ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…

Εχω την αίσθηση, ότι στην περίπτωση του Ερντογάν βρίσκει τέλεια εφαρμογή η γνωστή από την Αρχαία Ελλάδα συμπαντική νομοτέλεια:

Ύβρις-Άτις-Νέμεσις-Τίσις*

Ύβρις: Όταν κάποιος, υπερεκτιμά τις ικανότητες και τη δύναμή του και συμπεριφέρεται με αλαζονικό και προσβλητικό τρόπο απέναντι στους φυσικούς και ηθικούς κανόνες και κυρίως στο Θεό (στους θεούς κατά τους αρχαίους ΄Ελληνες).

Άτις: Η ύβρις επιφέρει την άτη, δηλ. τη θόλωση του νου, που με τη σειρά της προκαλεί νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη α-νοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, οπότε προκαλείται η…

Νέμεσις: η οργή και εκδίκηση δηλαδή του Θεού… και στη συνέχεια έρχεται η…

Τίσις: δηλ. η τιμωρία και η συντριβή / καταστροφή του.

Καλά, ε; Βουλωμένο γράμμα διάβαζαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι! Και πάμε στο φίλτατο Ταγίπ, που ως φουσκωμένος ασκός, τολμά, να ονειρεύεται, ότι είναι διάδοχος των πάλαι ποτέ σουλτάνων και φιλοδοξεί, να ανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία και να γίνει κυρίαρχος στο μουσουλμανικό κόσμο υπερεκτιμώντας βεβαίως βεβαίως τις ικανότητες και τη δύναμή του. Αυτή του η “ύβρις” προκάλεσε την “άτη” και με το θολωμένο του νου προέβη στην τεράστια α-νοησία, να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, αν και ο ίδιος μέχρι πρότινος απέρριπτε αυτήν την ιδέα ως παρανοϊκή.

Τι έπεται; Προφανώς η “Νέμεσις” και στη συνέχεια η “Τίσις” με τον τρόπο που μόνο ο Θεός γνωρίζει αλλά κάτι έχει δώσει και σε μας, να αντιληφθούμε, δια στόματος των προφητών του. Επομένως, ο ΄Ελλην Ταγίπ, όσο και αν και τώρα δείχνει, να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού με ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία, να σφάζονται στην ποδιά του, σύντομα θα λάβει κατά τα έργα του εκπληρώνοντας και πάλι το ρητό των σοφών προγόνων μας : “Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.”

Και επειδή δε μας ενδιαφέρει μόνο το μέλλον του Ταγίπ αλλά πολύ περισσότερο αυτό της Τουρκίας, αν και αυτά τα δύο είναι συνυφασμένα, ας θυμηθούμε τις προφητείες της Ορθοδοξίας, που μας ενημερώνουν για το τι μέλλει γενέσθαι με τη γείτονα χώρα:

1) ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ:
«Οἱ Τοῦρκοι θὰ φύγουν, ἀλλὰ θὰ ξανάρθουν πάλι καὶ θὰ φθάσουν ὡς τὰ Ἑξαμίλια. Στὸ τέλος θὰ τοὺς διώξουν εἰς Κόκκινη Μηλιά. Ἀπὸ τοὺς Τούρκους τὸ 1/3 θὰ σκοτωθῆ, τὸ ἄλλο τρίτο θὰ βαπτισθῆ καὶ μονάχα τὸ 1/3 θὰ πάη στὴν Κόκκινη Μηλιά».

2) ΠΑΙΣΙΟΣ: ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:
«Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους»

«Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι»

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά.”

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…»

Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….»

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί. Ο διαμελισμός αυτός σίγουρα μας ικανοποιεί και μας συμφέρει ως κράτος. Έτσι θ΄ απελευθερωθούν τα χωριά μας, οι αλύτρωτες πατρίδες. Η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική. Θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία»

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω (εννοούσε τους Κρυπτοχριστιανούς)….Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός»

«Οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν, αλλά η Ελλάδα δε θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δε θα περάσει πολύς καιρός μετά την επίθεση των Τούρκων στη χώρα μας και τότε οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν. Το 1/3 από αυτούς θα σκοτωθεί, το 1/3 θα εκχριστιανισθεί και το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήση»

3) ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ:
Αρχικά θα σας επιτεθεί από ανατολικά ο προαιώνιος εχθρός. Ακούει στο όνομα Αγαρηνός , Τούρκος όμως είναι ευρύτερα γνωστός. Στην ψυχή του βρωμερός. ΄Ομοιος, σαν να ήτανε ασβός. Θριαμβολογεί, μεγάλα σχέδια σατανικά δρομολογεί, μα σε λίγο θα αφανισθεί, από προσώπου γης, ο λαός αυτός θα εξαφανιστεί.

Ό,τι στους Έλληνες έχει δώσει ,με αυτό θα κεραστεί. Αρχικά θα ξαφνιαστεί. Πως αυτός ο όλεθρος δεν είχε από μένα υπολογισθεί ; Αυτό μόνο θα προλάβει να σκεφθεί και ευθύς μετά θα αιματοκυλισθεί.

Γένος ξανθό γένος κραταιό στο όνομα Ρώσος ακούει αυτό σαν όργανο μου θα κληθεί και μέσω αυτού η Τουρκία θα καταστραφεί. Θα την σαρώσει και η Τουρκία θα κοιμηθεί, όπως έχει στρώσει. Κανείς μετά δεν θα την ξυπνήσει, γιατί την γη, σαν έθνος ,για πάντα θά ‘χει αποχαιρετήσει.

Τον Έβρο και τα νησιά σας θέλει να πατήσει, ο Χριστός θα την προϋπαντήσει, για πάντα θέλει να τα κατακτήσει, ίσα που θα τα ακουμπήσει και ο Ρώσος θα την λεηλατήσει .

Πολλά με τα μάτια σας θα δείτε. Της Τουρκίας οι απειλές ,θάλασσες θα γίνουν αυτές ,θα την πνίξουν σε όλο της το βεληνεκές .
===========================================================================
Έρχεται μπόρα , τρομερή , ο Ρώσος για λιμένα , ανησυχεί , σε πόλη Συριακή . Άλλη χώρα όμως θα αιματοκυλιστεί , αυτή είναι η Τουρκική , σιγά , σιγά από πρώην συμμάχους της θα εγκαταλειφθεί , και αφού στην Ελλάδα επιτεθεί , στις Ρώσικες φλόγες θα παραδοθεί .
Σε όποιον , η γραφή αυτή , υπόψη δεν ληφθεί , σε λίγο θα εύχεται, να την είχε αφουγκραστεί. Η Ρωσία , με την Τουρκία θα συγκρουστεί και η τελευταία σε μονοψήφιο αριθμό ημερών , από τον χάρτη θα εξαφανιστεί.
===========================================================================
Παρακολουθεί ο Τούρκος , σαν σκύλος λυσσασμένος. Δεν θέλει να τον προλάβουν , άλλα γεγονότα και να βρεθεί εμποδισμένος . Πόλεμος στην Ελλάδα , προ καιρού , στους χάρτες είναι σχεδιασμένος . Κοιτάζει και απορεί ο Τούρκος αφηνιασμένος . Από μεγάλες δυνάμεις είναι αδειοδοτημένος, κοιτάζει τους Ρώσους και δεν θέλει να βρεθεί από τους Ομόθρησκους σας σαστισμένος. Νομίζει ο δυστυχής , ότι ο Ρώσος θα βρεθεί , αποσβολωμένος , ο Τούρκος όμως θα βρεθεί εξ ολοκλήρου , γελασμένος. Δεν έχει ελπίδα , ευτυχώς , με την Ελλάδα είναι ο Θεός . Αυτήν που κρατά την Αλήθεια και το Φως .
Λίγο μετά την επίθεση στους Έλληνες ο Τούρκος , θα μετατραπεί , σε προσβεβλημένο. Μέγα , σε μέγεθος πόλεμο , αλλά κοντό σε χρόνο , Εγώ ο Θεός , για τον Τούρκο , έχω φυλαγμένο . Θα κοιτάξει ο Τούρκος για λίγο , σαν παιδί χαμένο , και αμέσως τον Αγαρηνό θα δείτε ρημαγμένο… προ καιρού , σε βιβλία χριστιανικά , είναι αυτό γραμμένο και από τον Παΐσιο τον μοναχό , πολλάκις ειπωμένο .
===========================================================================
Η Κύπρος , σε λίγο θα είναι ορθόδοξη και Ελληνική , ο Τούρκος θα εξοβελιστεί. Πριν η Τουρκία για ελάχιστο χρόνο , θα είναι ακόμα υπαρκτή . Τούρκου πόδι , θα συναντά κανείς μόνο σε ξόδι.
Ο πνευματικός ο νόμος κατά γράμμα θα εφαρμοστεί . Η Τουρκία , τις τελευταίες μέρες της ζει, η ηγεσία της , ούτε που το έχει φανταστεί . Να επεκταθεί επιθυμεί , προαιώνιους θησαυρούς της γης , θέλει να καταχραστεί και να εκμεταλλευτεί , όλα θέλει να τα οικειοποιηθεί , πως θα τα καταφέρει , αυτή θαρρεί. Ποτέ την Ελλάδα δεν έχει σεβαστεί. Σε λίγο ο Χριστός , τα οφειλόμενα της , θα τον δείτε να τακτοποιεί .
Οι κρυπτοχριστιανοί , που μέλλεται να βαπτιστούν είναι οι μόνοι που θα προστατευτούν. Αθροίζονται σε αυτούς αιχμάλωτοι** , που τώρα βρίσκονται υπό περιορισμό ,ευάλωτοι . Τους τελευταίους , ζωντανούς θα δείτε και ανέκφραστοι , αποσβολωμένοι θα βρεθείτε.
===========================================================================
Του Τούρκου το άρβυλο , το πολύ-πολύ , στον ποταμό τον Έβρο να βραχεί , μα αμέσως , προς τα πίσω θα γυρίσει , με βήμα έντρομο ταχύ , την κακούργα , χώρα του , να υπερασπιστεί . Από θύτης σε θύμα , θα μετατραπεί . Άδικα την Τουρκία , να σώσει , θα προσπαθήσει , ο Ρώσος , θα την διασπαθίσει , θα την πετσοκόψει και την διασκορπίσει. Την Κύπρο , ο Αγαρηνός , θα την ραπίσει και αλλόφρων , θα την εγκαταλείψει. Την σημαία , από τον πενταδάκτυλο , ο Χριστός , θα την αφανίσει.

ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ:
“Θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι. τα έχουν κανονίσει όλα, γιατί τους βοηθάνε οι Γερμανοί! Θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατό τους! Πλοία μεγάλα, γκριζοκόκκινα, βλέπω από βορρά και νότο να κυκλώνουν τους Τούρκους! Κλάματα και βογκητά από άκρη σε άκρη σε όλη την Τουρκία!!!

Σύντομα, μέχρι να ξημερώσει, πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει! Κόκκινο το Αιγαίο και ο ουρανός!… Στην Αγία Σοφία ολόγυρα φωτιά, καπνός, αίμα και λάμψεις πολλές, σαν χίλιοι κεραυνοί να σκάνε μαζί! Τέτοιο μίσος που θα εισπράξουν οι Τούρκοι δεν το έχω ξαναδεί!!! Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο!!! 9!!! Να το θυμάστε το 9!!! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη!!! 50.000.000 οι νεκροί της»!!!»

«Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι!!! Θα τα ρημάξουν όλα!!! … Οι Τούρκοι δεν θα ξέρουν πού να πάνε! Από ανατολή, στα βουνά, ο θάνατος είναι κρυμμένος… Από δυτικά η φλόγα πλησιάζει… Από νότο οι Κύπριοι είναι λυσσασμένοι για αίμα και εκδίκηση… Ο βορράς έχει γίνει στάχτη…

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ:
Όμως, δεν θα αποφύγετε τον φοβερό εχθρό σας,
οι Τούρκοι θα επιτεθούν να πάρουν τα νησιά σας.
Δεν θάναι για πολύ αυτό, γιατί φωτιά τους περιμένει,
από το στόλο το Ρωσικό αλλά και από τα δικά τους μέρη.
Θα τους αποδεκατίσουνε, δεν θα ’χουν που να πάνε,
ό,τι κακό σας έκαναν, τώρα θα το μετράνε.
==================================================
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΠΕΙ: ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ:

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ:
«ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ | ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ | ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ | ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΗΜΕΙΟ!»
ΚΑΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ:

1) ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ…

2) ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΣΗ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ) ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΕΧΕΙ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΨΑΛΤΗ:
“Ο Δημήτρης Πρωτόπαπας είχε πει χαρακτηριστικά για τους Κύπριους: «πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε όλοι πίσω χωρίς πόλεμο».

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ, ΑΣ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ 1 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ:

“ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ …

ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ …

ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ …

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ …”

Αυτά λοιπόν Ταγιπάκο είναι τα σχέδια του Μεγαλοδύναμου και, αν δεν το ξέρεις, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει. Και βέβαια δε θα βγάλει ψεύτες τους προφήτες του για χατίρι σου! Το μέλλον της χώρας σου όπως και το δικό σου είναι προδιαγεγραμμένο! Γιατί; Επειδή “οι Τούρκοι είναι ένα έθνος, που δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού”, άρα τα ψωμιά σας είναι μετρημένα!

΄Αλλωστε σύμφωνα πάλι με ποίημα της γερόντισσας:
“ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ
ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ…”

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

* Ανάλογη πορεία θεωρώ, ότι ακολουθούν και οι παγκοσμιοποιητές – νεοταξίτες και τα εγχώρια τσιράκια τους, που αργά ή γρήγορα θα προκαλέσουν την επέμβαση του Θεού και την απόδοση δικαιοσύνης.

** Οι μόνοι, που θα γλυτώσουν από την Τουρκία θα είναι:

α) το 1/3 των Τούρκων, που είναι κρυπτοχριστιανοί και οι οποίοι ουσιαστικά είναι ελληνικής καταγωγής, που εξισλαμίστηκαν βιαίως, οπότε με αυτόν τον τρόπο αποκαθίσταται η δικαιοσύνη και…

β) οι “αιχμάλωτοι , που τώρα βρίσκονται υπό περιορισμό ,ευάλωτοι ” πιθανόν, να είναι Κύπριοι αγνοούμενοι, οι οποίοι θεωρούμε, ότι είναι νεκροί ενώ στην πραγματικότητα μερικοί εξακολουθούν, να είναι ζωντανοί μέσα σε τουρκικές φυλακές. Δείτε:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΣΟΚ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ’74 ΖΩΝΤΑΝΟΙ (;) ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση