Βλαδίμηρος προς ΄Ελληνες και λοιπούς Ευρωπαίους: Εσείς θα την πατήσετε…
Τι δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος:

«Οι δυτικές ελίτ θυσιάζουν ολόκληρο τον κόσμο για την υπεροχή τους, ωστόσο το ρούβλι συνεχίζει να αυξάνεται», δήλωσε ο Πούτιν σε βίντεο που σας δίνει το ΕΛ, στέλνοντας μήνυμα στις δυτικές κυβερνήσεις και φυσικά και στην Ελλάδα!

Το ρωσικό νόμισμα έχει ανατιμηθεί περισσότερο από 11 τοις εκατό έναντι του δολαρίου ΗΠΑ – το ευρώ υποχώρησε στα 67 ρούβλια την Πέμπτη για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2017. Σύμφωνα με την επιχειρηματική πύλη του Bloomberg, το ρωσικό ρούβλι είναι το καλύτερο νόμισμα για το 2022.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε επίσης σε μια οικονομική συνάντηση στη Μόσχα την Πέμπτη ότι «το ρούβλι δείχνει πιθανώς την καλύτερη δυναμική από οποιοδήποτε νόμισμα στον κόσμο».

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι η «εμμονή με τις κυρώσεις» της Δύσης οδηγεί πάνω απ’ όλα σε «τρομερές συνέπειες που δύσκολα αντιστρέφονται για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τους πολίτες της και για τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, που ήδη απειλούνται από ασιτία«.

«Η ευθύνη για αυτό βαρύνει αποκλειστικά τις ελίτ των δυτικών χωρών, που είναι πρόθυμες να θυσιάσουν τον υπόλοιπο κόσμο για να διατηρήσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους», είπε ο Πούτιν.

Δείτε το βίντεο:

 

 

photo mandynews. com

el.gr

Αφήστε μια απάντηση