Οι ιατροί ξεμπροστιάζουν τον Π.Ο.Υ.: Εργάζεται για την υποδούλωση της ανθρωπότητας!
Σχόλιο ιστολογίου:
 Ο εξαίρετος ιατρός και φίλος Παντελής Οικονόμου ξεκαθαρίζει τα πράγματα, όσον αφορά στις “πανδημίες”, τη νέα συνθήκη του Π.Ο.Υ. και τον ύποπτο ρόλο που διαδραματίζει στο στόχο της ΝΤΠ για την υποδούλωση της ανθρωπότητας.
Αλλά δεν είναι ο μόνος! Ο γνωστός σε όλους μας ιατρός Δημήτρης Αντωνίου πάει ένα βήμα παραπέρα και συνδέει τη νέα “πανδημία” με τα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν για τον Sars-Cov-2, τα οποία περιείχαν αδενοϊό χιμπαντζή!
Αναφέρει σε αναρτήσεις του ο Δ. Αντωνίου:
“Iός της Ευλογιάς των Πιθήκων είναι ο ιός του Χιμπατζή ChAdOx1 στο εμβόλιο της Astra. Η επιστήμη κι αλήθεια εκδικούνται.”
“Tρόμος: Ο ιός Χιμπατζή ChAdOx1 που περιέχεται στο ASTRA ZENECA, έχει το ίδιο DNA, με αυτό του ιού της ευλογιάς των Πιθήκων.”
Παρακάτω η ανάρτηση του Παντελή Οικονόμου:
Παρότι ο COVID ολοκλήρωσε ουσιαστικά τον κύκλο του και υποβαθμίστηκε σε μία απλή ίωση στην συντριπτική πλειοψηφία των θετικών περιστατικών, η διεφθαρμένη Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν έχει σταματήσει την προσπάθεια για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και την προετοιμασία για νέες πανδημίες, με στόχο την υποδούλωση της ανθρωπότητας με πολλούς τρόπους.
Το αν θα προσπαθήσει να συνδέσει ένα νέο παθογόνο (όπως ένα μύκητα ή ένα άλλο ιό) με τον COVID, ώστε να συνεχίσει το χωρίς τέλος επικίνδυνο πρόγραμμα των συγκεκριμένων εμβολιασμών ή θα χρησιμοποιήσει ένα νέο “εμβόλιο” για μία νέα “πανδημία”, μέλει να το δούμε αν θα γίνει, γιατί πλέον η ανθρωπότητα έχει αφυπνιστεί σε σημαντικό ποσοστό στα παιχνίδια τους και δεν θέλει να συμμετάσχει.
Για αυτό το λόγο πλέον, έρχεται πιθανόν σύντομα η κατάλυση της όποιας επίφασης δημοκρατίας υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο και η αντικατάστασή της από μία παγκόσμια δικτατορία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ενός οργανισμού που τα μέλη του δεν εκλέγονται από κανένα.
Από τον Νοέμβριο του 2021 (1), 45 μέλη του ΠΟΥ αποφάσισαν να διαπραγματευτούν μία συμφωνία για αποτροπή πανδημιών, ετοιμότητα και κατάλληλη αντίδραση, σε μία συνεδρία με τίτλο “The World Together” (o κόσμος μαζί). (2) (3). Από τότε, υπήρξαν χώρες, που πρωτοστάτησαν στους εμβολιασμούς και τα lockdowns, οι οποίες δημοσιοποίησαν την επιθυμία τους για μία τέτοια συμφωνία, όπως οι ΗΠΑ (4), ο Καναδάς (5), η Νέα Ζηλανδία(6) και η Αυστραλία (7).
Στις 30 Μαρτίου του 2022, ο ΠΟΥ δημοσιοποίησε μία λίστα από 25 παγκόσμιους “ηγέτες” που δεσμεύτηκαν να δουλέψουν μαζί “προς μία νέα διεθνή συνθήκη για ετοιμότητα και αντίδραση σε μία πανδημία”. Μεταξύ των ηγετών, ξεχωρίζουμε ορισμένους γνωστούς για την αγριότητα και την αυστηρότητα των μέτρων που πήραν σε σχέση με τον COVID (8 ): Boris Johnson, (Ηνωμένο Βασίλειο), Mario Draghi (Ιταλία), Emmanuel Macron (Γαλλία), Angela Merkel (Γερμανία), το πιόνι της Νέας Τάξης Πραγμάτων Volodymyr Zelensky (Ουκρανία), ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει ο δικός μας Κυριάκος Μητσοτάκης (φανερός υποστηρικτής του World Economic Forum (WEF)(9), του Klaus Schwab και του Great Reset (10)(11), όπως είναι και οι περισσότεροι ηγέτες που πρωτοστάτησαν στους εμβολιασμούς και στα lockdowns, ως νέοι παγκόσμιοι ηγέτες που αναδείχθηκαν μέσα από το WEF).
Η Leslyn Lewis, μέλος του Κοινοβουλίου του Καναδά, υποστηρίζει οτι “η συνθήκη θα επιτρέψει στον ΠΟΥ να καθορίσει τι είναι πανδημία και πότε αυτή συμβαίνει, ακόμα και για κάτι που δεν είναι ιογενές, όπως η παχυσαρκία. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει την άδεια να αποκτά την εξουσία πάνω στα συστήματα υγείας των κρατών μελών, όποτε το κρίνει απαραίτητο. Μπορεί να επιβάλει πώς θα ανταποκριθούν οι γιατροί, ποιά φάρμακα θα χορηγηθούν και ποιά όχι και ποια εμβόλια θα εγκριθούν (γνωστή τακτική κατά τη διάρκεια του COVID). (Θα επιβληθεί) μία ενιαία προσέγγιση για όλο τον κόσμο”(12). Το ίδιο υποστηρίζει και η ευρωβουλευτής Christine Anderson. (13) (14) (15) “Aν δώσεις εκτελεστική εξουσία σε ένα μη εκλεγμένο σώμα, τότε δεν έχεις πλέον δημοκρατία. Δεν θα έχουν πλέον ευθύνη οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι. Ποιός θα έχει την ευθύνη για την απώλεια των δικαιωμάτων των πολιτών”;
Ήδη οργανώνονται αντιδράσεις (16) στην πιθανότητα η συνθήκη αυτή να επιβληθεί στα κράτη μέλη του ΠΟΥ, με λίστες υπογραφών εναντίον της συνθήκης (17). Ένα καλό παράδειγμα είναι και η ανοιχτή επιστολή και το κάλεσμα σε δράση ενάντια στην πανδημική συνθήκη του ΠΟΥ που δημιούργησε το Ελληνικό παράρτημα του World Freedom Alliance (18), αφού πρόκειται για σαφή κατάλυση της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Συστήνεται να αποσταλεί προς την Ελληνική κυβέρνηση, τους βουλευτές και τους Ευρωβουλευτές.
Φαίνεται ότι τη θέση του Sars-CoV-2 πιθανώς θα πάρει κάποιο άλλο παθογόνο. Ήδη με ελάχιστα θετικά περιστατικά ευλογιάς των πιθήκων σε όλο τον κόσμο, με αναφερόμενη ήπια συμπτωματολογία(19), τα συστημικά ΜΜΕ μιλάνε για κίνδυνο εξάπλωσης και για παγκόσμια ανησυχία (20).
To Ηνωμένο Βασίλειο αποθηκεύει χιλιάδες εμβόλια ευλογιάς των πιθήκων και φάρμακα καθώς ειδικοί φοβούνται ότι δεκάδες λοιμώξεις δεν ανιχνεύονται, παρότι έχουν διαπιστωθεί μόλις 9 περιστατικά. Όπως υποστηρίζουν, αντι-ιϊκά φάρμακα και εμβόλια εναντίον της ευλογιάς μπορεί να χρησιμοποιηθούν, γιατί οι δύο ιοί (ευλογιά και ευλογιά των πιθήκων) είναι γενετικά παρόμοιοι (21). Και ο Καναδάς αναφέρει 12 ύποπτα περιστατικά (22).
Στην ιστοσελίδα του ΠΟΥ αναφέρεται ότι υπάρχει ένα εμβόλιο για την ευλογιά των πιθήκων το JYNNEOS (γνωστό ως Imvamune ή Imvanex) που έχει πάρει έγκριση στις ΗΠΑ (23), αλλά και το απλό εμβόλιο της ευλογιάς είναι αποτελεσματικό. Το JYNNEOS το κατασκευάζει η Bavarian Nordic (24), εταιρία βιοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί ιούς φορείς, όπως έκαναν στα εμβόλιά τους η AstraZeneca και η Johnson & Johnson. H Bavarian Nordic έχει τα εργαστήρια έρευνας στην Γερμανία.
Ο Γερμανός Υπουργός Υγείας Karl Lauterbach στην συνάντηση των Υπουργών Υγείας των G7 που γίνεται στη Γερμανία δήλωσε ότι “θα κάνουμε μία πολύ ρεαλιστική άσκηση στην οποία μία πανδημία ευλογιάς θα προέλθει από δάγκωμα λεοπάρδαλης(!).
To σενάριο περιλαμβάνει την ιδιαιτερότητα ότι θα χτυπηθούν σκληρά οι νεώτεροι σε ηλικία άνθρωποι”(25). Γιατί άραγε; Είναι τυχαία η σύνδεση με τη Γερμανία; Παρεμπιπτόντως χθές το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας αποφάσισε ότι είναι συνταγματική η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στους υγειονομικούς της χώρας (26).
Τελικά και ο ΠΟΥ συγκάλεσε επείγουσα συνάντηση σε σχέση με την έξαρση της ευλογιάς των πιθήκων (27).
Όπως διαπιστώνω πιθανώς κάτι ετοιμάζεται. Μακάρι να κάνω λάθος. Μένει να αποδειχθεί αν μία νέα “πανδημία” θα συνδυαστεί με την απόφαση για την νέα συνθήκη για τις πανδημίες του ΠΟΥ που αναμένεται να ψηφιστεί σύντομα, και η οποία θα του δίνει υπερεξουσίες . Ο συγχρονισμός είναι τουλάχιστον περίεργος. Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι να μην πέσουμε ως ανθρωπότητα ξανά στην παγίδα του φόβου και της τρομοκράτησης. Το έργο το ξέρουμε καλά πλέον.
Παντελής Οικονόμου / ιατρός.
Σχόλιο: Τροφή προς σκέψη μόνο για νοήμονες ΄Ελληνες…

Αφήστε μια απάντηση