Φρίκη! Καίνε τα εκτρωμένα έμβρυα για να παράγουν ενέργεια…

Σχόλιο ιστολογίου:

¨Οντως ισχύει, όσο και αν φαίνεται εξωφρενικό! Προσωπικά το γνωρίζω εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια! Συνεχείς θυσίες στο σ@τανά από τα αφεντικά αυτού του κόσμου και τους ακολούθους τους! Δε φτάνει που σκοτώνουν τα αθώα και ανυπεράσπιστα έμβρυα με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο (κόβοντάς τα κομμάτια), δε σέβονται καν το νεκρό σωματάκι αλλά το παραδίδουν στην πυρά! 

Προφανώς θεωρούν, ότι με αυτόν τον τρόπο δε θα έχει καμιά ελπίδα σωτηρίας η ψυχούλα του! Και όμως! Θεωρώ, ότι τα παιδιά αυτά λογίζονται ως μάρτυρες και καταλήγουν στις αγκάλες του Αβραάμ. ΄Οσο για τους δολοφόνους τους, αυτοί είναι που τελικά θα καίγονται αιώνια σε μια πολύ πολύ ζεστή γωνιά της κόλασης…

=============================================================================

Στο ΣΚΟΤΑΔΙ οδεύουν οι δυτικές κοινωνίες! Έτσι θέλουν να μετατρέψουν Ελλάδα και Ευρώπη – Ρίχνοντας τον Πούτιν θέλουν να μεταμορφώσουν προς το χειρότερο και την Ρωσία…

Βίντεο με διεθνιστές από τις ΗΠΑ δείχνουν την σήψη που εξαπλώνεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και στην Ευρώπη!

Ο κόσμος χωρίζει στα δύο!

Αμερικανοί που εστερνίζονται την ιδεολογία της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων πανηγυρίζουν την δολοφονία παιδιών μέσω των εκτρώσεων, την ώρα που στην Αμερική έχει ξεκινήσει διαδικασία στο να μην επιτρέπονται, αναλόγως την εβδομάδα εγκυμοσύνης, ενώ θα ξεκινήσει επανεξέταση της νομιμότητας της άμβλωσης ανά πολιτεία. 

Για αυτό θέλουν να ανατρέψουν τον Πούτιν από την Ρωσία, για αυτό ανέτρεψαν με νοθεία στις εκλογές, όπως λέγεται, τον Ντόλαντ Τραμπ στις ΗΠΑ!

Ετοιμάζουν μια δυτική κοινωνία σκοταδισμού, ασπλαχνίας και φρίκης!

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Αφήστε μια απάντηση