Βόμβα Από Ρώσους: Γι’ αυτό Η Ελλάδα Είναι Στόχος!!!

Οι ΗΠΑ Φέρνουν Στη Κρήτη F-35 Και F-15, Για Να Eλέγξουν Την Περιοχή Της Μεσογείου! Ποια Ανταλλάγματα Ζητάμε Για Να Δώσουμε Αντιαεροπορικά Όπλα Στους Ουκρανούς;

Οι ΗΠΑ σκοπεύουν να αναπτύξουν μαχητικά αεροσκάφη στην Κρήτη, σύμφωνα με Ρωσικά site, οι Αμερικανοί έχουν ήδη στείλει αίτημα στην Ελληνική Κυβέρνηση, προς το παρόν δεν έχει ληφθεί ακόμη  απάντηση, αλλά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα είναι θετική.

Τα Αμερικανικά μαχητικά F-35 και F-15, θα αναπτυχθούν στη βάση της Σούδας, ο αριθμός των αεροσκαφών δεν είναι γνωστός, τα μαχητικά που θα σταθμεύουν στην Κρήτη, θα μπορούν να ελέγχουν ολόκληρη την περιοχή στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Η Αθήνα προσπαθεί αυτή τη στιγμή να πείσει τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, να αναπτύξουν τα όπλα τους στην περιοχή των νησιών της Ρόδου, της Λέσβου, και της Χίου, έτσι ισοπεδώνουν την Τουρκική απειλή, εδώ παίζει ρόλο ο παράγοντας της Ουκρανίας, γιατί με αντάλλαγμα την ενίσχυση της αμυντικής τους ικανότητας, οι Έλληνες μπορούν να κάνουν παραχωρήσεις, και να μεταφέρουν τα σοβιετικά συστήματα αεράμυνας και οχήματα μάχης πεζικού στο Κίεβο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία, πιέζουν την Ελλάδα να μεταφέρει στην Ουκρανία αντιαεροπορικά συστήματα σοβιετικής κατασκευής σε υπηρεσία με τον Ελληνικό στρατό, καθώς και 130 BMP-1, οι Έλληνες έχουν καταφέρει να απορρίψουν το αίτημα των ΗΠΑ για μεταφορά των συστημάτων αεράμυνας S-300, Tor-M1, και Osa-AK στο Κίεβο, κρυμμένοι πίσω από την Τουρκική απειλή, αλλά εάν οι ΗΠΑ συμφωνήσουν να αναπτύξουν τα στρατεύματά τους στα παραπάνω νησιά, αυτά τα αντιαεροπορικά συστήματα θα πάνε κατευθείαν στην Ουκρανία.

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης             email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση