Παραδοχή ΟΗΕ: Οι Ουκρανοί βασάνιζαν Ρώσους στρατιώτες
Σιγή ασυρμάτου από τα δυτικά ΜΜΕ που καταπίνουν αμάσητη την ουκρανική προπαγάνδα!

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε αδιάψευστα στοιχεία για τα εγκλήματα πολέμου της Ουκρανίας.

Η επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ουκρανία, Matilda Bogner, εξέδωσε μια δήλωση ότι έχει αξιόπιστα στοιχεία για τα βασανιστήρια και τις εκτελέσεις Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου από τις ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας.

«Λάβαμε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα βασανιστήρια, την κακομεταχείριση και την κράτηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αιχμαλώτων πολέμου που ανήκουν στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και ένοπλες ομάδες που συνδέονται με αυτές», είναι οι δηλώσεις που μεταφέρονται στην εφημερίδα “Τhe Hill”.

Παρά το γεγονός ότι οι δυτικοί συνεχίζουν να εμμένουν στη γραμμή ότι οι Ρώσοι στρατιώτες διαπράττουν «τρομερά εγκλήματα πολέμου» στην Ουκρανία, ο ΟΗΕ επιβεβαιώνει πλέον επίσημα ότι ο ουκρανικός στρατός διαπράττει φρικαλεότητες εναντίον Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου.

Δεν πρόκειται πλέον για ισχυρισμούς περί «προπαγάνδας του Κρεμλίνου», όπως ονομάζονταν τα στοιχεία αθωότητας που συγκέντρωσε η ρωσική πλευρά για την υποτιθέμενη «σφαγή της Μπούχα»!

Πρόκειται για στοιχεία ειδικής αποστολής του ΟΗΕ!

(φωτο:screenshot)

el.gr

Αφήστε μια απάντηση