ΣΧΕΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ mRNA COVID-19 ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΟΣ

Από το προφίλ στο φβ του ιατρού Δημήτρη Γάκη:

#Είναι αρκετά τα ερωτήματα το τελευταίο διάστημα για αυτήν την σχέση
#Πρώτα– πρώτα ας δούμε αν το εμβόλιο μένει στον τόπο της ενέσεως , όπως διαβεβαίωναν ή πάει και σε άλλα όργανα και στο ήπαρ
#Στα έγγραφα της Pfizer που υποχρεώθηκε να αποκαλύψει το CDC , μετά από δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ αποκαλύφθηκε η αιματογενής κατανομή του εμβολίου, σε προκλινικές μελέτες, σε διάφορα όργανα.
#Στην Tissue Distribution Study της Pfizer , σελ 9, αναφέρεται ότι το 21,5% της ενεθείσας, ενδομυικά, δόσης του εμβολίου ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΠΑΡ !
#Άρα πρώτο συμπέρασμα: ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, και λέγατε ψέμματα ΣΚΟΠΙΜΑ, όταν διαβεβαιώνατε δημόσια ότι το εμβόλιο μένει στην περιοχή που ενέθηκε (δελτοειδή μυ) και μου κάνατε επίθεση όταν σας αντέκρουα, λέγοντας σας ότι η ενδομυική ένεση και η ενδοφλέβια ένεση χαρακτηρίζονται, στην κλινική Ιατρική, ως παρεντερική χορήγηση φαρμάκου και αμφότερες καταλήγουν στην αιματική κυκλοφορία. Διαφέρουν ως προς την ταχύτητα εισόδου σε αυτήν.
#Ακόμη και αυτό το θέσφατο της Ιατρικής διαστρεβλώνατε !!!
#Τι κάνει στο Ήπαρ αυτό το τεράστιο ποσοστό (21,5%) της δόσης του εμβολίου , μετά 8 ώρες συγκριτικά με την κατανομή στα άλλα όργανα (σελ 54 ) ενώ στην θέση ενέσεως, δηλ. στον δελτοειδή μυ στον ώμο, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 18,7% !!!
#Στην μελέτη του πανεπιστημίου του Lund (Alden et all) απεδείχθη ότι το εμβόλιο εισέρχεται στο ηπατοκύτταρο, μέρος του μπαίνει στον πυρήνα και μεταγράφεται σε DNA, και η ακίδα που παράγεται και εμφανίζεται στην επιφάνεια του ηπατοκυττάρου στοχοποιείται από το ανοσολογικό σύστημα που του επιτιθεται και το καταστρέφει. Θεωρείται, λοιπόν ως πιθανή αιτία πρόκλησης αυτοάνοσης ηπατίτιδος !
#Στην δημοσίευση των Brill et all, στο Journal of Hepatology, αναφέρεται στην ηπατοκυτταρική βλάβη απο τα αντισώματα έναντι της ακίδος που παράγονται από το εμβόλιο.
#Ακόμη με μεγαλύτερη σαφήνεια, απάντηση στο ερώτημα δίνει η πρόσφατη μελέτη των Boettler et all, στο Journal of Hepatology, που επιβεβαιώνει ότι ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει αυτοάνοση ηπατίδα
#Έτσι η ηπατίδα σε εμβολιασμένους (ενήλικες και παιδιά) είναι δυνατόν να σχετίζεται με το εμβόλιο.
#Μπορεί όμως να εξηγήσει κάποιες περιπτώσεις ηπατίτιδος σε μη εμβολιασμένα παιδιά;
#Δεν θα υπεισέλθω στις θεωρίες παθητικής μετάδοσης από άτομο σε άτομο πριν βεβαιωθώ επιστημονικά επ. αυτών. Θα πω, μόνο, ότι υπάρχουν κάποιες αναφορές. Απαιτείται όμως επιβεβαίωση.
#Τέλος, για την πληρότητα της κάλυψης του θέματος, θα σας αναφέρω ότι ΚΑΙ Ο ΙΟΣ προκαλεί ηπατική βλάβη, συχνά. (Σε εμένα, κατά την νόσηση μου με Δέλτα, υπήρξε σημαντική και παρατεταμένη άνοδος των ηπατικών ενζύμων)
Σχόλιο ιστολογίου:
Να επισημάνουμε, ότι σύμφωνα με τον ιατρό Δημήτρη Αντωνίου, το εμβόλιο είναι διασπαρώμενο, που σε απλά ελληνικά σημαίνει, ότι η πρωτεϊνική ακίδα μπορεί να μεταδοθεί από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους, π.χ. από σύζυγο σε σύζυγο ή από το γονιό στο παιδί.
Προσωπικά μου έχει αναφερθεί περίπτωση που εμβολιάστηκε ο σύζυγος και μετά από κάποιο διάστημα η ανεμβολίαστη σύζυγος ανέπτυξε το σύνδρομο Guillen barre, που αποτελεί μια από τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.
Οπωσδήποτε η “επιστήμη” οφείλει να δώσει πολλές εξηγήσεις για το κατά πόσον το εμβόλιο αυτό είναι ασφαλές ενώ και οι πολιτικοί που υποχρέωσαν τους πολίτες τους σε εμβολιασμό κατόπιν πιέσεων, απαγορεύσεων και αποκλεισμών θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσουν. Έσσεται ήμαρ…

Αφήστε μια απάντηση