«ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ» από Lockheed Martin: «Ετοιμαζόμαστε για ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! Αυξάνουμε την παραγωγή σε όπλα» – ΒΙΝΤΕΟ.
« Γνωρίζουμε πως θα υπάρξει αυξημένη ζήτηση τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από τους συμμάχους μας, ακόμη και, κατά πάσα πιθανότητα, μέχρι την ακτή του Ειρηνικού στην Ασία»

Ο James D. Taiclet είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lockheed Martin Corporation, εταιρείας, η οποία κατασκευάζει, μεταξύ άλλων στρατιωτικά συστήματα.

Σε μία συνέντευξη πριν από λίγες μέρες που θα συζητηθεί έδειξε πως προετοιμάζονται για μεγάλο και μακρόπνοο πόλεμο και ετοιμάζονται για εξίσου μεγάλη παραγωγή όπλων!

Άλλη μια απόδειξε πως οι Αμερικανοί θέλουν πόλεμο;;; Θέλουν να πουλήσουν απλά τα όπλα τους;;; Πώς ξέρουν τι θα συμβεί;;;

Ο Taiclet δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Προετοιμαζόμαστε για μακράς διάρκειας πόλεμο και όχι μόνον όσον αφορά τα Javelin.

Αυτό γιατί

1ον: χρειαζόμαστε τα καλύτερα μας όπλα σε μεγάλους αριθμούς, όπως για παράδειγμα τα javelin, τα stingers, τους προηγμένους πυραύλους cruise! Γνωρίζουμε πως θα υπάρξει αυξημένη ζήτηση για τέτοιου είδους συστήματα τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από τους συμμάχους μας, ακόμη και, κατά πάσα πιθανότητα, μέχρι την ακτή του Ειρηνικού στην Ασία!!!!

2ον: Ο έλεγχος του εναερίου χώρου της Ουκρανίας είναι κρίσιμης σημασίας!

Ξέρουμε ότι θα υπάρξει αυξημένη ζήτηση για τέτοιου είδους εξοπλισμό, γιατί η απειλή από την Ρωσία και την Κίνα θα αυξηθεί ακόμα και μετά το τέλος του ουκρανικού πολέμου».

 

photo lockheed martin

el.gr

Αφήστε μια απάντηση