ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ…

Αγαπητοί φίλοι

για μια ακόμα φορά θα απευθυνθώ στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας κι θα ζητήσω τη βοήθειά σας για λογαριασμό φίλης στο φβ που κινδυνεύει να μείνει άστεγη. Η Σοφία, την οποία γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια από τους αγώνες που δίνει για πατρίδα και Ορθοδοξία, είναι δυστυχώς άνεργη και όχι ικανή για βαριά εργασία, ενώ η κόρη της εργαζόταν στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε αναστολή για το γνωστό λόγο.

Αυτή τη στιγμή νοικιάζουν ένα σπίτι αλλά ο ιδιοκτήτης τις έχει ειδοποιήσει, ότι το χρειάζεται άμεσα για ιδιοκατοίκηση. Η Σοφία αναζητά απεγνωσμένα τρόπο να καλύψει κάποια απαραίτητα έξοδα για την εύρεση νέου σπιτιού και τη μετακόμιση, ώστε οι δυο γυναίκες να μη βρεθούν στο δρόμο. Το μόνο τους εισόδημα είναι κάποιο μικρό επίδομα γύρω στα εκατό ευρώ και δεν μπορούν επ’ ουδενί να ανταπεξέλθουν στο απροσδόκητο αυτό έξοδο.

Τα σπίτια που βρίσκει έχουν ενοίκιο το ελάχιστο 250 Ε και θα χρειαστεί να δώσει δύο ενοίκια μπροστά συν τα έξοδα της μετακόμισης. Η Σοφία απευθύνθηκε σε εκκλησία και Δήμο αλλά σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Στο μόνο που τις συνδράμουν είναι στη σίτιση.

Γνωρίζοντας την κατάσταση και επειδή και η υπόλοιπη οικογένεια δεν είναι σε θέση να τη βοηθήσει (η αδελφή της είναι επίσης υγειονομικός σε αναστολή) της πρότεινα, να βάλουμε μια έκκληση βοηθείας και δέχτηκε. Η Σοφία ζει στις Σέρρες και οποιοσδήποτε ζει επίσης εκεί μπορεί να διαπιστώσει την αλήθεια για την κατάστασή της. Για όποιον είναι σε θέση και έχει τη θέληση να βοηθήσει,  παραθέτω τους παρακάτω τρόπους: 

Μέσω paypal

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=XAE8WG7F2LYSW

(Είναι προτιμότερο και η διαδικασία είναι πολύ απλή πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο και ακολουθώντας τις οδηγίες. Δε χρειάζεται να έχετε εσείς paypal, γίνεται από οποιονδήποτε λογαριασμό τραπέζης.)

Με κατάθεση: Το ΙΒΑΝ είναι:

GR1301104650000046501079050

MΠPIΛAKH ΣOΦIA EYAΓΓEΛOΣ

EΘNIKH TPAΠEZA

(Το πρόβλημα με το ΙΒΑΝ είναι ότι αν γίνουν ομαδικά καταθέσεις, ενδέχεται η τράπεζα να κλείσει το λογαριασμό)

Το φβ της Σοφίας είναι:

https://www.facebook.com/Sofia.Mprilaki

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

annapan1966@hotmail.com

 

 

Αφήστε μια απάντηση