ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ “ΟΙΜΟΣ”

Χθες 21/5/2022 δημοσιεύσαμε στο Βάλσαμο το παρακάτω βίντεο με τίτλο
EKTAKTO!!! ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ | 20/5/2022/ – ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ Ν’ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ
https://balsamopsyxhs.gr/2022/05/21/ektakto-%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-20-5-2022-%ce%b5%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%88%ce%b5%ce%b9
το οποίο πήραμε από το κανάλι του yt
https://www.youtube.com/channel/UCq0If8KU2hvaqUq0GOoY9Ng
Το δημοσιεύσαμε αυτούσιο και με τον τίτλο που έβαλε το ίδιο το κανάλι χωρίς καμιά προσθήκη ή αλλαγή.
Σήμερα το πρωί διαπιστώσαμε την εξής απρόσμενη επίθεση από το ιστολόγιο “Οίμος”:


Για την ακρίβεια με ενημέρωσε ο Μιχάλης (διαχειριστής της Τρικλοποδιάς) ενώ ετοιμαζόμουν, να πάω στην εκκλησία, οπότε έγραψα το παρακάτω σύντομο μέιλ, το οποίο και έστειλε στον κο Ρωμανό:
“Αξιότιμε κε Ρωμανέ,
Λυπάμαι πολύ για τη στάση σας απέναντι στην Τρικλοποδιά και το Βάλσαμο.
Δε γνωρίζω για ποιο λόγο καταφέρεστε συνεχώς εναντίον μας αλλά θεωρώ ότι είναι ντροπή σας να τα βάζετε με Ορθόδοξα σάιτ, που υποτίθεται ότι κάνουμε έναν κοινό αγώνα απέναντι στα σατανικά σχέδια της ΝΤΠ.
Όπως πολύ καλά είδατε εμείς δημοσιεύσαμε ένα βίντεο από ένα κανάλι στο yt και δεν μπορούσαμε να θυμόμαστε από πού εκείνος το έχει “κλέψει”.
Για ποιο λόγο δεν τα βάζετε με το κανάλι αυτό και τα βάζετε με το Βάλσαμο;
Για ποιο λόγο δημοσιεύετε συκοφαντικά σχόλια εναντίον μας δήθεν από ανώνυμους αναγνώστες;
Για ποιο λόγο μας εμπλέκετε με κανάλια ή σάιτ με τα οποία δεν έχουμε καμία σχέση;
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όσες φορές έχουμε αναδημοσιεύσει άρθρα από εσάς, έχουμε βάλει την πηγή.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι αυτό που κάνετε λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση και θα μπορούσατε να έχετε επιπτώσεις γι’ αυτό.
Εν πάση περιπτώσει, αν νομίζετε ότι η συμπεριφορά σας είναι χαρακτηριστική ενός ορθοδόξου χριστιανού εμείς δε θα κρίνουμε για να μην κριθούμε αλλά σας παραπέμπουμε στον πνευματικό σας -αν έχετε- να σας συμβουλέψει σχετικά.”
Σημειώνω, ότι ο κος Ρωμανός για κάποιον λόγο που δε γνωρίζουμε δημοσιεύει τακτικά σχόλια δήθεν ανώνυμων, δήθεν αναγνωστών προσβλητικά και συκοφαντικά εις βάρος μας.
Δυστυχώς ούτε τη θεία λειτουργία δεν μπόρεσα να απολαύσω, αφού ακόμα και όσο βρισκόμουν στην εκκλησία, έλαβα μηνύματα αναγνωστών, που με ενημέρωναν για την επίθεση του κου Ρωμανού.
Επομένως είμαι αναγκασμένη να δημοσιοποιήσω το θέμα για έναν και μόνο λόγο:
Για να είμαστε εντάξει και ξεκάθαροι απέναντι στους αναγνώστες μας!
Α) Τι όφειλε να κάνει ο κος Ρωμανός;
Το εξής απολύτως λογικό και χριστιανικό:
Να στείλει ένα μέιλ είτε στο Βάλσαμο είτε στην Τρικλοποδιά και να μας υπενθυμίσει, ότι το εν λόγω ποίημα πρωτοδημοσιεύτηκε στο ιστολόγιό του στέλνοντάς μας και το λινκ, οπότε και θα το προσθέταμε.
Αντ’ αυτού προτίμησε τις συκοφαντίες και τις ύβρεις αφήνοντάς μας άναυδους αλλά και προδίδοντας σαφώς το ποιόν του.
Β) Ως ΄Αννα και Μιχάλης ή αν προτιμάτε ως Βάλσαμο και Τρικλοποδιά έχουμε δείξει απόλυτο σεβασμό στα υπόλοιπα σάιτ και σε όλες τις αναδημοσιεύσεις που κάνουμε βάζουμε πηγή, πράγμα που ίσως είμαστε οι μόνοι που το τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια.
Γ) ΄Εχουμε επίσης επαφή και επικοινωνία με διαχειριστές άλλων σάιτ με τους οποίους και διατηρούμε άψογες σχέσεις. Ενδεικτικά αναφέρω το Κορφιάτικο, τα Ορθόδοξα θέματα, το Έκτακτο Παράρτημα, το Ρωμιοί της Πόλης, το Εθνέγερσις, το Κανένα ζόρι κλπ.
Αν προκύψει κάποιο θέμα θα προτιμήσουμε οπωσδήποτε να το λύσουμε άμεσα με μεταξύ μας επικοινωνία αντί να γινόμαστε ρόμπα και να μας κρεμάνε στα μανταλάκια. Αλλά φυσικά ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που θεωρεί καλύτερο και κρίνεται γι’ αυτό.
Δ) Αν αρχίσω να δημοσιεύω τα άρθρα μας (Τρικλοποδιάς και Σκεπτόμενης Ελληνίδας) που κυκλοφορούν ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ στο διαδίκτυο ή το yt δε θα μας έφτανε αυτή η ζωή. Θα έπρεπε να δανειστούμε και από την επόμενη. Για να μην αναφέρω τις ανέκδοτες προφητείες της γερόντισσας Λαμπρινής που μας εμπιστεύτηκε αναγνώστης, οι οποίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου χωρίς καμιά αναφορά στο Βάλσαμο.
Δεν ασχολούμαστε όμως, επειδή το θεωρούμε δευτερεύον και ανούσιο μπροστά σε άλλα σημαντικά που θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα όλων μας. Όπως;
Θα απαντήσω με άσμα:
Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα…
Ε) Και κλείνω με μια διαπίστωση:
Θυμάστε, φαντάζομαι, τον παπα Σάββα Λαυρεώτη, που είχε την εξής απορία:
“Οι σιωνιστές εργάζονται. Εμείς τι κάνουμε;”
Και του απαντώ:
“Απλούστατο! Βγάζουμε μεταξύ μας τα μάτια μας και τους κάνουμε τη ζωή ευκολότερη.”
Τι κρίμα…
Φιλιά πολλά
΄Αννα.
Υ.Γ.1 Προφανώς η επιτυχία του Βάλσαμου και η εμπιστοσύνη που ήδη απολαμβάνουμε από τους αναγνώστες μας έχει προκαλέσει την μήνιν ορισμένων και προσπαθούν να κλέψουν λίγη από τη “δόξα” μας εντός πολλών πολλών εισαγωγικών… Λυπούμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό…
Υ.Γ. 2 Εμείς θα συνεχίσουμε σε πείσμα άσπονδων φίλων και εχθρών για όσο διάστημα το επιτρέψει ο Μεγαλοδύναμος.
Υ.Γ.3 ¨Εχετε να περιμένετε πολλά από το Βάλσαμο. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Μείνετε συντονισμένοι και θα ενημερωθείτε σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση