ΠΟΣΙΜΟ ΟΞΥΖΕΝΕ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ…

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΟΞΥΖΕΝΕ 35% (Υπεροξείδιο του Υδρογόνου)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΧΡΗΣΗΣ

(το κείμενο που ακολουθεί, το παραλάβαμε ως Οδηγίες Χρήσης, αγοράζοντας το πόσιμο οξυζενέ 35% από το κατάστημα Βιοφως κοντά στην Ομόνοια. Ό,τι βλέπετε σημειωμένο με μπλέ χρώμα είναι προσθήκη από το χρήστη του ιστολογίου .)

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ FOOD GRADE H2O2 (35%)

-ΠΡΟΙΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ
– ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ
– ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΣΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Η εταιρεία που το εισάγει, και το επιστημονικό προσωπικό που την πλαισιώνει δεν συστήνει παρά την τήρηση του «μικρού» πρωτόκολλου που ακολουθεί:

Η ιδιαιτερότητα του προιόντος επιβάλλει την ανάγκη να έχει προταθεί η χρήση του από ειδικό του χώρου, και η χρήση του να γίνεται πάντα υπό παρακολούθηση. Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα επιλέγονται και καθορίζονται μόνο από είδικούς συμβούλους. Η τελική ευθύνη της επιλογής ανήκει στον καταναλωτή, εφόσον έχει ενημερωθεί για τους κανόνες και τους κινδύνους χρησεως του υπεροξειδίου.

Hydrogen Peroxide – ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

Βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε:

ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΑΛΥΤΟ.

– Προτείνουμε να χρησιμοποιείτε για την αραίωση απεσταγμένο νερό *. Το νερό της βρύσης και τα μεταλλικά εμφιαλωμένα νερά, πεεριέχουν μόρια μετάλλων που θα ενωθούν με το παραπανίσιο οξυγόνο και θα αποδυναμώσουν τη δράση του υπεροξειδίου. Κάποιοι ειδικοί προτείνουν ότι μπορείτε να το ανακατέψετε σε γάλα, χυμό φρούτων ή λαχανικάν. Αυτό δεν είναι πάντα αποτέλεσματικό γιατί κάποια συστατικά των χυμών αντιδρούν με το υπεροξείδιο και το αποδυναμώνουν.

– ΠΟΤΕ μην το παίρνετε με γεμάτο στομάχι. Ούτε κάν μετά από ελαφρύ γεύμα. Εξασφαλίστε ένα ελάχιστο διάστημα 1 ώρας πρίν και 3 ώρες μετά από φαγητό.

(Εάν πχ φάγατε στις 1:30 το μέσημέρι, θα πρέπει να περάσουν 3 ώρες για να το πάρετε. Δηάδή, πρέπει να το πάρετε στις 4:30 το απόγευμα. Και μπορείτε να φάτε και να πιείτε ΑΦΟΥ περάσει 1 ώρα, δηλαδή, μετά τις 5:30 το απόγευμα)

– Η άσκηση και καλή αναπνοή είναι σημαντικά βοηθήματα στην διάρκεια χορήγησης.

– Μην το παίρνετε πρίν ή κοντά στην κατάκλιση. Η αύξηση της παροχής οξυγόνου και η αύξηση του μεταβολικού ρυθμού θα διαταράξουν τον ύπνο σας.

– Κατά τη διάρκεια της χρήσης του υπεροξειδίου ΜΗΝ παίρνετε συμπληρώματα διατροφής με σίδηρο, Βιταμίνη C, μαγγάνιο, χαλκό ή άργυρο γιατί θα προξενήσετε σοβαρή βλάβη στο στομάχι.

– ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε αν έχετε κάνει πράοσφατα μεταμόσχευση κάποιων ιστών ή οργάνων.

– Όσο αυξάνεται η δόση του υπεροξειδίου αυξάνετε παράλληλα και την ποσότητα του νερού που χρησιμοποιείτε για να το διαλύσετε.

– Αν σε κάποιο στάδιο της αύξησης της δόσης αισθανθείτε ναυτία ή πτιδήποτε δυσάρεστο επιστρέψτε ξανά στην προηγούμενη δόση με την οποία αισθανόσασε καλά.

– Πάρτε Βιταμίνη Ε, θα βοηθήσει το σώμα σας να διαχειριστεί καλύτερα το οξυγόνο.

– Πάρτε ένα καλό συμπλήρωμα με acidophilus . Θα βοηθήσει στην συντήρηση των φιλικών βακτηριδίων της χλωρίδας στο έντερο και θα προωθήσει την ενδογενή παραγωγή του υπεροξειδίου.

Όπως και με τόσα πολλά πράγματα, η τοξικότητα είναι στη δράση. Κανείς δεν θα το θεωρούσε επικίνδυνο να λάβει μία ασπιρίνη, στην πραγματικότητα μπορεί να σώσει τη ζωή κάποιου που έχει μία καρδιακή προσβολή. Μήπως πρέπει να θεωρείται επικίνδυνο να λάβει κάποιος 700 ασπιρίνες; Φυσικά θα ήταν, θα τον σκότωνε μία τέτοια δόση. Το 35% υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι 700 φορές πιο συμπυκνωμένο από τη δόση που θεωρέιται ασφαλής. Για το λόγο αυτό, ΠΟΤΕ δε λαμβάνεται όπως έχει. Λαμβάνεται πάντα διαλυμένο σε νερό και τηρώντας τις απαιτούμενες αναλογίες.

– Όσοι πάσχουν από χρόνια καντιδίαση, πριν από το βασικό πρόγραμμα πρέπει να κάνουν το παρακάτω, ως προετοιμασία: 1 σταγόνα / 2 φορές την ημέρα για 3 ημέρες και στη συνέχεια 2 σταγόνες / 3 φορές την ημέρα για άλλες 3 ημέρες.

ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Άμεση χρήση του FOOD GRADE 35% HYDROGEN PEROXIDE:

Για να φτιάξετε το 3% διάλυμα του υπεροξειδίου, χρησιμοποιείτε 1 μέρος υπεροξειδίου 35% και 11 μέρη νερό απεσταγμένο.

Για παράδειγμα: Διαλύστε σε 110 ml απεσταγμένο νερό, ποσότητα 10 ml υπεροξειδίου.

* Για την αραίωση του πόσιμου οξυζενέ 35%, χρησιμοποιούμε Απεσταγμένο νερό και ΟΧΙ Απιονισμένο. Απεσταγμένο νερό για ανθρώπινη χρήση βρίσκουμε στα φαρμακεία και το ζητάμε ως «απεσταγμένο νερό, water for injection» που κυκλοφορεί σε συσκευασία 1 λίτρου και κοστίζει 1,6 ευρώ (ενιαία τιμή φαρμακείων). Το απεσταγμένο νερό είναι αυτό που χρησιμοποιούν στους ορούς (στην ετικέτα γράφει ότι προορίζεται για ενδοφλέβια, ενδομυική λαι ενδοαρτηριακή έγχυση). Είναι το καταλληλότερο νερό για τη διάλυση του πόσιμου οξυζενέ, διότι δεν περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία (όπως το εμφιαλωμένο νερό, και το νερό της βρύσης), τα οποία κάνουν αντίδραση με το οξυζενέ και το αποδυναμώνουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ποσότητα απεσταγμένου νερού που χρησιμοποιούμε ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, μέχρι τις 5 σταγόνες, είναι τουλάχιστον 150 ml. (Τα στοιχεία αυτά τα βρήκαμε σε ένα πολύ αξιόλογο βιβλίο για το πόσιμο οξυζενέ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ, στα αγγλικά.:  http://www.foodgrade-hydrogenperoxide.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/thetruthaboutfghp.pdf ). Ξεκινάμε λοιπόν με 150 ml (που είναι περίπου 5 oz, δηλαδή ουγγιές όπως γράφει στο βιβλίο). Η ποσότητα αυτή των 150 ml είναι μία ΑΣΦΑΛΗΣ αναλογία διάλυσης, για να μην πειραχτεί το στομάχι ή άλλα όργανα) και καθώς οι σταγόνες αυξάνονται, αυξάνουμε κι εμείς λίγο λίγο την ποσότητα του απεσταγμένου νερού.

Σημείωση: Το αδιάλυτο οξυζενέ 35% καλύτερα να το παίρνουμε από το μπουκάλι του χρησιμοποιώντας ΓΥΑΛΙΝΟ σταγονόμετρο. Το διαλύουμε σε ΓΥΑΛΙΝΟ ποτήρι, ΟΧΙ σε πλαστικό, ΟΧΙ σε μεταλλικό, ΟΧΙ σε πορώδες: πήλινο/πορσελάνη γιατί αντιδρά με το μέταλλο και το πλαστικό. Το μπουκάλι στο οποίο εμφιαλώνεται το πόσιμο οξυζενέ 35%, αποτελείται από ΕΙΔΙΚΟ πλαστικό.

Καλύτερα να φοράτε πλαστικά γάντια κατά τη χρήση. Αν πέσει επάνω στα χέρια σας αδιάλυτο, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.

 iasis4all.wordpress.com

Σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση