ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η “ΜΕΓΑΛΗ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Ο “ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ”

Μας έχουν διαλύσει οικονομικά αλλά είναι ακόμη μια μικρή “αρχή”… απο το 2020 με την εμφάνιση του αόρατου-19 (ένας ιός που δεν έχουν καν αποδείξει την ύπαρξη του) ο ναζί Κλάους το διαλαλεί δημόσια και οι υπάλληλοι του, οι πολιτικοί σας, ακούνε τις διαταγές. Αυτό που έρχεται δεν μπορεί να το καταλάβει το μυαλό σας, επειδή οι διαστάσεις του είναι πέρα από την έννοια “τεράστιο”.

Βλέπουμε τον πρόξυ πόλεμο στην Ουκρανία και τα παιδάκια που σκοτώνουν και φορτώνουν το κρέας τους στα φορτηγά, ώστε να πιστέψετε ότι έχουν κάτι να λύσουν….αυτό που λύνουν είναι το παλιό σύστημα κοπής απεριόριστου και ανεξέλεκτου κοπανιστού αέρα. Αλλα σας δείχνουν για την κατεύθυνση των πεποιθήσεων σας…Το περάσαμε αυτό το στάδιο και μπαίνουμε στο επόμενο που χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη δόνηση. Ενα ΜΠΑΜ. Ενα τεράστιο μπαμ στην καρδιά της γηραιάς Ευρώπης. Την ώρα που σας δείχνουν τους βομβαρδισμούς και τα πτώματα, που σας μαζεύουν το ρευστό δημιουργημένο από τον υδρώτα σας, σας χωρίζουν σε στρατόπεδα και σας πάνε για σφάξιμο. 

Πρέπει όμως να σκάσει η “μεγάλη” ώστε να σκάσει όλο το οικοδόμημα… αργότερα οι χτίστες-τέκτονες, θα ξαναχτίσουν την νέα ηλεκτρονική φυλακή σας και θα σας κλείσουν όλους μέσα. Θα τα χάσετε όλα, όσα έχετε ή δεν έχετε, “δεν θα σας ανήκει τίποτα αλλά θα είστε ευτυχησμένοι”. Αυτά τα λόγια είναι δικά τους για να μην μας δυσφημείτε, ονομάζοντας μας συνωμοσιολόγους. Ολη σας η εκπαίδευση είναι ανάποδη, άλλα σας εκπαίδευσαν και άλλα κάνουν ενώ εσείς συνεχίζετε να είστε οι κουνιστές μαριονέτες τους. Φοράτε μάσκες, κάνετε τεστ ηλιθιότητας και ενέσεις για καλό σήμα.

Πάμε ξανά στην εικόνα που τα δείχνει όλα, ρίξτε μια ματιά στο διάγραμμα.

Βλέπουμε πόσο απίστευτα γρήγορα αυξάνεται η ποσότητα του χρήματος σε κυκλοφορία (λευκή γραμμή) και πόσο γρήγορα αυξάνεται το έλλειμμα του προϋπολογισμού (κόκκινη γραμμή). Τυχαίο;

Σε μια διαρθρωτικά υγιή, καλά διαχειριζόμενη οικονομία, η ποσότητα του χρήματος σε κυκλοφορία αυξάνεται το πολύ κατά 1 έως 1,5% ετησίως.

Και το δημοσιονομικό έλλειμμα κινείται γύρω στο 0%.

Σε αυτό το γράφημα βλέπουμε την επίδραση πολλών πολιτικών που εκδίδουν χρήματα και μιας απεριόριστης κεντρικής τράπεζας που εκτυπώνει αερίσιο χρήμα.

Συνδυάστε αυτό το τρομακτικό γράφημα με τα σχέδια της Fed και της ΕΚΤ για τα οποία ξέρετε αρκετά.

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα.

Ο χρυσός και το ασήμι θα αυξηθούν σε τιμές με πρωτοφανή ρυθμό τα επόμενα χρόνια. Αν σκάσει και η μεγάλη, δεν θα λειτουργεί τίποτα και πρέπει να σκάσει ώστε να μην λειτουργεί τίποτα. GREAT RESET και πείνα για την πλήρη υποταγή σε μια διαλυμένη ήπειρο που εμποδίζει τα σχέδια τους…οι νέοι Δίδυμοι Πύργοι θα πέσουν στην Ευρώπη.

BOAZ – JACHIN

Αν στο έργο του Alticozzi το Iakin συμβολίζει τον «σπουδαστή» (νεοφώτιστο/δόκιμο)και το Boaz / Bo(o)z τον «(συν)αδελφό» (ελευθερο)τέκτονα, η εβραϊκή ετυμολογία προσ-διορίζει ως εξής τις σημασίες των δύο ονομασιών ( https://en.wikipedia.org/wiki/ Boaz_and_Jachin, http://biblehub.com/topical/j/jachin.htm): «ja ᾽- kin (yakhin [yāḵîn]), “he [God]shall establish”; bo ᾽ az [bōʿaz], “in him/it (is) strength” [ ή « God con󿬁rms»]». Όσο για τους άλλους (πληθωρικούς, κάποτε) συμβολισμούς των δύο ονομασιών (από την Καμπάλα[ Kabbalah] κ.ε.), περιορίζομαι (μέσω διαδικτυακού υλικού αμφίβολης, πάντως, εγκυρό-τητας, π.χ. https://www.sakketosaggelos.gr/Article/2179/) να αλιεύσω τα εξής από το κεί-μεν o « Η Τριγωνική και Τετραγωνική Διάστασις της Τελειότητος. Επί την τελειότητα φε- ρώμεθα (Απ. Παύλος, Εβρ. ΣΤ´ 1)» του αρχιεπισκόπου Κρήτης Τιμόθεου [Μιχαήλ Παπου-τσάκη, 1915-2006] (εγώ πλαγιογραφώ): «Ξεχωρίζομε το μεγάλο θέμα Μασονισμός, γιατα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και κυρίως από την άποψη που ενδιαφέρει το θέμα μας,στους πολλούς και καίριους τριγωνικούς και τριαδικούς συμβολισμούς. / Ο τριγωνισμός αρχίζει από την Π. Διαθήκη, από τον πρώτο τέκτονα = κτίστη, κατασκευαστή του ναού τού Σολομώντος. Στην είσοδο του ναού, δεξιά και αριστερά, ήσαν δύο κολόνες. Στη μιαήταν γραμμένο το εβραϊκό Μποάζ = εν αυτῴ τῳ Θεῴ η δύναμις, και στην άλλη, η επι-γραφή Γιαχίν = ο Θεός εστερέωσε. Το πέρασμα γίνεται κατά τρεις βαθμίδες. Η πρώτησυμβολίζει το πέρασμα από τον θύραθεν, τον έξω κόσμο. Η άλλη, τη διέλευση διά τωνκιόνων. Από το ναό του Σολομώντος μεταβαίνουν στο ναό της καθαρής ανθρωπότητας.Η τρίτη καθιστά τον τέκτονα λίθο κατάλληλο στο οικοδόμημα της ανθρωπότητας». Κοντολογίς: Δεν ξέρω κατά πόσον οι (ελευθερο)τέκτονες αναδείχθηκαν «λίθοικατάλληλοι για το οικοδόμημα της ανθρωπότητας» (τουλάχιστον ύστερα απότις γονιμότερες αρχικές περιόδους, του Διαφωτισμού και του Ρομαντισμού), καιπόσοι ακριβώς από τον μεγάλο συρφετό, και κάποτε και σκυλολόι τους· εκείνοπου ξέρω είναι πως, αφού σημαντικές μορφές του 18ου αι. βουτηγμένες μέσασε βιβλική και θρησκευτική εμβρίθεια, όπως οι οικουμενικοί πατριάρχες ΠαΐσιοςΒ´ και Καλλίνικος Γ´, ο μητροπολίτης Σμύρνης Νεόφυτος και ο φιλοπερίεργοςκαι σχεδόν παντογνώστης μοναχός Καισάριος, τα μούσκεψαν ως προς τονακριβή ονοματισμό και την αναγνώριση των δύο σολομώντειων στύλων, ήταναναμενόμενο πως θα λάθευε και ένας όψιμος βέβηλος σαν κι εμένα. Και, αφούξεκίνησα την παράγραφο μιλώντας για κοτρόνες, ελπίζω οι αναγνώστες να αν-τιμετωπίσουν τα δύο ευφάνταστα ημαρτημένα μου με τη ρεαλιστική σωφρο-σύνη της προειδοποίησης «ο αναμάρτητος υμών πρώτος βαλέτω λίθον […]».academia
Και στις 911 2001 έσκασαν οι ΠΥΡΓΟΙ BOAZ – JACHIN…άρχισαν τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και των νέων περιοριστικών μέτρων και καταπάτηση των ατομικών μας δικαιωμάτων που πήραν.
Στο εξώφυλλο του περιοδικού Newsweek από το 1967 βλέπουμε τον Δαυίδ Ροκεφελερ να προβλέπει δημοσίως και με αποκρυφιστικό συμβολισμό της Καμπάλα (Cabal) το μέλλον και να ανακοινώνει τα σκοτεινά σχέδια τους. Στην εικόνα ο Δαυίδ με πίσω του την θέα του Μανχάταν. Το ρολόι του στην εικόνα δείχνει ακριβώς την ώρα και ημερομηνία της επίθεσης στις 9/11.-

Γι αυτό θα διαλύσουν την Δύση, την Ευρώπη ξανά όπως και στους προηγούμενους πολέμους που τους γνωρίζετε σαν Παγκόσμιους Πολέμους, οι τέκτονες διαλούν τους πύργους BOAZ – JACHIN μπροστά, για να οικοδομήσουν το νέο ΝΑΟ τους, το απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο της ανθρωπότητας στην μεγάλη δικτατορία του μαύρου ανθρωποκτόνου θεού τους...ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Εσείς οι ίδιοι θα ζητήσετε απο τους “σώστες” τέκτονες να επέμβουν…να φέρουν ισορροπία και γνωρίζετε ποια ηλεκτρονική φυλακή έχουν έτοιμη ώστε να πληρώνετε τα έξοδα των χαζάρων τραπεζικών και να σας μαζεύουν τον γενετικό σας κώδικα ή να σας αφήνουν να σκάτε απο το πολύ μέταλλο και γραφένειο στο κύτταρο και αίμα σας.

KORAKAS NEWS

Αφήστε μια απάντηση