H αυτοκρατορία του ψέματος εμμονικά θέλει να εκδιώξει την Ρωσία από το δυτικό σύστημα – Η Ουκρανία καταδικασμένη να χάσει
Ο στόχος της Ρωσίας οι 5 θάλασσες – Θα αποκλείσει την Ουκρανία από Αζοφική και Μαύρη θάλασσα

Εάν δούμε αποστασιοποιημένα τα γεγονότα στην Ουκρανία, από την μια έχουμε την εισβολή της Ρωσίας και από την άλλη όλον τον πλανήτη που συντάσσεται κατά της Ρωσίας με όρους υστερίας και παραλογισμού.
Αντί η Δύση να υποστηρίξει τον διάλογο και να αναλάβει πρωτοβουλίες να υπάρξει ειρήνη….βλέπουμε ότι όλος ο πλανήτης – σχεδόν όλος – ακόμη και η άμοιρη Ελλαδίτσα στέλνει όπλα στην Ουκρανία, η Δύση ρίχνει λάδι στην φωτιά αντί νερό για να την κατασβέσει…

Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; – Γιατί όλος ο πλανήτης εναντιώνεται στην Ρωσία

Μια προσεκτική αξιολόγηση, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία αναδιατάσσει τη γεωπολιτική σκακιέρα για να τερματίσει τη μονοπολική ηγεμονία του «απαραίτητου έθνους» των ΗΠΑ…

Η επιχείρηση Z είναι το πρώτο βήμα ενός τιτάνιου αγώνα:
τρεις δεκαετίες μετά την πτώση της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών και 77 χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μετά από προσεκτική αξιολόγηση, η Ρωσία, αναδιατάσσει τη γεωπολιτική σκακιέρα για να τερματίσει τη μονοπολική ηγεμονία του «απαραίτητου έθνους»

Δεν είναι περίεργο που η Αυτοκρατορία του Ψέματος, οι ΗΠΑ… έχει τρελαθεί εντελώς, έχοντας εμμονή να εκδιώξει εντελώς τη Ρωσία από το δυτικοκεντρικό σύστημα.

Οι ΗΠΑ και τα ΝΑΤΟϊκά κουτάβια δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την αμηχανία τους όταν έρχονται αντιμέτωπες με μια εκπληκτική απώλεια:
Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν χάσει το δικαίωμα της αποκλειστικής γεωπολιτικής χρήσης βίας για τη διαιώνιση των «αξιών μας».

Η μικροεικόνα είναι επίσης σαφής.

Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ επιτίθεται στην Ρωσία μέσω της Ουκρανίας.
Το «μυστικό» ήταν να εξαναγκάσει την Ρωσία σε έναν πόλεμο στην Ουκρανία για να καταρρεύσει ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream 2 – και επομένως η γερμανική εξάρτηση από τους ρωσικούς φυσικούς πόρους.
Αυτό τελειώνει –τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον– την προοπτική μιας ρωσο-γερμανικής σύνδεσης που θα έκανε τελικά τις ΗΠΑ να χάσουν τον έλεγχο της ευρασιατικής γης από τη Μάγχη μέχρι τον Ειρηνικό σε ένα αναδυόμενο σύμφωνο Κίνας-Ρωσίας-Γερμανίας.

Το αμερικανικό στρατηγικό παιχνίδι, μέχρι στιγμής, έχει κάνει θαύματα.
Αλλά η μάχη απέχει πολύ από το να τελειώσει.
Διάφορα lobby θεωρούν τη Ρωσία τόσο σοβαρή απειλή για τη «διεθνή τάξη που βασίζεται σε κανόνες» που είναι έτοιμοι να διακινδυνεύσουν, εάν όχι, να προκαλέσουν έναν «περιορισμένο» πυρηνικό πόλεμο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Ρωσία, με βάση την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (PPP), είναι η 6η οικονομία στον κόσμο, ακριβώς πίσω από τη Γερμανία και μπροστά από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία.
Η «σκληρή» οικονομία της είναι παρόμοια με την αμερικανική παραγωγή χάλυβα, αλλά η πνευματική ικανότητα είναι πολύ ανώτερη.
Η Ρωσία έχει περίπου τον ίδιο αριθμό μηχανικών με τις ΗΠΑ, αλλά είναι πολύ καλύτερα μορφωμένοι.

Η Mossad οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, αποδίδει το οικονομικό θαύμα του Ισραήλ στη δημιουργία ενός ισοδύναμου Silicon Valley σε μια βάση ενός εκατομμυρίου Ρώσων μεταναστών.
Αυτή η ισραηλινή Silicon Valley τυγχάνει να είναι βασικό πλεονέκτημα του αμερικανικού MICIMATT (συγκρότημα στρατιωτικών-βιομηχανικών-κογκρέσου-πληροφοριών-μέσων-ακαδημαϊκών-think tank), όπως ονομάστηκε από τον Ray McGovern.

Τα ΜΜΕ του NATO που γαβγίζουν υστερικά ότι το ΑΕΠ της Ρωσίας είναι όσο το Τέξας είναι ανοησία.
Η ισοτιμία αγοραστικής δύναμης είναι αυτό που πραγματικά μετράει.
Αυτό και οι ανώτεροι μηχανικοί της Ρωσίας είναι ο λόγος που τα υπερηχητικά όπλα τους είναι τουλάχιστον δύο ή τρεις γενιές μπροστά από τις ΗΠΑ.

Η Αυτοκρατορία του Ψέματος δεν έχει αμυντικούς πυραύλους αντάξιους του ονόματος και δεν έχει αντίστοιχους με τους Zircon και Sarmat.
Το ΝΑΤΟ απλά δεν μπορεί να κερδίσει έναν πόλεμο, κανένα πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και μόνο για αυτόν τον λόγο.

Η εκκωφαντική «αφήγηση» του NATO ότι η Ουκρανία νικά τη Ρωσία δεν χαρακτηρίζεται καν ως αθώο αστείο.
Το διεφθαρμένο σύστημα των φανατικών της SBU των Ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών μονίμως παραπληροφορεί.
Το Πεντάγωνο το ξέρει.
Η CIA δεν μπορεί να το παραδεχτεί.
Αυτό που έχει κερδίσει η Αυτοκρατορία του Ψεύδους, μέχρι στιγμής, είναι μια «νίκη» των μέσων ενημέρωσης για τους ουκρανούς… όχι μια στρατιωτική νίκη.

Ο στόχος της Ρωσίας οι 5 θάλασσες – Θα αποκλείσει την Ουκρανία από Αζοφική και Μαύρη θάλασσα

Ο στρατηγός Aleksandr Dvornikov, διάσημος για την δράση του στην Συρία, έχει μια σαφή εντολή: να κατακτήσει ολόκληρο το Donbass, να απελευθερώσει πλήρως την Κριμαία και να προετοιμάσει την προέλαση προς την Οδησσό και την Υπερδνειστερία, ενώ ταυτόχρονα υποβιβάζει την Ουκρανία σε καθεστώς αποτυχημένου κράτους χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα.

Η Αζοφική Θάλασσα – που συνδέεται με την Κασπία από το κανάλι Don-Volga – είναι ήδη μια ρωσική λίμνη.
Και η Μαύρη Θάλασσα είναι η επόμενη, η βασική σύνδεση μεταξύ της Heartland και της Μεσογείου.
Το σύστημα των 5 θαλασσών – Μαύρη, Αζοφική, Κασπία, Βαλτική, Λευκή – κατοχυρώνει τη Ρωσία ως μια de facto ηπειρωτική ναυτική δύναμη.

Αξιολογώντας «την ταχύτητα του πολέμου»

Το κοντέρ του πόνου, από εδώ και πέρα, θα ανεβαίνει ασταμάτητα.
Η πραγματικότητα θα γίνει σύντομα εμφανής σε όλο το NATO.

Ο ευφυής Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου Στρατηγός Mark Milley, αναμένει ότι η επιχείρηση Z θα διαρκέσει χρόνια.
Αυτό είναι ανοησία.
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να αντέξουν οικονομικά να είναι αρκετά μεθοδικές και να αφιερώσουν όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να αποστρατικοποιήσουν σωστά την Ουκρανία.
Η συλλογική Δύση από την πλευρά της πιέζεται ως προς τον χρόνο – γιατί οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας γυρνούν μπούμερανγκ στις πραγματικές οικονομίες της Δύσης που μαστίζονται από πληθωρισμό και επιβράδυνση.

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Shoigu, το έχει ξεκαθαρίσει: οποιαδήποτε οχήματα του ΝΑΤΟ που φέρνουν όπλα στην Ουκρανία θα καταστραφούν ως «νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι».

Έκθεση της επιστημονικής υπηρεσίας της Bundestag διαπίστωσε ότι η εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών σε γερμανικό έδαφος μπορεί να ισοδυναμεί, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, με συμμετοχή σε πόλεμο.
Και αυτό γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν συνδυάζεται με τις παραδόσεις όπλων του ΝΑΤΟ:
«Μόνο εάν, εκτός από την προμήθεια όπλων, η εκπαίδευση του αντιμαχόμενου μέρους ή η εκπαίδευση σε τέτοια όπλα αποτελούσε επίσης πρόβλημα και θα αποτελούσε συμμετοχή σε πόλεμο άμεση ή έμμεση»

Τώρα τουλάχιστον είναι σαφές πώς η Αυτοκρατορία του Ψέματος «κινείται με την ταχύτητα του πολέμου» – όπως περιγράφεται δημόσια από τον πωλητή όπλων που έγινε επικεφαλής του Πενταγώνου, ο Lloyd «Raytheon» Austin ο αμερικανός υπουργός άμυνας.

Ο «ρυθμός μάχης» του Πενταγώνου που προσφέρεται σε έναν υποτιθέμενο «αξιόπιστο, ανθεκτικό και μαχητικό στρατό της Ουκρανίας» τροφοδοτείται από ένα σύστημα EUCom που ουσιαστικά μεταφέρει τις παραγγελίες όπλων από τις αποθήκες του Πενταγώνου στις ΗΠΑ σε υποκαταστήματα της Empire of Bases στην Ευρώπη και στη συνέχεια στο ανατολικό μέτωπο του ΝΑΤΟ στην Πολωνία, όπου μεταφέρονται με φορτηγά σε όλη την Ουκρανία για να καταστραφούν από ρωσικά χτυπήματα ακριβείας: ο πλούτος των επιλογών περιλαμβάνει υπερηχητικούς πυραύλους P-800 Onyx, δύο τύπους Iskander και τον Khinzal.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov τόνισε ότι η Ρωσία γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το Ηνωμένο Βασίλειο μεταφέρουν όχι μόνο όπλα αλλά και πλήθος πληροφοριών.
Παράλληλα, η συλλογική Δύση ανατρέπει τα πάντα 24 ώρες το 24ωρο, διαμορφώνοντας ένα νέο περιβάλλον απόλυτα στραμμένο ενάντια στη Ρωσία, χωρίς να νοιάζεται ούτε για μια φαινομενική εταιρική σχέση σε κανέναν τομέα.
Η συλλογική Δύση δεν εξετάζει καν το ενδεχόμενο διαλόγου με τη Ρωσία.

Ως εκ τούτου, το να μιλάς με τον Putin τον ρώσο Πρόεδρο είναι «χάσιμο χρόνου» εκτός και αν μια «ρωσική ήττα» στην Ουκρανία θα τον έκανε «πιο ρεαλιστή».

Η νεοοργουελική χιτλεροποίηση του Putin τον εξομοιώνει στο καθεστώς του δικτάτορα ενός έθνους που γαλουχήθηκε στον εθνικισμό του 19ου αιώνα.

Στην πραγματικότητα, οι Ευρωπαίοι θα προτιμούσαν να «απομονώσουν» τη Ρωσία – όπως το 12% του παγκόσμιου πληθυσμού «απομονώνει» το 88% η διαφορά πλούσιου βορά και φτωχού νότου.
Η «βοήθεια» προς τη Ρωσία θα έρθει μόνο όταν οι κυρώσεις είναι αποτελεσματικές ή – εάν υπάρξει αλλαγή καθεστώτος στη Μόσχα.

Η πτώση

Η πράκτορας δημοσίων σχέσεων των Ουκρανών – απατεώνων Ursula von der Lugen παρουσίασε το έκτο πακέτο κυρώσεων.
Στην κορυφή των κυρώσεων είναι ο αποκλεισμός τριών ρωσικών τραπεζών από το SWIFT, συμπεριλαμβανομένης της Sberbank. Επτά τράπεζες έχουν ήδη αποκλειστεί.
Αυτό θα επιβάλει την «ολική απομόνωση» της Ρωσίας.

Στη συνέχεια, υπάρχει το «προοδευτικό» εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου.
Όχι άλλες εισαγωγές αργού στην ΕΕ σε έξι μήνες και όχι άλλα προϊόντα διύλισης έως το τέλος του 2022.
Με βάση επίσημα στοιχεία το 45% των εξαγωγών πετρελαίου της Ρωσίας πηγαίνει στην ΕΕ (με 22% στην Κίνα και 10% στις ΗΠΑ).

Και φυσικά εμφανίζονται 58 «προσωπικές» κυρώσεις, που στοχεύουν πολύ επικίνδυνους χαρακτήρες όπως ο Πατριάρχης Κύριλλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και η σύζυγος, ο γιος και η κόρη του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Peskov.

Αυτή η εκπληκτική επίδειξη βλακείας θα πρέπει να εγκριθεί από όλα τα μέλη της ΕΕ.
Η αντίδραση στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν αναμενόμενη, ειδικά από την Ουγγαρία, παρόλο που πολλοί παραμένουν πρόθυμοι να αυτοκτονήσουν ενεργειακά και να ανακατέψουν τις ζωές των πολιτών τους για να υπερασπιστούν ένα σάπιο καθεστώς στην Ουκρανία.
Μεγάλη καταστροφή για τον ορθόδοξο πολιτισμό

Ο σέρβος συγγραφέας Vladusic υποστηρίζει ότι ο ενδοσλαβικός πόλεμος στην Ουκρανία είναι «μια μεγάλη καταστροφή για τον ορθόδοξο πολιτισμό» – είναι η πρώτη μεγάλη Σύγκρουση του Χριστιανισμού.

Ωστόσο, το μεγάλο σχίσμα δεν αφορά τη θρησκεία αλλά τον πολιτισμό:
Έτσι τώρα «είναι δυνατό να διαγραφεί όχι μόνο ο μουσικός κανόνας, αλλά και ολόκληρη η ευρωπαϊκή ανθρωπιστική κληρονομιά: ολόκληρη η λογοτεχνία, οι καλές τέχνες, η φιλοσοφία» εξαιτίας μιας «ευτελοποίησης της γνώσης».
Αυτό που απομένει είναι ένας κενός χώρος, στην πραγματικότητα μια πολιτιστική μαύρη τρύπα, «γεμάτη με την προώθηση όρων όπως «μεταθουμανισμός» και «μεταανθρωπισμός».

Ο Vladusic μπαίνει στην ουσία του θέματος: η Ρωσία αντιτίθεται σθεναρά στη Μεγάλη Επαναφορά, το Great Reset της μεγάλης ελίτ της Δύσης.

Ο Sergey Glazyev, που συντονίζει τώρα το προσχέδιο ενός νέου χρηματοπιστωτικού – νομισματικού συστήματος από την Οικονομική Ένωση της Ευρασίας (EAEU) σε συνεργασία με τους Κινέζους, τονίζει ότι οι ΗΠΑ «δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν τον παγκόσμιο υβριδικό πόλεμο».
Ένας βασικός λόγος είναι ότι η συλλογική Δύση «έθεσε όλες τις ανεξάρτητες χώρες μπροστά στην ανάγκη να βρουν νέα παγκόσμια νομίσματα, μηχανισμούς ασφάλισης κινδύνου, να αποκαταστήσουν τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και να δημιουργήσουν τα δικά τους συστήματα οικονομικής ασφάλειας».

«Η Ρωσία πρέπει να σταθεί απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ καθώς από την άλλη πλευρά βρίσκεται η Κίνα, που γίνεται αμετάκλητα ηγέτης της παγκόσμιας οικονομίας».

Η ιστορία μπορεί τελικά να καταγράψει, 77 χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ότι οι νεοσυντηρητικοί – δημοκρατικοί στις ΗΠΑ που υποκίνησαν έναν σλαβικό πόλεμο διατάζοντας την Ουκρανία να ξεκινήσει ένα πόλεμο κατά του Donbass… θα υποστούν τις συνέπειες.

www.bankingnews.gr

Αφήστε μια απάντηση