Στρατηγός ΗΠΑ προς Κίεβο: ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ με τον Πούτιν! Έχουν τρομάξει στην Ουάσινγκτον μετά τα λόγια Κίσινγκερ

Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες…

Οι διαπραγματεύσεις θα ήταν μια λογική λύση για την κατάσταση στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής των Αρχηγών του Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Mark Milley, καλώντας την Ουκρανία να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Σημειώνεται πως ο μάστερ της διεθνιστικής εξωτερική πολιτικής, Χένρι Κίσινγκερ, έδωσε διορία δύο μηνών, προκειμένου να αρχίσουν διαπραγματεύσεις.

Ο Πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατηγού των ΗΠΑ, στρατηγός Mark Milley, δήλωσε ότι η διευθέτηση της κατάστασης στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα ήταν μια λογική διέξοδος από την κατάσταση.

«Νομίζω ότι μια λύση μέσω διαπραγματεύσεων θα ήταν η λογική επιλογή», ​​είπε σε συνέντευξή του στο Fox News.

Ο Milley πρόσθεσε ότι ο αμερικανικός στρατός δεν είναι σίγουρος πώς θα τελειώσει η κατάσταση στην Ουκρανία, καθώς υπάρχουν και άλλα σενάρια: πλήρης νίκη ενός από τα μέρη ή αδιέξοδο.

Οι Αμερικανοί βλέπουν πως αν δεν τελειώσει γρήγορα όλο αυτό στην Ουκρανία, τότε θα υπάρξουν χτυπήματα σε νατοϊκές χώρες, όπως η Πολωνία, η Ρουμανία ή η Τσεχία, όπου εκπαιδεύονται Ουκρανοί στρατιώτες! Και τότε τι θα κάνει η Ουάσινγκτον;;; Θα μπει σε πόλεμο με την Ρωσία;;; Λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα του Αμερικανού στρατηγού, οι ΗΠΑ μάλλον θέλουν να αποφύγουν μια τέτοια εξέλιξη αυτή την στιγμή!

photo youtube

el.gr

Αφήστε μια απάντηση