Προφητείες Επισκόπου Αντωνίου  Σιατίστης: «Πώς με αξίωσες, Χριστέ μου, εμένα και μου αποκάλυψες αυτά τα πράγματα»;

ΤΟ  ΚΑΚΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…

« Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε… ( περισσότερο ).

Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει… »

Μία εκπληκτική πράγματι προφητεία πού είπε προ 10 περίπου ετών ο τότε Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, πραγματικά άνθρωπος του Θεού, ο Αντώνιος Κόμπος (1920-2005) λίγο πρίν πεθάνει επανέρχεται σήμερα στά πράγματα…

Η προφητεία αυτή αφορά τα συμβάντα των επομένων ετών – δηλ. αυτών που ήδη έχουν ξεκινήσει! – και ειπώθηκε λίγο καιρό προτού ο επίσκοπος Αντώνιος κοιμηθεί.
Ήταν τον καιρό που είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο, βαρειά άρρωστος και μετά από μια εγχείρηση που έκανε, όταν συνέβησαν τα παρακάτω.
Καθώς λοιπόν κοίταζε με ένταση την εικόνα του Ιησού Χριστού που ήταν κρεμασμένη απέναντί του στον τοίχο άρχισε ξαφνικά να κλαίει σαν μικρό παιδί…

Επαναλάμβανε δε διαρκώς τα λόγια:

«Πώς με αξίωσες, Χριστέ μου, εμένα και μου αποκάλυψες αυτά τα πράγματα»;
Εννοώντας βεβαίως ότι πιο πριν, τού είχε υποδειχτεί, κατόπιν Θείας έμπνευσης, κάτι το εξαιρετικά σημαντικό!…
Ήταν σαν σε όραμα αυτό που είδε ο Μητροπολίτης Σιατίστης, ότι δηλαδή ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ημέρες θα έρθουν για την πατρίδα μας!
Η φράση που επαναλάμβανε – και που είχε κεντρικό νόημα στο όραμά του – ήταν η εξής: «Μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου! Μεγάλη πείνα»…

Ήταν η σαφέστατη προειδοποίηση των ουρανών ότι τα πράγματα στη χώρα μας ΔΕΝ πηγαίνουν στον ορθό δρόμο και ότι δεν θα αργήσει η θλιβερή ημέρα της κατάρρευσης των πάντων στήν Ελλάδι και η διάλυση της Εθνικής μας Οικονομίας!
Έπειτα από τα οποία βεβαίως θα ακολουθήσει φοβερός λιμός, που θα γυρίσει δυστυχώς τη χώρα πίσω στα χρόνια της Κατοχής…

Αλλά το ακόμα πιο φοβερή είναι η κάτωθι αναφορά του Μητροπολίτη Αντωνίου με λεπτομέρειες σε γεγονότα που μας θυμίζουν πάρα πολύ το Σήμερα!
Να τι είπε επίσης συγκεκριμένα: « Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε… Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει… »

Φυσικά εδώ ο Αντώνιος εννοούσε σαφέστατα ότι μετά τη Συρία το κακό θα διοχετευτεί και στην περιοχή μας, η δε Ελλάδα και ο λαός της θα γνωρίσουν πολλά δεινά…Καί βέβαια η προφητεία αυτή θυμίζει αυτό πού είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός “άν θα πιαστούνε από κάτω ( Συρία ; ) λίγα θα πάθετε, άν θα πιαστούνε από πάνω ( Αλβανία ; )  θα καταστραφείτε…”

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν τα παραπάνω λεγόμενα του Μητροπολίτη Σιατίστης, λίγο χρόνο προτού εκείνος κλείσει τα μάτια για πάντα, είναι συγκλονιστικές. Και κάνουν λόγο για μεγάλη αγωνία του Μητροπολίτη, τις στιγμές που επαναλάμβανε (αρκετές μάλιστα φορές) τα λόγια αυτά…
Η εν λόγω μαρτυρία που έχουμε είναι άκρως σημαντική!
Διότι έτσι ακριβώς εκτυλίχθηκαν έκτοτε τα πράγματα!
Για πολλούς αναπόφευκτα, για άλλους όμως απροσδόκητα…

 

ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

 

Θέλοντας να κάνουμε μια πλήρης ανάλυση του επερχομένου πολέμου, Ελλάδος – Τουρκίας με βάση των πληροφοριών των προφητών και των αγίων Πατέρων της αρχαίας Εκκλησίας μας.
Ας πάρουμε της προφητείες ξεκινώντας από τους σύγχρονους αγίους ξεκινώντας από τον Μέγα Κωνσταντίνο , τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον πάτερ Παίσιο, τον Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό.

Η Ελλάδα θα καταστραφεί ολοσχερώς οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, και αυτό είναι κάτι πού άρχισε και το οποίο βιώνουμε στίς μέρες μας.
Ο κόσμος θα πεινάσει και θα είναι σε συνεχή απόγνωση, καμία ουσιαστική βοήθεια δεν θα δοθεί, παρά τίς μεγάλες υποσχέσεις των πολιτικών μας.
Ο Κόσμος στις πόλεις θα πεινάσει και θα στραφεί προς τα χωριά τους…

 

Η Ελλάδα γνώρισε πράγματι – σταδιακά μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες των Αθηνών, αλλά κυρίως μετά το 2008-2009 – μια απίστευτη παρακμή της οικονομίας της, όντας αυτή τη στιγμή σε κατάσταση πιστοληπτικής ικανότητας πολύ χειρότερης ακόμα και από χώρες όπως η Αλβανία, ή η Π.Γ.Δ.Μ.!

Είναι δε θέμα χρόνου, πιστεύουμε, η κήρυξη ΚΑΙ επίσημα της Ελληνικής χρεοκοπίας, εφόσον ανεπίσημα αυτή έχει ήδη λάβει χώρα μέσω του «κουρέματος», του PSI και του Μνημονίου-2 που υπογράφτηκαν προ μερικών μηνών…
Και όσο για τον πόλεμο στη Συρία:
ΗΔΗ στρατεύματα διαφόρων χωρών συγκεντρώνονται πέριξ της χώρας αυτής της Μέσης Ανατολής και ένας νέος Παγκόσμιος πόλεμος είναι επί θύραις!

Ένας πόλεμος, ο οποίος (και εδώ ταιριάζουν επίσης απόλυτα πολλές προφητείες του παρελθόντος ) θα γίνει όντως και για τα νερά των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη!…

Τόσο η Τουρκία όσο και η Σαουδική Αραβία προετοιμάζονται αυτές τις ημέρες για ενδεχόμενη στρατιωτική επίθεση εναντίον της Συρίας, ενώ ΗΠΑ και Ρωσία λαμβάνουν αντίθετες θέσεις, προκειμένου να επέμβουν άμεσα σ’ αυτή την αναμέτρηση που από τοπική τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια.
Εάν μάλιστα βάλουμε μέσα και το θέμα με το Ιράν (που βρίσκεται εδώ και μήνες υπό καθεστώς διεθνούς εμπάργκο), αλλά και την ευαίσθητη θέση του Ισραήλ, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά!

Πόσο μάλλον που η περίφημη «Αραβική άνοιξη» που έριξε τα καθεστώτα της Αιγύπτου, της Λιβύης, της Τυνησίας κτλ. όχι μόνο δεν έφερε τη δημοκρατία στις χώρες αυτές, αλλά έφερε στην επιφάνεια τους πλέον φανατικούς θιασώτες του ακραίου Ισλάμ! ( Μήπως όμως οι σκοτεινές δυνάμεις αυτό ήθελαν; )

kivotoshelp.gr

Αφήστε μια απάντηση