Πίσω από τα κάγκελα ο αντιπρόεδρος της Pfizer; Να το δω και τι στον κόσμο…

Σχόλιο ιστολογίου:

Τα απόρρητα έγγραφα που η Pfizer αναγκάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν τους πραγματικούς κινδύνους του πειραματικού εμβολίου, που κάποιοι απέκρυπταν επιμελώς. Ευχόμαστε να ήρθε η ώρα που όλοι αυτοί οι εγκληματίες που παίζουν με ανθρώπινες ζωές θα καθήσουν στο σκαμνί και θα δικαστούν σε μία νέα δίκη της Νυρεμβέργης.

Με την ευκαιρία επιτρέψτε μου να σας διηγηθώ κάτι που έμαθα στα φοιτητικά μου χρόνια, που με έκανε να είμαι από επιφυλακτική έως αρνητική απέναντι σε οποιοδήποτε νέο φαρμακευτικό σκεύασμα, που δεν έχει δοκιμαστεί πρώτα επισταμένως αρχικά σε πειραματόζωα και στη συνέχεια σε εθελοντές.

΄Εμαθα λοιπόν τότε ως φοιτήτρια της Οδοντιατρικής την ιστορία της θαλιδομίδης, ενός ηρεμιστικού και όχι μόνον, που είχε πλασαριστεί ως θαυματουργό από τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία Chemie Grünenthal, με αποτέλεσμα να το λαμβάνουν ακόμα και γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Το αποτέλεσμα; Πάνω από 10.000 αποβολές αλλά και γεννήσεις μωρών με σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα, όπως π.χ. απλασίες μελών, δηλ. απουσία χεριών, ποδιών κλπ. ΄Ενα ακόμα έγκλημα των φαρμακοβιομηχανιών στο βωμό του κέρδους.

Παρακάτω το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του αγαπητού φίλου Γεωργίου Μεταξά από το ιστολόγιο kanenazori.

==================================================================

Ηρθε η ώρα να πέσουν βαρειές «καμπάνες» για την Pfizer;

Από την αρχή της εφαρμογής των «εμβολίων», εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ήταν η ταχύτητα με την οποία, Pfizer ανακοίνωσε την κατασκευή της «σωτηρίας» της ανθρωπότητας από τον SARScov2. Οι ανησυχίες αφορούσαν κυρίως την έλλειψη δοκιμαστικών ελέγχων και ειδικότερα της φάσεως 3. Κι αυτό ήταν κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα από τα έγγραφα της ίδιας της εταιρείας.

Κυκλοφόρησε και επιβλήθηκε ένα φαρμακευτικό παρασκεύασμα, το οποίο ήταν άγνωστο τι παρενέργειες θα μπορούσε να έχει. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα, όπου ο αριθμός των παρενεργειών ολοένα κι αυξάνεται. Παράλληλα όμως αυξάνεται και ο αριθμός των θανάτων εξ αιτίας του «εμβολίου».

Πριν λίγους μήνες, προκειμένου η αυστραλιανή κυβέρνηση να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί με αυτά τα σκευάσματα, υποσχέθηκε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν παρενέργειες που δε συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με το «ακαταδίωκτο» που είχε εκδόσει. Οπως μας αναφέρει ο συνεργάτης του ιστολογίου Πύρινος Λόγιος, αυτό προκάλεσε έμφραγμα στο κράτος, καθώς οι απαιτήσεις αποζημίωσης όχι απλά πήραν τον ανήφορο, αλλά δε λένε να σταματήσουν. Σαν αποτέλεσμα, φαίνεται πως η αυστραλιανή κυβέρνηση καταφεύγει στη δικαιοσύνη μηνύοντας την Pfizer για απόκρυψη παρενεργειών.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στο Νότιο Ημισφαίριο του πλανήτη, στο Βόρειο Ημισφαίριο, οι Vancouver Times εξέδωσαν ένα άρθρο το οποίο υπογράφει ο Trevor Lloyd Jones και σύμφωνα με το οποίο ο αντιπρόεδρος της Pfizer Rady Johnson φέρεται να έχει συλληφθεί για απάτη. Την είδηση, την ανέβασε ο αρθρογράφος και στο λογαριασμό του στο Twitter.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Ο Ράντι Τζόνσον, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Pfizer, συνελήφθη στο σπίτι του και κατηγορήθηκε από ομοσπονδιακούς πράκτορες για πολλαπλές κατηγορίες απάτης. Τέθηκε υπό κράτηση και αναμένει ακρόαση για την καταβολή εγγύησης. Αυτό συμβαίνει καθώς δόθηκαν στη δημοσιότητα 1.000 απόρρητα έγγραφα της Pfizer, τα οποία δείχνουν τους πραγματικούς κινδύνους του πειραματικού εμβολίου.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η συγκεκριμένη είδηση μπήκε σε διαδικασία φίμωσης, καθώς ένας δικαστής ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί. Το άρθρο αναφέρει:

Ένας δικαστής χορήγησε απαγόρευση της κυκλοφορίας στα μέσα ενημέρωσης κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων του Ράντι και η Google καταστέλλει τα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι ελεγκτές γεγονότων και οι λογοκριτές της Μεγάλης Τεχνολογίας εργάζονται υπερωρίες για να λογοκρίνουν αυτό το άρθρο. Ο Rady αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστεί.

Το ότι η Pfizer είχε αποκρύψει στοιχεία, είναι κάτι που ήταν αναμενόμενο. Δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που να πιστεύει ότι ένα μέλος της Big Pharma αποτελείται από αγίους που αγχώνονται να σώσουν την ανθρωπότητα. Κάθε άλλο! Ολοι οι νοήμονες γνωρίζουμε ότι η ανθρωπότητα αποτελεί το πειραματόζωο της Big Pharma και πως τα «εμβόλια» για τον covid-19 το αποδεικνύουν με τον πιο ευάλωτο τρόπο.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το εξής: γιατί συνελήφθη ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Pfizer μόνο κι όχι και ο διευθύνων σύμβουλος Αλμπέρ Μπουρλά; Γιατί όχι και οι διευθυντές της Biontech; Θέλουν να μας πουν ότι η Moderna, η Astra Zeneca κι η Johnson & Johnson είναι αθώες περιστερές;

Αν όντως αρχίζει δίωξη κατά της Pfizer, καλώς να ορίσει! Απολαμβάνει της πλήρους στήριξής μας καθώς δικαιώνει όλα όσα το αποκαλούμενο «αντιεμβολιαστικό κίνημα» φωνάζει τόσους μήνες, παρά τον χλευασμό και τις διώξεις που έχει υποστεί.

Από την άλλη όμως, αν ο Rady Johnson αποτελεί ένα εξιλαστήριο θύμα ώστε να φορτωθούν όλα τα βάρη πάνω του και να την «βγάλουν λάδι» όλοι οι υπόλοιποι (συμπεριλαμβάνω εταιρείες, κυβερνήσεις, επιτροπές και «ειδικούς») τότε έχουμε πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Κι αυτό διότι όλοι είναι συνυπεύθυνοι. Και στην Ελλάδα, η ευθύνη βαραίνει το Μητσοτάκη κυρίως, το Χαρδαλιά, τον Κικίλια, τον Πλεύρη, τον Τσιόδρα, την Παγώνη, το Βασιλακόπουλο, τον Μαγιορκίνη κι όλους τους «ειδικούς» που μας πρήζουν τα συκώτια στα παράθυρα των καναλιών.

Εννοείται ότι η ευθύνη βαραίνει εξ ίσου τα συστημικά ΜΜΕ, τους ιδιοκτήτες τους, τους αρχισυντάκτες τους, τους υπευθύνους ειδήσεων και τους δημοσιογράφους. ΟΛΟΙ τους είναι συνυπεύθυνοι κι εδώ δεν υπάρχει το «δε γνώριζα». Οταν δε γνωρίζεις, δε μιλάς. Απλά πράγματα!

kanenazori.com

Αφήστε μια απάντηση