ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ: ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…

Αγαπητοί αδερφοί,

πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τις διεκδικήσεις και τις δηλώσεις που κάνει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ο Ερντογάν και οι συν αυτώ που διεκδικούν τα νησιά του Αιγαίου ΜΑΣ περί της Γαλάζιας Πατρίδας ΜΑΣ κλπ και πολλοί με ρωτούν εάν θα γίνει πόλεμος.

Η απάντησή μου είναι, ότι πόλεμο έχουμε εμείς οι χριστιανοί καθημερινό εναντίον των παθών ημών, καί εναντίον του μισόκαλου διαβόλου. Συνεπώς δεν πρέπει να φοβόμαστε κι αν χρειαστεί αμυνόμενοι θα πολεμήσουμε εναντίον των εχθρών της πατρίδος μας ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

Και να μην μπερδευόμαστε, δε θα πολεμήσουμε χάριν του Μητσοτάκη ή των όποιων άθεων που θα τύχει να είναι τη χρονική περίοδο στην κυβέρνηση. Θα πολεμήσουμε χάριν της ελευθερίας μας όποιο κόμμα κι αν κυβερνάει την πατρίδα μας. Και ίσως να γίνουν τα γραμμένα να πάρουμε πίσω τις παλιές μας πατρίδες, την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία.
Και κάτι μυστικό που έχουμε εμείς οι Έλληνες ….. λέγεται από φίλους και εχθρούς μας ότι οι Έλληνες πολεμούν με ψυχή και δύναμη και κάνουν την ανατροπή, δηλαδή οι λίγοι κατατροπώνουν τους πολλούς. Πώς γίνεται άραγε αυτό??
Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Οι Έλληνες έχουν το κάτι παραπάνω… πολεμάνε με ψυχική δύναμη που την αντλούν από το τριαδικό Θεό γιατί είναι βαπτισμένοι στο όνομα ΤΟΥ ΠΑΤΡΌΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ ενώ οι απέναντί μας είναι ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΙ και αυτό τους ΠΡΟΞΕΝΕΊ ΔΕΙΛΊΑ και τρέπονται πάντοτε σε φυγή.

Για αυτό δεν πρέπει να φοβούνται τα στρατευμένα παιδιά μας μας. Αν κάνουν το λάθος και μας επιτεθούν οι απέναντι, ο βάρβαρος λαός, εμείς θα τους κατατροπώσουμε θα τους τσακίσουμε…

Ιερομόναχος Γεράσιμος Αγιορείτης

Συνδεθείτε στην ομάδα “Φωνή εξ Αγίου Όρους” στο βάιμπερ.

Αφήστε μια απάντηση