Άγιος Παΐσιος: Η προφητεία για τον διαμελισμό της Τουρκίας.

ΣΧΟΛΙΟ iEllada: Η νέα γενιά πολιτικών που κυβερνά την Τουρκία είναι του Ερντογάν,αφού πριν από αυτόν κυβερνούσαν οι Κεμαλικοί. Ο Ερντογάν συγκρούστηκε με τη γενιά των Κεμαλικών για να παραμείνει επί δύο δεκαετίες στην εξουσία και όλα δείχνουν λίγο πριν φύγει από την εξουσία με τις Προεδρικές εκλογές του 2023 ότι θα κάνει ένα στημένο επεισόδιο με την Ελλάδα ώστε να πάρει κάποια νησιά του Αιγαίου. ΄Οπως κατά κόρον γράφεται στον Τουρκικό Τύπο,αν το επιχειρήσει τότε οι Δυτικοί θα τον ρίξουν από την εξουσία.

Άγιος Παΐσιος: Εγώ δε θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω. Η Τουρκία θα διαμελιστεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους.

 

Το Κουρδικό έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης (δηλ. των κρυπτοχριστιανών Ελλήνων της Τουρκίας) θα ανάβονται πάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω.

iellada.gr

Σχόλιο Βάλσαμου:

Θα συμφωνήσουμε με το 2023, θα διαφωνήσουμε ότι η νέα γενιά πολιτικών είναι του Ερντογάν. Μάλλον τους κεμαλικούς που θα αναλάβουν μετά την πτώση του Ταγίπ εννοούσε ο Άγ. Παϊσιος.

Αφήστε μια απάντηση