Η αντίδραση του καθηγητή Perronne στην ανακοίνωση της ευλογιάς των πιθήκων

Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί, δημιουργούν φόβο και επιβάλλουν ένα εμβόλιο που δεν έχει επικυρωθεί ποτέ, είναι πειραματικό, του οποίου το περιεχόμενο είναι άγνωστο, και που η εταιρεία φτάνει στο σημείο να πληρώνει πανεπιστήμια, νοσοκομεία και γιατρούς για να σας εκβιάσει να συναινέσετε χωρίς ενημέρωση, ενώ δεν πληρώνει για τις ζημιές και το θάνατο των αγαπημένων σας προσώπων…
Ξέρετε ότι αυτή τη φορά θα είναι πιο εύκολο να επιλέξετε να πείτε «όχι»…

Η ευλογιά των πιθήκων έχει χαμηλή θνησιμότητα 2-3%. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη θνησιμότητα της ανθρώπινης ευλογιάς, η οποία ξεπερνά το 30%, εκτός αν έχουν εισαγάγει γονίδια για την αύξηση της λειτουργίας. Αλλά το 3% εξακολουθεί να είναι 100 φορές υψηλότερο από το Covid.

Παράξενο: ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να εκδηλωθεί επιδημία ενός ιού που προέρχεται από την ευλογιά και επένδυσε σε ένα νέο εμβόλιο. Είναι καλός!

Είναι περίεργο που επηρεάζει κυρίως τους γκέι άνδρες. Στο δελτίο τύπου της DGS αναφέρεται ότι προσβάλλει κυρίως άνδρες ομοφυλόφιλους και ότι η μετάδοση γίνεται κυρίως μέσω της αναπνευστικής οδού. Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ.

Είναι επίσης πολύ περίεργο το γεγονός ότι τα κρούσματα εμφανίζονται ταυτόχρονα σε διάφορες μακρινές χώρες. Υπάρχει μικρή πιθανότητα ταχείας και ευρείας εξάπλωσης, επειδή τα άτομα με συμπτώματα καλύπτονται από μεγάλες φουσκάλες, μεταξύ άλλων στο πρόσωπο, και μπορούν επομένως να εντοπιστούν από απόσταση.

Οι ασθενείς αυτοί έχουν πυρετό και είναι πολύ κουρασμένοι. Δεν είναι σε θέση να τρέχουν στις μεταφορές ή στην εργασία. Είναι εύκολο να τους απομονώσετε (εκτός αν τους πείτε να πάνε σπίτι τους και να μολύνουν τους πάντες).

Φαίνεται αδύνατο να υπάρξει μια αυθόρμητη εμφάνιση μεμονωμένων κρουσμάτων στον Καναδά, τις ΗΠΑ και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες μέσα σε λίγες ημέρες. Ειδικά δεδομένου ότι οι ασθενείς δεν είχαν ταξιδέψει στο παρελθόν.

Το σχοινί είναι πολύ μεγάλο…

Θα είναι σε θέση να αναστείλουν όλες τις μεταφορές και να περιορίσουν τον πλανήτη!


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: L’Échelle de Jacob

kanenazori.com

Αφήστε μια απάντηση