Ζούμε μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα, φτιαγμένη απο ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του παρελθόντος που δημιούργησε μια προσομοίωση που ζούμε μέσα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σχετικά με την εικονική πραγματικότητα

Διαβάζουμε ότι θέλουν λέει να μας βάλουν να ζούμε μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα virtual reality ή VR , δηλαδή ένα εικονικό τρισδιάστατο περιβάλλον που δημιουργείται από υπολογιστή, το οποίο μπορούμε να εξερευνήσουμε και να αλληλεπιδράσουμε μ’ αυτό με τη βοήθεια συνοδευτικών συσκευών.

Ρε παίδες ήδη ζείτε/ζούμε μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα. Ακόμα και αυτήν την στιγμή που μιλάμε ζούμε μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα, φτιαγμένη από ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του παρελθόντος που δημιούργησε μια προσομοίωση που ζούμε μέσα . Στο λεγόμενο ΜΑΤΡΙΧ δηλαδή.

Αυτόν τον προηγμένο πολιτισμό των είχαν “κάποιοι” που δεν έχουν τις ίδιες “ιδιότητες” με εσάς. Για αυτούς το λεγόμενο υπαρκτό σύμπαν λειτουργεί αλλιώς. Το ΜΑΤΡΙΧ δηλαδή έχει κατασκευαστές, και σου το λένε σου το ομολογούν ότι υπάρχει. Και κάπου οφείλει κανείς να βάλει το μυαλό του να δουλέψει και να προβληματιστεί και όχι να υπάρχει απλά σαν βόδι που βόσκει αμέριμνα στο λιβάδι μέχρι να το σφάξουν.

zeys-elaynon.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση