Μας ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ οι Τούρκοι: Αλβανία, Πακιστάν, Σκόπια στο Αιγαίο / Βουλγαρία στον Έβρο – Μαζί και οι ΗΠΑ, vid

Η πιο κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας…

Σε συνθήκες απόβασης σε νησιά, εκπαιδεύονται, όπως διαβάσατε νωρίτερα οι Τούρκοι στρατιώτες στο πλάισιο της πολυεθνικής άσκηση EFES-2022 η οποία περιλαμβάνει αποβατικές και αεροκίνητες ενέργειες, πραγματικά πυρά, αλλά και πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV).

Οι Τούρκοι διαθέτουν τις μεγαλύτερες αποβατικές δυνάμεις στην Μεσόγειο!

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ασκήσεις των τουρκικών Ε.Δ., που συνεχίζεται στην περιοχή Σεφεριχισάρ της Σμύρνης με την συμμετοχή 37 χωρών και εδώ βρίσκεται η πρώτη είδηση! Μερικές από τις χώρες συμμετέχουν στην άσκηση είναι Ιταλία, ΗΠΑ και Γαλλία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σκόπια, Πακιστάν, Αλβανία, Καζακστάν, Κιργιστάν..

Πρώτον, οι δυτικοί σύμμαχοι ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία συμμετέχουν στην άσκηση ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τα σχέδια της Τουρκίας για κατάληψη ελληνικών νησιών.

Δεύτερον οι Τούρκοι έχουν φέρει σε αυτήν Αλβανία και Σκόπια (εχθρικοί γείτονες Ελλάδας) και Πακιστάν κ.α. (που έχουν κατακλύσει την χώρα μας με λαθραίους μετανάστες).

Δείτε να πετάνε αλεξιπτωτιστές στο Αιγαίο, αποθεώνοντας την άσκηση ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ με σημαίες ΗΠΑ, Πακιστάν και δεν συμμαζεύεται…

Οι συμβολισμοί είναι προφανείς!

Το Τουρκικό υπουργείο Άμυνας προωθεί συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες με σκηνές από απόβαση σε νησιά και πτώση αλεξιπτωτιστών για τις ανάγκες κατάληψης νησιών και βραχονησίδων.

Στις πληροφορίες που είχε δώσει το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανέφερε: “Στην άσκηση θα συμμετάσχουν πάνω από χίλια ξένα στελέχη από 37 χώρες και συνολικά περισσότεροι από 10 χιλιάδες στρατιώτες. Είναι η μεγαλύτερη κοινή άσκηση στην περιοχή”.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ οι ΗΠΑ συμμετέχουν στην EFES για πρώτη φορά από το 2016. Για το σκοπό αυτό μεταφέρθηκε στη Σμύρνη το USS Arlington και Hovercraft.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού δήλωσε ότι θα δημιουργηθεί μια νέα συνοριακή πύλη μεταξύ Βουλγαρίας και Τουρκίας στο Rezve Creek στο Κιρκλαρελί.

Ο Σοϊλού συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Μπόικο Ράσκοφ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ τον ευχαρίστησε που η Τουρκία δεν στέλνει αλλοδαπούς στην Βουλγαρία και όλοι στέλνονται στην Ελλάδα μέσω Έβρου και Αιγαίου! Μια άτυπη συμφωνία κατά της χώρας μας!

Η Τουρκία ουσιαστικά ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ την Ελλάδα, την ώρα που η κυβέρνηση ήρθε σε ρήξη με την Ρωσία, ενώ έχει ως πρώτο μέλημα πως θα διαλύσει τους Έλληνες, ενώ ο υπουργός Άμυνας εκτέθηκε χθες δημόσια με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ζούμε τις κρισιμότερες στιγμές στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας με τον κίνδυνο να έχει ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ και τις πολιτικές δυνάμεις ανίκανες να αντιδράσουν.

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΖΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΑΦΕΣ:

el.gr

Αφήστε μια απάντηση