Το ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην έπαυλη του Bill Gates: «Να ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ όλη την ανθρωπότητα» – Ο Κένεντι αποκαλύπτει, vid

Αυτά συμβαίνουν, όταν οι πολίτες έχουν αλλού στραμμένη την προσοχή τους…

Ο Robert Kennedy Jr., γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου John Kennedy, ακτιβιστής κατά των εμβολίων COVDI,  υποστηρίζει πως ο Bill Gates συμβάλλει στην εγκαθίδρυση δικτατορίας στην Παγκόσμια Υγεία και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.

Σε ένα βίντεο του 2021 δήλωσε για τον Gates αλλά και για τον Φάουτσι, τον Τσιόδρα των ΗΠΑ:

«Το 2000 ο Tony Fauci πέταξε στο Σιάτλ-Ουάσινγκτον και είχε αυτή την συνάντηση αυτή την πολύ περίεργη συνάντηση στην έπαυλη του Bill Gates, μια έπαυλη 85 εκ. δολαρίων στις όχθες της λίμνης της Ουάσινγκτον!

Ο Gates τον έφερε στη βιβλιοθήκη του και του είπε: “θέλω να προτείνω μία συνεργασία μαζί σου” και η συνεργασία ήταν να προσπαθήσουν να εμβολιάσουν όλη την ανθρωπότητα.

O Gates πήγε στα ΗΕ και έδωσε μία ομιλία στην οποία υποσχέθηκε να εμβολιάσει ουσιαστικά όλη την ανθρωπότητα με μια πολλαπλή φουρνιά εμβολίων μέχρι το 2020, και έτσι άρχισε, χρησιμοποιώντας τη “φιλανθρωπία” του – να δημιουργεί μια σειρά από άλλες ημι/μη κυβερνητικές υπηρεσίες (sepi, gavi) και στην συνέχεια να αποκτήσει τον έλεγχο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας».

Δείτε στο βίντεο τι ισχυρίζεται ο Κένεντι! Αυτόν μέχρι στιγμής δεν τον έχουν σκοτώσει αλλά τον χαρακτηρίζουν συνωμοσιολόγο!

 

 

Αφήστε μια απάντηση