Νέο μέιλ Κύπριου αναγνώστη σχετικά με τις βιομετρικές ταυτότητες
Σχόλιο ιστολογίου:
1. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχει ειπωθεί από προφήτες και γέροντες σχετικά με την κάρτα – ταυτότητα που ετοιμάζεται για τους ΄Ελληνες. Δυστυχώς δεν έχουμε γνώση του τι συμβαίνει στην Κύπρο. ΄Αλλοι αναγνώστες λένε ότι κυκλοφορούν ήδη εκεί οι βιομετρικές ταυτότητες, άλλοι ότι αυτές που κυκλοφορούν δεν εμπεριέχουν chip.
Σε κάθε περίπτωση η άποψή μας είναι, ότι οιαδήποτε μορφή νέας ταυτότητας δεν μπορεί να είναι παρά εκ του πονηρού. Επομένως ΔΕ θα προτρέψουμε κανέναν να τη λάβει.
2. Σχετικά με τις προφητείες, εμείς θα συνεχίσουμε να τις δημοσιεύουμε, γιατί δυστυχώς ο πολύς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει προς τα πού οδεύουμε. Δε θα δεχτούμε υποδείξεις από κανένα σχετικά με τη θεματολογία του Βάλσαμου. ΄Οποιος θέλει διαβάζει, όποιος δε θέλει επιλέγει άλλο σάιτ ή ανοίγει δικό του και δημοσιεύει ό,τι γουστάρει. 
Συνεννοηθήκαμε κε Ι.Κ.; Τέλος οι υποδείξεις, για να μην πάρουμε ανάποδες! Και άλλη φορά, αν θέλετε να δημοσιεύουμε την άποψή σας, θα πρέπει να γίνει επωνύμως! 
=======================================================================
Ακολουθεί το μέιλ που λάβαμε:
Αναφορικά με ψευδή δημοσίευση αναγνώστη σας για τις βιομετρικες ταυτοτητες στη Κυπρο.
Περιέχουν τη βιομετρικη φωτογραφια και το βιομετρικο δαχτυλικο αποτυπωμα του Κατόχου τους, υποχρεωτικα σε κυκλοφορία δεν τεθηκαν απο το 2010-2011 αλλα απο τον Απριλιο του 2020 οποτε συμφωνα με τη ΨΕΥΔΟ κυπριακη δημοκρατία οποίου Κυπριου πολιτη λήγει η παλια ταυτότητα (ειχαν δεκαετη διαρκεια) είναι υποχρεωμενος να λαμβάνει τη βιομετρικη χωρις να υπάρχει εναλλακτικη επιλογή .
Αυτό σημαινει οτι οσοι δεν αντισταθηκαν και ειχαν τη παλια ταυτοτητα με ημερομηνία έκδοσης απο 2010-2012 εχουν ηδη λάβει αδιαμαρτηρητα τη βιομετρικη καθοτι οι παλιές τους ταυτότητες εληξαν απο το 2020-2022.Για οσους δεν εχουν ληξει οι παλιες ειναι προαιρετικό μεχρι να ληξουν. Και αυτό είναι το πονηρό τεχνασμα καθοτι λιγοι λιγοι λαμβάνουν τις βιομετρικες.
Το αλλο ειναι οτι περασαν την υποχρεωτικη τροπολογια με  ΦΕΚ απο τον Απρίλιο του 2020 εν μεσω Ψευτοπανδημιας. Και ΝΑΙ σε αντιθεση με οσα δημοσιεύετε απο Κύπριο αναγνωστη σας με ονομα “Στέφανος” οι βιομετρικες που κυκλοφορούν υποχρεωτικα απο το 2020 στη Κυπρο περιέχουν ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ CHIP στο οποιο περαν των τυπικών πληροφοριών αποθηκεύεται η βιομετρικη φωτο και το βιομετρικο αποτυπωμα του κατοχου τους.
Ο “Στέφανος” εχει μείνει πισω μια 10ετια με τις παλιες ταυτότητες που κυκλοφορησαν το 2010 οι οποιες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ (κανονικη φωτογραφια ηταν τοτε), ουτε με δαχτυλικο αποτυπωμα αλλα περιειχαν chip για την αποθηκευση των στοιχείων (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γεννησης του κατοχου), το οποιο λογω διαμαρτυριων των Κυπριων τοτε δεν ενεργοποιηθηκε. Οι νεες Βιομετρικες περιεχουν ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ, ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ και ενεργό CHIP. Αυτα για οσους γράφουν χωρις να εχουν πληρη γνωση.
Τελος εαν κάποιοι προτιμαν να σπάσουν τις γραμμές και να λάβουν τις βιομετρικες γιατί η….. γερόντισσα Λαμπρινή ειπε οτι εφοσον δεν ειναι και πιστωτικες καρτες σιναμα ή δεν περιεχουν και το ιατρικο μητρωο του κατοχου τους η αποψη μας ειναι οτι μάλλον όσοι το πραττουν ψαχνουν δικαιολογιες και οτι δεν ειναι καθόλου μικρή παραχωρηση η αποδοχή να καταχωρηθεί το βιομετρικο τους δαχτυλικο αποτύπωμα και η φωτο σε ενεργό τσιπ στη ταυτότητα.
Στην ουσια σπάνε τις γραμμές ΑΜΑΧΗΤΙ και αφήνουν το πεδίο ανοιχτο στον Αντιχριστο για το τελικο τσιπάρισμα σε ΑΥΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ. Εαν τους αρεσουν οι δικαιολογίες τοτε ας συνεχίσουν να ρωτάνε για πραγματα που ηδη νιώθουν και γνωρίζουν το πνευματικό τους. Ποιος ξερει. Μπορεί να είναι αυτος που τους συμβουλεψε να πηγαίνουν με μασκατο και πάσο στην Εκκλησια.
Επαναλαμβανουμε τη θέση μας: Το αναμασημα προφητειων που ηδη πράγματοποιουνται και οδευουν προς το τελικό σταδιο εχει αντιθετα αποτελεσματα και μπερδευει το κοσμο. Μπορειτε να στείλετε οι ιδιοι email στην ιερα Μητροπολη Μορφου και να ρωτήσετε εαν γνωρίζουν οτι ήδη κυκλοφορουν ΥΠΟΧΡΕΏΤΙΚΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ (με βιομετρικη φωτο και βιομετρικο αποτυπωμα και ΕΝΕΡΓΟ CHIP) στο νησί
Αυτη ειναι και η τελευταία φορά που σας γράφουμε για το θέμα.
Ι.Κ.

Αφήστε μια απάντηση