«Ψήνεται» το… «ανεξάρτητο κράτος» τής Θράκης…

Σχόλιο ιστολογίου:

Θα θυμίσουμε προφητεία για τη Θράκη, η οποία αποδίδεται στον άγιο Παϊσιο:

Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα διπλωματικό επεισόδιο στήν Θράκη;

ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ…

«Πρίν, ή, κατά τη συζήτηση των 12  μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου, ότι θα κάνουν ανακήρυξη Ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς πάλι θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε καμία επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις τώρα μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη;

Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια !

Αυτό κρατήστε το, γιατί είναι απο σοβαρή πηγή και το έχουν ακούσει και άλλοι εδώ μέσα και το ξέρουν από παλιά και από άλλες πηγές, δηλαδή ο γέροντας μίλησε για αυτό το θέμα και σε άλλους εκτός από τον γνωστό μου που μου το είπε.»

kivotoshelp.gr

================================================

Δένδιας : Δέν θέλουμε τό λιμάνι τῆς Ἀλεξανδρούπολης νά εἶναι ἐμπορικό …

 Διὀτι θέλουμε τήν στρατηγική παρουσία τῶν ΗΠΑ στήν περιοχή …

 

Ὄχι πώς περιμένουμε νά μήν περάσῃ ἀπό τήν …βουλή ἡ περίφημη Συμφωνία Ἀμοιβαίας Ἀμυντικῆς Συνεργασίας μεταξύ Ἑλλάδος καί ΗΠΑ ( MDCA),ἀλλά γιά τήν …ἱστορία νά ποῦμε πώς σήμερα πάει γιά ψήφιση/ ἔγκρισιν ἀπό τούς …ἐθνοπατέρες. Ἔτσι ὥστε νά ἐπιβεβαιώσουμε γιά ἑκατομμυριοστή φορά τό « ἀνήκομεν στήν Δύσιν» ! 

 

 

«Θέλουμε τη στρατηγική παρουσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ναι, δεν θέλουμε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης να είναι εμπορικό: αυτό ακριβώς ενόχλησε [τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 « Βλέπουμε αυτό ως πρωταρχικό μέλημα για τη Θράκη – η ιστορία της περιοχής άλλαξε με τη δημιουργία ενός ενεργειακού κόμβου. Γεωπολιτικά, η κρίση στην Ουκρανία επιβεβαίωσε αυτό που κάνουμε … θα επιτρέψει στην Ελλάδα να διευρύνει τους ορίζοντές της και να αποφύγει την οπισθοδρόμηση στον φόβο…» είπε ο Δένδιας. ( ἀπό ἐδῶ)
 Βασικό σημείο της συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ ήταν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης…
Τώρα νά σᾶς  πῶ ὅτι δέν κρύβουν τήν χαρά τους κάποιοι πολύ γνωστοί μας ; Ναί,ναί ὁ Πάϊατ ἔκανε πολύ καλή δουλειά ! Ἀπό κάθε ἄποψιν ! Ἔτσι μᾶς ἦρθε καί ὁ Τσούνης…
Κι᾿ὅπως μᾶς λέει,πολύ ὀρθῶς,ἡ Ἐσχάτη Γραμμη Ἀνασχέσεως :

Ο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΟΜΟΓΕΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ ΠΑΪΑΤ… Το αρχικορόιδο, ο Τσούνης… που «στα χέρια του θα σκάσουν», όλα τα ανθελληνικά «έργα» και εγκλήματα τού Πάιατ, τής περιόδου 2016 – 2022… Επί έξι (6 !!!) ολόκληρα χρόνια – πρωτοφανής διάρκεια θητείας, στα παγκόσμια χρονικά, Πρέσβεως σε ξένη χώρα – υπέσκαπτε ο Πάιατ την Ελλάδα… Ο πολύς Πάιατ, που κατέστρεψε την Ουκρανία μαζί με την Νούλαντ, από το 2013

Ἡ Πελασγική

Το σχέδιο Αμερικανών (και Γερμανών) για την δημιουργία νέου κράτους – ΕΟΖ*… ΘΡΑΚΗΣ, με πρωτεύουσα την Αδριανούπολη και κατοίκους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ μουσουλμάνους, προχωρά κανονικότατα… Θα προκύψη από εδάφη ΚΑΙ τής Βουλγαρίας ΚΑΙ τής Ελλάδος ΚΑΙ τής Τουρκίας (όπως ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ, απ’ το ιστολόγιο «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ» σάς έχουμε πη, ουκ ολίγες φορές) !

Αφήστε μια απάντηση