Έτοιμη η νέα ΠΑΝΔΗΜΙΑ;;; Οι Αμερικανοί αγοράζουν εκατομμύρια δόσεις ΕΜΒΟΛΙΩΝ για τον νέο ιό των πιθήκων
Σχόλιο ιστολογίου:
Με τη νέα “πανδημία” στα σκαριά και την παράδοση στον Π.Ο.Υ. εν λευκώ τη διαχείρισή της, ο υποχρεωτικός / εξαναγκαστικός εμβολιασμός φοβάμαι, ότι θα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος…
Αν δε συνδυαστεί και με την επερχόμενη επισιτιστική κρίση, τότε το άμεσο μέλλον διαγράφεται τουλάχιστον εφιαλτικό.
Καλό κουράγιο να έχουμε και καλήν ομολογία…
================================================
Τι μεταδίδει η άλλη πλευρά του Ατλαντικού…

Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ υπέγραψαν συμφωνία για δόσεις εμβολίου 119 εκατομμυρίων δολαρίων κατά του ιού της ευλογιάς των πιθήκων, αφότου ένας άνδρας από την Μασαχουσέτη διαγνώστηκε με την ασθένεια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Αρχή Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA) – μια κυβερνητική υπηρεσία αφιερωμένη στην καταπολέμηση των πανδημιών και της βιοτρομοκρατίας – υπέγραψε την σύμβαση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με τη δανική φαρμακοβιομηχανία Bavarian Nordic την Τετάρτη, ανακοίνωσε η εταιρεία σε δήλωση της.

Η συμφωνία των 119 εκατομμυρίων δολαρίων μπορεί να εκτοξευτεί στην συνολική αξία 299 εκατομμυρίων δολαρίων σε αντάλλαγμα για περίπου 13 εκατομμύρια λυοφιλοποιημένες δόσεις του εμβολίου Jynneos. Αρχικά δημιουργήθηκε για την ευλογιά, αλλά εγκρίθηκε για χρήση κατά της ευλογιάς των πιθήκων από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) το 2019, λίγους μήνες πριν εντοπιστούν τα πρώτα κρούσματα Covid-19 στην Κίνα.

Οι αρχικές παραδόσεις για το shot Jynneos δεν θα γίνουν μέχρι το 2023, είπε η εταιρεία, σημειώνοντας ότι οι πλήρεις δόσεις των 13 εκατομμυρίων αναμένεται να είναι έτοιμες κάποια στιγμή μεταξύ 2024 και 2025 εάν η BARDA συμφωνήσει να επεκτείνει το συμβόλαιο.

Τα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων διερευνώνται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Βρετανία πλέον, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα τελευταία νέα κρούσματα αναφέρθηκαν στη Γαλλία, την Ιταλία, την Σουηδία και την Αυστραλία, μετά την επιβεβαίωση κρουσμάτων στις ΗΠΑ, την Ισπανία και την Πορτογαλία την Τετάρτη, καθώς και την έρευνα για 13 ύποπτες περιπτώσεις στον Καναδά.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;;; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;; ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ;;;

 

φωτο Pixabay

el.gr

Αφήστε μια απάντηση