Σιγά μην έλειπε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή… Πρώτη μούρη στο Νταβός ο Μπιλάκος καίγεται να μας σφραγίσει…
Προχωράει η παγκόσμια διακυβέρνηση…

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός μίλησε φυσικά και ο διεθνιστής Μπιλ Γκέιτς ζητώντας εμβόλια μεγαλύτερης διάρκειας στον δρόμο προς το «χάραγμα», όπως ο ίδιος επιδιώκει.

Ο ιδρυτής της Microsoft προειδοποίησε επίσης για νέες πανδημίες, υποστηρίζοντας παγκόσμια δράση για την καταπολέμηση των ασθενειών.

Μιλώντας στο Νταβός, είπε ότι ο κόσμος χρειάζεται πολύ πιο αποτελεσματικά εμβόλια από αυτά που υπάρχουν σήμερα για την καταπολέμηση ασθενειών και πανδημιών. Την ίδια στιγμή, ο Γκέιτς, του οποίου το ίδρυμα εμπλέκεται στα αμφιβόλου αξίας εμβόλια Moderna και Pfizer και BionTech, προειδοποίησε για τους κινδύνους ανεπαρκούς και άκαιρης διάγνωσης των παθογόνων παραγόντων .

«Σε 10 χρόνια θα πρέπει να έχουμε πολύ καλύτερη διαγνωστική τεχνολογία που θα επιτρέψει τον έλεγχο ολόκληρου του πληθυσμού οποιασδήποτε χώρας σε ένα μήνα».

Κατά την άποψή του, τα σύγχρονα εμβόλια, σε αντίθεση με τα σημερινά, θα πρέπει να «μπλοκάρουν τη μόλυνση» και να παρέχουν μακροχρόνια προστασία και γιατί όχι να αποτελούν και την ταυτότητα του υγιούς και νομοταγούς πολίτη!

Όσον αφορά την καταπολέμηση των πανδημιών, ο διεθνιστής επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην ανάγκη να ληφθούν γρήγορα μέτρα. Ο Γκέιτς επέκρινε το γεγονός ότι αυτά δεν εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας άλλωστε ζητήσει παγκόσμια διακυβέρνηση με αρχή την Υγεία, κάτι που δείχνει να προχωράει.

“Πολλοί κίνδυνοι πανδημίας υπάρχουν σε εκείνες τις χώρες που δεν θα έχουν τέτοια ικανότητα επί τόπου τις επόμενες δεκαετίες. Επομένως, εάν λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τις πανδημίες, πρέπει να υπάρχει μια παγκόσμια ικανότητα.”, κατέληξε.

photo rebelnews

el.gr

Αφήστε μια απάντηση