Ο πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων δεν πρόκειται να ξεχαστεί

γράφει ο Dr. Joseph Mercola

Αν αρνηθήκατε να πιστέψετε την επίσημη αφήγηση σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID, πιθανότατα βρεθήκατε στο στόχαστρο μισητών επιθέσεων και απόρριψης. Μερικοί από αυτούς τους φανατικούς μπορεί τώρα να συνειδητοποιούν ότι έκαναν λάθος, αλλά λίγοι θέλουν να μιλήσουν γι’ αυτό. Πώς επιλέγετε να προχωρήσετε μπροστά;

Η υποκίνηση μίσους είναι εργαλείο των τυράννων και τα τελευταία δύο χρόνια, πολιτικοί ηγέτες, επικεφαλής οργανισμών, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου και προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης ενθάρρυναν δημοσίως το μίσος και τη βία και ευχήθηκαν οδυνηρό θάνατο σε όποιον δεν ήθελε να συμμετάσχει στο ιατρικό πείραμα που είναι τα εμβόλια COVID.

Σε μια εύγλωττη ανάρτηση στο Medium, η δημοσιογράφος Σούζαν Ντάναμ συνοψίζει τα διδάγματα που (ελπίζουμε ότι) αντλήθηκαν από το μίσος και την επίθεση στους ανεμβολίαστους:1

«Οι εντολές έχουν χαλαρώσει, και οι δύο πλευρές σκοντάφτουν ξανά σε κάτι που μοιάζει με το παλιό φυσιολογικό – μόνο που υπάρχει μια νέα και παρούσα ζημιά που έχει γίνει στους ανθρώπους που προσπαθήσαμε να σπάσουμε. Και κανείς δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, ήταν ο παραδεκτός στόχος των δικών μας ηγετών να κάνουν τη ζωή αβίωτη για τους ανεμβολίαστους. Και ως αναπληρωματική συλλογικότητα, πολλαπλασιάσαμε με τη βία αυτόν τον πόνο, μεταφέροντας τον αγώνα στις οικογένειες, τις φιλίες και τους χώρους εργασίας μας. Σήμερα, αντιμετωπίζουμε τη σκληρή αλήθεια ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν δικαιολογημένο – και, κάνοντας αυτό, αποκαλύπτουμε ένα πολύτιμο μάθημα.

Ήταν μια γρήγορη διολίσθηση από τη δικαιοσύνη στη σκληρότητα, και όσο κι αν κατηγορούμε τους ηγέτες μας για το σπρώξιμο, είμαστε υπεύθυνοι που μπήκαμε στην παγίδα παρά την καλύτερη κρίση.

Γνωρίζαμε ότι η φθίνουσα ανοσία έθετε τεράστιο αριθμό πλήρως εμβολιασμένων στο ίδιο επίπεδο με τη συρρικνούμενη μειοψηφία των ανεμβολίαστων, ωστόσο τους χαρακτηρίσαμε για ιδιαίτερο διωγμό. Είπαμε ότι δεν είχαν «κάνει το σωστό» παραδίδοντας τα σώματά τους στην κρατική φροντίδα – αν και γνωρίζαμε ότι η αντίθεση των (ηθικών) αρχών σε κάτι τέτοιο είναι ανεκτίμητη σε κάθε περίσταση…

Και έτσι ήταν με την εσκεμμένη άγνοια της επιστήμης, της πολιτικής και της πολιτικής που στριμώξαμε τους ανεμβολίαστους στο βαθμό που το κάναμε… [Δεν] μπορούμε να κρατάμε το κεφάλι μας ψηλά, σαν να πιστεύουμε ότι έχουμε τη λογική, την αγάπη ή την αλήθεια με το μέρος μας, ενώ ευχόμαστε μοχθηρά το θάνατο στους ανεμβολίαστους. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθόμαστε με τη συνείδηση της λυσσαλέας απανθρωπιάς μας, επειδή πετάξαμε τόσους πολλούς στην άκρη …

Το στοίχημα εναντίον τους ήταν μια καυστική αμηχανία για πολλούς από εμάς που τώρα μάθαμε ότι οι εντολές είχαν μόνο τη δύναμη που εμείς τους δώσαμε. Δεν αποφύγαμε την ατελείωτη κυριαρχία των φαρμακευτικών εταιρειών και τα ιατρικά σημεία ελέγχου σε κάθε πόρτα με τη σιωπηλή συμμόρφωση.

Ήταν χάρη στους ανθρώπους που προσπαθήσαμε να γκρεμίσουμε … Πιάσαμε το δόλωμα μισώντας τους, αλλά η επιμονή τους μας έδωσε το χρόνο να δούμε ότι κάναμε λάθος. Φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι οι εντολές θα επιστρέψουν, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει ελπίδα ότι περισσότεροι από εμάς θα τις δουν ως αυτό που είναι: ένας ανερχόμενος αυταρχισμός που δεν ενδιαφέρεται για την ευημερία μας».

Να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε;

Η Dunham αντιμετωπίζει την κατάσταση από τη σκοπιά εκείνων που υπέκυψαν στην υπνωτική εντολή να περιφρονούν οποιονδήποτε – συμπεριλαμβανομένων των φίλων και της οικογένειας – που αρνήθηκε να χάψει το επίσημο αφήγημα για τις ενέσεις του COVID. Οι περισσότεροι από εσάς, ωστόσο, πιθανότατα έχετε γίνει αποδέκτες αυτών των επιθέσεων.

Πώς επιλέγετε να τις αντιμετωπίσετε; Τι έχετε μάθει; Υποψιάζομαι ότι πολλοί από εσάς είναι πράγματι πρόθυμοι να συγχωρήσουν, αλλά λίγοι θα ξεχάσουν ποτέ αυτές τις προδοσίες. Αλλά όπως σημειώνει η Ντάναμ, κανείς δεν θέλει πραγματικά να μιλήσει για το τι έγινε.

Όλοι συνεχίζουν σαν να μη συνέβη ποτέ. Σαν οι ηγέτες μας να μην ζήτησαν πραγματικά το θάνατό μας. Λες και ο πρόεδρός μας δεν μας προειδοποίησε ότι η υπομονή του μαζί μας «εξαντλείται «2 – μια απειλή που υπονοούσε ότι άσχημα πράγματα θα συνέβαιναν μόλις η υπομονή εξαντλούνταν. Λες και οι παρουσιαστές ειδήσεων, όπως ο Don Lemon, δεν έλεγαν στην πραγματικότητα ότι μας άξιζε να πεινάσουμε και ότι δεν θα έπρεπε να μας επιτραπεί να μπούμε σε ένα παντοπωλείο.3,4 Αλλά τα είπαν αυτά, και η οικογένεια και οι φίλοι μας μας απέρριψαν ως αποτέλεσμα.

Η άγνοια εξακολουθεί να παραμένει

Είναι αξιοσημείωτο ότι ακόμη και τώρα, με όλα όσα γνωρίζουμε με βεβαιότητα για τα εμβόλια, ο πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων συνεχίζεται σε πολλούς τομείς, και ενώ η συμπόνια επιστρέφει σιγά-σιγά, η άγνοια των βασικών στοιχείων εξακολουθεί να αφθονεί. Όπως σημειώνεται σε ένα άρθρο του MSN της 21ης Ιανουαρίου 2022:5

«Φαίνεται να υπάρχει ένας πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων ατόμων λόγω της πρόσφατης έξαρσης των κρουσμάτων COVID-19 λόγω της πιο μεταδοτικής παραλλαγής Omicron … Από πέρυσι, η αυστριακή κυβέρνηση επέβαλε περιορισμούς αποκλειστικά στον ανεμβολίαστο πληθυσμό της χώρας, καθώς πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν γιατί όσοι εμβολιάστηκαν θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν επίσης τους ίδιους περιορισμούς με όσους επέλεξαν να το απορρίψουν …

Είμαι υπέρ της ενθάρρυνσης των ανθρώπων να εμβολιάζονται- έκανα τα εμβόλια μου και το αναμνηστικό μου αμέσως όταν έγιναν διαθέσιμα στην κοινότητά μου … Αλλά αναρωτιέμαι: Πόσο αναγκαίος είναι αυτός ο πόλεμος κατά των ανεμβολίαστων;

Τι θα συμβεί αν ένα άτομο αποφασίσει να επιλέξει να μην κάνει το εμβόλιο επειδή έχει προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις, απλώς φοβάται για τη ζωή του ή δεν έχει τις σχετικές γνώσεις επειδή η κυβέρνηση είναι πολύ απασχολημένη με το να εξαναγκάζει και να φοβίζει τους ανθρώπους αντί να τους ενημερώνει πραγματικά;»

Δυστυχώς, ο συγγραφέας του εν λόγω άρθρου του MSN φαίνεται πεπεισμένος ότι αν μόνο οι απρόθυμοι έπαιρναν την επιστήμη, τα δεδομένα, θα καταλάβαιναν γιατί οι ενέσεις είναι τόσο απαραίτητες, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η επιστήμη και τα δεδομένα αποτέλεσαν τη βάση για την άρνησή μας από την αρχή. Μέχρι να αναγνωρίσουν ή αν δεν αναγνωρίσουν την πραγματικότητα οι πιεστές των πειραματικών εμβολίων, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τα βρούμε.

Ο συγγραφέας του MSN πιστεύει επίσης ότι η έλλειψη οικονομικών κινήτρων κρύβεται πίσω από μέρος της διστακτικότητας όσον αφορά τα εμβόλια:6

«Αν ένα άτομο έχει την επιλογή να πάει στη δουλειά του ή στο κέντρο εμβολιασμού, απλά θα επιλέξει την επιλογή όπου υπάρχουν χρήματα. Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα. Αν μπορούν να πάνε στο κέντρο εμβολιασμού και μπορεί να τους υποσχεθεί κανείς ότι θα πάρουν το μεροκάματο, γιατί να μην θέλουν να εμβολιαστούν, σωστά;».

Αυτή η αφέλεια αγνοεί την πραγματικότητα ότι αμέτρητα άτομα έχουν θυσιάσει την καριέρα τους αρνούμενα το εμβόλιο. Για τους περισσότερους από εμάς, δεν επρόκειτο ποτέ για έλλειψη οικονομικών κινήτρων. Είχε να κάνει με τους πολύ πραγματικούς κινδύνους που ενέχουν τα εμβόλια – κινδύνους που «οι αρμόδιοι» δεν έχουν ακόμη αναγνωρίσει πλήρως.

Πρώτα, ήρθαν για τους ανεμβολίαστους. Θα έρθουν και για σένα μετά

Από την αρχή, εγώ και πολλοί άλλοι προειδοποιήσαμε ότι η δαιμονοποίηση των ανεμβολίαστων ήταν μια εξαιρετικά επικίνδυνη πολεμική τακτική. Σε ένα άρθρο του Townhall τον Αύγουστο του 2021, ο Wayne Allyn Root έγραψε:7

«Ήρθε η ώρα να σημάνει συναγερμός. Ήρθε η ώρα να παίξω τον ρόλο του Πολ Ριβέρ: «Οι κομμουνιστές τύραννοι και δικτάτορες έρχονται!» … Έρχονται πρώτα για τους ανεμβολίαστους Αμερικανούς. Είμαστε στο 1938. Είμαι Εβραίος. Τώρα καταλαβαίνω λίγο από το πώς ήταν να είσαι Εβραίος το 1938 … το προ του Ολοκαυτώματος … Αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα γίνει πολύ χειρότερα από εδώ και πέρα.

Πρώτα, «οι εφημερίδες». Οι εντολές εμβολίων και τα διαβατήρια εμβολίων είναι ακριβώς όπως το 1938, όταν η Γκεστάπο απαιτούσε χαρτιά από κάθε Γερμανό. Οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούσαν «χαρτιά» από τους μετανάστες που είχαν εισβάλει στη χώρα μας … Οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούσαν «χαρτιά» μία φορά κάθε δύο χρόνια για τις ομοσπονδιακές εκλογές, για να αποδείξουν ότι έχετε δικαίωμα ψήφου.

Οι Δημοκρατικοί είπαν: «Όχι, αυτό είναι ρατσισμός». Τώρα οι Δημοκρατικοί θέλουν Αμερικανούς πολίτες, όχι παράνομους αλλοδαπούς, όχι εγκληματίες, αλλά πατριώτες που γεννήθηκαν σε αυτή τη χώρα, να προσκομίζουν χαρτιά 24 ώρες το 24ωρο …

Οι Εβραίοι δεν έκαναν ενέσεις με πειραματικά φάρμακα από τη διεφθαρμένη ναζιστική κυβέρνηση; Αυτό δεν ήταν ένα βασικό μέρος της δίκης της Νυρεμβέργης; Ότι καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε ποτέ ξανά να κάνει πειραματικές ενέσεις στα σώματα απρόθυμων πολιτών; Αυτό δεν είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα; … Η βίαιη ένεση σε Αμερικανούς που δεν το θέλουν. Αυτό είναι το 1938″.

Οι Αμερικανοί κατανοούν σαφώς ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους έχουν πει επανειλημμένα ψέματα και είναι πλήρως διεφθαρμένα από τις φαρμακευτικές εταιρείες», δήλωσε ο Dr. Joseph Mercola, ένας οστεοπαθητικός του οποίου οι απαξιωμένοι ισχυρισμοί σχετικά με τα εμβόλια, τις μάσκες και τον κοροναϊό τον κατέστησαν εξέχουσα πηγή παραπληροφόρησης για το COVID-19.

Η Root συνεχίζει να περιγράφει λεπτομερώς την τύχη των Εβραίων εκείνα τα χρόνια πριν από το Ολοκαύτωμα. Ήταν κλειδωμένοι στα σπίτια τους. Τους απαγόρευαν να εργαστούν. Οι επιχειρήσεις τους θεωρήθηκαν «μη απαραίτητες». Δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν. Έπρεπε να φορούν ένα εμφανές κίτρινο αστέρι στα ρούχα τους, ώστε να μπορούν να αναγνωρίζονται εύκολα και να στοχοποιούνται για δημόσιες εκδηλώσεις μίσους. Τα εβραϊκά βιβλία καίγονταν – αυτή ήταν η εκδοχή του 1938 της διαδικτυακής λογοκρισίας και της αποπλάνησης.

«Πρώτα, ήρθαν για τους ανεμβολίαστους. Πιστέψτε με: Στη συνέχεια, θα έρθουν για εσάς», δήλωσε η Root. Και, πράγματι, τις τελευταίες εβδομάδες, είδαμε να στήνεται το σκηνικό για μια άλλη κατασκευασμένη γιορτή μίσους. Αυτή τη φορά, η ομοφυλοφιλική κοινότητα είναι ο καθορισμένος εχθρός και στόχος.

Οι σχέσεις του ίδιου φύλου έχουν αναγνωριστεί ως η κύρια πηγή μιας παγκόσμιας επιδημίας ευλογίες των πιθήκων. Σχεδόν κάθε άρθρο που συζητά τα κρούσματα το αναφέρει. Έτσι ξεκινάει. Θα εκπλαγώ πολύ αν η γκέι κοινότητα δεν γίνει στόχος αποκλεισμού, χλευασμού και επίθεσης τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Θα έχουν μάθει αρκετοί άνθρωποι το μάθημα της ταπεινότητας που τονίζει η Ντάναμ; Έχουν αναγνωρίσει αρκετά γνωστικά το λάθος των τρόπων τους ή θα πέσουν στην παγίδα για άλλη μια φορά; Μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2021, ο Nick Cohen με την εφημερίδα The Guardian προειδοποίησε ότι «είναι θέμα χρόνου να στραφούμε εναντίον των ανεμβολίαστων «8 .

Με το COVID, χρειάστηκαν μόλις δύο μήνες για να περάσει η κοινωνία από το «είμαστε όλοι μαζί σε αυτό» στο να ανακηρύξει τον μισό πληθυσμό ως υπάνθρωπο.

Μέχρι τα τέλη Απριλίου του 2021, ο αρθρογράφος της USA Today Michael J. Stern ζητούσε να αποφεύγονται δημόσια οι διστακτικοί στο εμβόλιο, χαρακτηρίζοντάς τους «τρυβλία petri» θανατηφόρων ασθενειών9 , και τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ο παρουσιαστής του CNN Don Lemon ζητούσε να επιβληθούν βάναυσοι περιορισμοί κατά των ανεμβολίαστων για να τους αναγκάσει να συμμορφωθούν10 – ακόμη και αν οι περιορισμοί ήταν δυσδιάκριτοι από μια θανατική ποινή.

Με το COVID, χρειάστηκαν μόλις δύο μήνες για να περάσει η κοινωνία από το «είμαστε όλοι μαζί σε αυτό» στο να κηρύξει τον μισό πληθυσμό υπάνθρωπο.

Για να δούμε πόσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι τα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να ζητούν τον αναγκαστικό διαχωρισμό των ομοφυλόφιλων για να μας προστατεύσουν από την ευλογιά των πιθήκων. Ελπίζω να μη συμβεί, αλλά κρίνοντας από την αποτελεσματικότητα της πλύσης εγκεφάλου, που προκαλεί ανθρώπους να αγοράζουν σαφώς παράλογες αφηγήσεις, ο κίνδυνος είναι σίγουρα υπαρκτός.

Διδακτικές στιγμές
Μόλις στα μέσα Ιανουαρίου του 2022, ο αρθρογράφος των LA Times Michael Hiltzik «διπλασίασε την άποψη ότι οι άνθρωποι πρέπει να κοροϊδεύουν τους ανεμβολίαστους που πέθαναν από τον κοροναϊό», ανέφερε το Fox News.11 Ο Hiltzik δήλωσε στο CNN:

«Τόσοι πολλοί από αυτούς προώθησαν στην πραγματικότητα απερίσκεπτες, επικίνδυνες πολιτικές και… πήραν μαζί τους αθώους ανθρώπους. Κάθε ένας από αυτούς τους θανάτους είναι μια διδακτική στιγμή και, δυστυχώς, δεν έχουμε πάρει το μάθημα που θα έπρεπε να πάρουμε από αυτούς».

Είναι σαφές ότι ο Hiltzik δεν έχει βιώσει ακόμη τη στιγμή διαύγειας που περιγράφει η Dunham. Αντ’ αυτού, επιμένει ότι «το να κοροϊδεύεις τους αντιεμβολιαστές είναι μακάβριο … αλλά απαραίτητο». Η στήλη του στους LA Times12 με τον ίδιο τίτλο εμφανίζει μια φωτογραφία μιας χαμογελαστής Kelly Ernby, που φοράει έναν σταυρό στο λαιμό της. Η Ernby, μέλος του GOP της κομητείας Orange, πέθανε από επιπλοκές του COVID τον Ιανουάριο του 2022, αφού αντιτάχθηκε στις εντολές για εμβόλια COVID.

«Πώς πρέπει να αντιδράσουμε στους θανάτους των ανεμβολίαστων;» έγραψε ο Hiltzik.13 «Από τη μία πλευρά, χαρακτηριστικό γνώρισμα της πολιτισμένης σκέψης είναι η αίσθηση ότι κάθε ζωή είναι πολύτιμη.

Από την άλλη, όσοι έχουν σκόπιμα περιφρονήσει τις νηφάλιες ιατρικές συμβουλές αρνούμενοι ένα εμβόλιο που είναι γνωστό ότι μειώνει τον κίνδυνο σοβαρής ασθένειας από τον ιό, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου για τους άλλους, και καταλήγουν στο νοσοκομείο ή στον τάφο, μπορεί να θεωρηθεί ότι λαμβάνουν τη δίκαιη αξία τους».

Η στοχοποίηση του Ernby, ενός Ρεπουμπλικανού και σαφώς χριστιανού, μυρίζει πολιτική εκδίκηση όσο και άστοχη ηθική ανωτερότητα. Σύμφωνα με τον Hiltzik, το να είμαστε πολιτισμένοι απέναντι στους ανεμβολίαστους που πεθαίνουν διαγράφει τη ζημιά που γίνεται στους άλλους, και αυτή η ζημιά δεν πρέπει να διαγράφεται αλλά μάλλον να υπογραμμίζεται.

Κατά ειρωνικό τρόπο, στο τέλος, στην πραγματικότητα καταδικάζει τον εαυτό του στη μοίρα που εύχεται στους άλλους, επειδή, τελικά, η αλήθεια θα γίνει κοινή γνώση και όλοι θα αναγνωρίσουν τη θανατηφόρα βλάβη που προκαλείται από την προώθηση της χρήσης αυτής της πειραματικής τεχνολογίας μεταφοράς γονιδίων. Η κοροϊδία πιθανόν να μην είναι το μέγεθος της τιμωρίας που θα επιβληθεί όταν συμβεί αυτή η αφύπνιση της κρίσιμης μάζας.

Σε ορισμένους, η υπνωτική έκσταση είναι ακόμα βαθιά

Κάποιοι, όπως η Dunham, αναγνωρίζουν την πλάνη στον τρόπο σκέψης τους και ζητούν αλλαγή. Άλλοι, όπως ο Hiltzik, έχουν υποστεί τόσο βαθιά πλύση εγκεφάλου από το fearporn, που πραγματικά δεν μπορούν να συνδέσουν τις τελείες και να δουν ότι ένα «εμβόλιο» που δεν αποτρέπει τη μόλυνση ή την εξάπλωση δεν μπορεί ποτέ να προστατεύσει τους άλλους.

Ως εκ τούτου, όσοι κάνουν το εμβόλιο δεν είναι πιο διακριτικοί απέναντι στους άλλους από εκείνους που δεν το κάνουν. Και οι δύο ενέχουν τον ίδιο κίνδυνο για τους άλλους. Και, αν και τα δύο ενέχουν τον ίδιο κίνδυνο, γιατί να στοχοποιείται το ένα για χλευασμό και όχι το άλλο; Είναι πέρα για πέρα παράλογο, αλλά έτσι είναι το μυαλό εκείνων που βρίσκονται κάτω από την υπνωτική γοητεία του μαζικού σχηματισμού. Είναι ανίκανοι με τον χειρότερο τρόπο, ανίκανοι να δουν την πραγματικότητα.

Ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος Άντριου Νιλ είναι άλλος ένας που φαίνεται να έχει παγιδευτεί στη μυωπική εστίαση του μαζικού σχηματισμού. Τον Δεκέμβριο του 2021, ξεσπάθωσε εναντίον των «πέντε εκατομμυρίων αρνητών εμβολίων της Βρετανίας», λέγοντας: «Μας θέτουν όλους σε κίνδυνο περισσότερων περιορισμών «14.

Συνέχισε περιγράφοντας πόσο εύκολο και γρήγορο ήταν να βγάλει το διαβατήριο εμβολίου του σε ένα εστιατόριο. Πραγματικά, δευτερόλεπτα. «Μια πολύ μικρή ταλαιπωρία», είπε, προσθέτοντας: «Υπήρχε μια αίσθηση ασφάλειας γνωρίζοντας ότι όλοι οι άλλοι θαμώνες είχαν αποδείξει ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, ή είχαν πολύ πρόσφατα εξεταστεί αρνητικά, ή είχαν προσβληθεί από τον ιό και είχαν αναρρώσει».

Αισθάνθηκε ασφαλής, έχοντας υποβληθεί σε αυτό το εντελώς άχρηστο τελετουργικό, παρά την αναγνώριση ότι το εμβόλιο «δεν είναι αλάνθαστο» και ότι «οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί μπορούν ακόμα να προσβληθούν και να μεταδώσουν τον ιό». Αυτή είναι η δύναμη της ύπνωσης. Ακόμη και όταν έβλεπε τις τελείες, δεν μπορούσε να τις συνδέσει για να βγάλει ένα λογικό συμπέρασμα.

Νέος κανόνας: Πολεμώντας την αραπληροφόρηση» με παραπληροφόρηση

Η προπαγάνδα και οι ψευδείς πληροφορίες με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε τα τελευταία δυόμισι χρόνια είναι πραγματικά πρωτοφανής. Τώρα, δύσκολα περνάει μια μέρα που να μην είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την ιστορία στο δυστοπικό μυθιστόρημα του Όργουελ, «1984». Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα της υποκρισίας και των ψευδών αφηγήσεων των μέσων ενημέρωσης είναι το άρθρο του Associated Press «Conspiracy Theorists Flock to Bird Flu, Hatch Lies»,15 που δημοσιεύθηκε στις 17 Μαΐου 2022. Το AP στοχεύει συγκεκριμένα εμένα, αναφέροντας:16

«Αν και οι λεπτομέρειες μπορεί να διαφέρουν, οι θεωρίες συνωμοσίας για τη γρίπη των πτηνών μιλούν όλες για μια δυσπιστία απέναντι στην εξουσία και τους θεσμούς και για μια υποψία ότι εκατομμύρια γιατροί, επιστήμονες, κτηνίατροι, δημοσιογράφοι και εκλεγμένοι αξιωματούχοι σε όλο τον κόσμο δεν μπορούν πλέον να είναι αξιόπιστοι.

Οι Αμερικανοί καταλαβαίνουν σαφώς ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης τους έχουν πει επανειλημμένα ψέματα και είναι πλήρως διεφθαρμένα από τις φαρμακευτικές εταιρείες», δήλωσε ο Dr. Joseph Mercola, ένας οστεοπαθητικός του οποίου οι απαξιωμένοι ισχυρισμοί σχετικά με τα εμβόλια, τις μάσκες και τον κοροναϊό τον κατέστησαν εξέχουσα πηγή παραπληροφόρησης για το COVID-19.

Το ενδιαφέρον του Mercola για τη γρίπη των πτηνών χρονολογείται εδώ και χρόνια Ένα βιβλίο του 2009 που πωλείται στην ιστοσελίδα του, την οποία ο Mercola χρησιμοποιεί για να πουλάει αναπόδεικτες φυσικές θεραπείες υγείας, έχει τίτλο «The Great Bird Flu Hoax» (Η μεγάλη φάρσα της γρίπης των πτηνών)».

Ο υπερσυνδεδεμένος «έλεγχος γεγονότων» που παρέχεται για να αποδείξει ότι έχω δημοσιεύσει «απαξιωμένους ισχυρισμούς σχετικά με τα εμβόλια» είναι διάψευση της δήλωσής μου ότι «Οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο επιρρεπείς σε σοβαρή ασθένεια COVID-19 αφού έχουν εμβολιαστεί».

Ο έλεγχος γεγονότων ισχυρίζεται ότι «Η έρευνα έχει δείξει ότι τα εμβόλια Pfizer και Moderna έχουν αποδειχθεί κατά 95% αποτελεσματικά στην πρόληψη της ασθένειας COVID-19» και ότι «Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχουν «άφθονες» αποδείξεις ότι οι άνθρωποι που κάνουν τα εμβόλια δεν θα νοσήσουν περισσότερο σε περίπτωση που κολλήσουν αργότερα τον ιό».

Πρώτα απ’ όλα, δεν αναφέρονται στην πραγματικότητα πηγές εμπειρογνωμόνων, οπότε το ποια «άφθονη απόδειξη» αποδεικνύει ότι δεν θα είστε πιο επιρρεπείς σε σοβαρή μόλυνση μετά το εμβόλιο είναι υπόθεση του καθενός. Δεύτερον, και πιο σημαντικό, όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τα εμβόλια δεν είναι ούτε κατά διάνοια 95% αποτελεσματικά. Ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ έχουν παραδεχτεί ότι η αποτελεσματικότητα ήταν υπερβολική και μειώνεται ραγδαία.

Η αλήθεια μπορεί να είναι αργή, αλλά θα νικήσει

Στην καλύτερη περίπτωση, η ένεση της Moderna ήταν 94,5% αποτελεσματική κατά της συμπτωματικής λοίμωξης Delta ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, πριν πέσει.17 Η αποτελεσματικότητα της Pfizer κατά της Delta ήταν χαμηλότερη στην αρχή και έπεσε πιο απότομα. Κατά του Omicron, το εμβόλιο της Pfizer είναι 65,5% προστατευτικό μεταξύ των εβδομάδων 2 και 4 μετά τη δεύτερη δόση και μόνο 8,8% αποτελεσματικό την εβδομάδα 25. Το εμβόλιο της Moderna ξεκινά με 75,1% κατά τις εβδομάδες 2 έως 4 και στη συνέχεια πέφτει στο 14,9% την εβδομάδα 25.

Ωστόσο, το AP δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ανατρέξει σε μια καλά αναγνωρισμένη πλέον παραπληροφόρηση για να «αποδείξει» ότι έχω απαξιωθεί και ότι είναι «σωστοί». Στην πραγματικότητα, ο έλεγχος γεγονότων στον οποίο παραπέμπουν αποδεικνύει μόνο ότι χρησιμοποιούν παραπληροφόρηση για να καταπολεμήσουν την αλήθεια.

Αυτό είναι αρκετά κακό, αλλά αυτά τα κατασκευάσματα χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στο κοινό και να το κάνουν να μισεί τους αφηγητές της αλήθειας και οποιονδήποτε επισημαίνει έστω και τις ασυμφωνίες στην αφήγηση. Είναι ένα επικίνδυνο μονοπάτι, και εξακολουθούμε να το ακολουθούμε.

Παρομοίως, όταν τα γεγονότα τελικά συντρίβουν τις αρχές που διέδιδαν αντιεπιστημονική προπαγάνδα, η κονσερβοποιημένη απάντηση είναι ότι «η επιστήμη εξελίσσεται και ακολουθούμε την επιστήμη». Στην πραγματικότητα, όμως, αποδείχθηκε ότι έκαναν λάθος, αλλά αρνούνται να το παραδεχτούν. Έτσι, το «ρίχνουν» στην «εξελισσόμενη επιστήμη», χωρίς ποτέ να εξηγούν πώς οι «διακινητές παραπληροφόρησης» είχαν αυτά τα υποτιθέμενα ολοκαίνουργια δεδομένα μήνες – ή χρόνια – πριν.

Ενώ ο πόλεμος στον οποίο βρισκόμαστε σήμερα χρησιμοποιεί πληροφορίες αντί για συμβατικά πυρομαχικά, εξακολουθούν να διακυβεύονται ζωές. Άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους επειδή τα ψέματα για την υγεία είναι συχνά θανατηφόρα. Στο τέλος, πιστεύω ότι η αλήθεια θα νικήσει, επειδή τα ψέματα που λέγονται σήμερα είναι απλώς πολύ καταστροφικά.

Πηγές και αναφορές άρθρου

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: the Epoch Times

kanenazori.com

Αφήστε μια απάντηση