«ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΟΥ»! Αφρικανοί παρακαλούν τον Πούτιν να τους ΣΩΣΕΙ από τη…Δύση! ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ η Ρωσία, vid

Στέλνει παντού στρατό ο Πούτιν! Από τη Νικαράγουα μέχρι τα βάθη της Αφρικής και τη Μέση Ανατολή!

Ολοένα και πιο φανερά είναι τα σημάδια της ολικής κατάρρευσης του status quo που είχαν τα δυτικά κράτη!

Ελάχιστοι είναι πλέον εκείνοι που πιστεύουν ότι η Δύση μπορεί να φέρει σταθερότητα, ευημερία και ασφάλεια. Πρόκειται για ένα “όνειρο” το οποίο αποτελεί παραλθόν!

Η…κακή φήμη της Δύσης, τα κράτη της οποίας είναι πλέον ικανά μόνο να…δανείζονται, έχει προκαλέσει ξεσηκωμό του κόσμου στην Αφρική.

Κύμα αντιγαλλικών διαδηλώσεων λαμβάνει χώρα στη Μπουρκίνα Φάσο της Αφρικής. Ο κόσμος απαιτεί την άμεση αποχώρηση των γαλλικών στρατευμάτων και την αντικατάστασή τους από ρωσικό στρατό!

Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους κυρίως με ρωσικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, οι διαδηλωτές φώναζαν εκκλήσεις προς τη Ρωσία να στείλει τα στρατεύματά της στην αφρικανική χώρα.

Είναι βέβαιοι ότι μόνο η Μόσχα μπορεί να φέρει σταθερότητα και ηρεμίακάτι που έχει αποδειχθεί ήδη σε αρκετές (πρώην πλέον) επαρχίες της Ουκρανίας αλλά και τη Συρία!

Το βίντεο δείχνει μια διαδήλωση στην μεγαλούπολη την Kaya.

Ο κόσμος είναι θυμωμένος από τη Δύση και συγκεκριμένα τη Γαλλία και απαιτεί να αποσύρει άμεσα τα στρατεύματά της.

Η είδηση αυτή, που δεν είναι επουδενί “τυχαία”, έρχεται μερικές μόνο ημέρες μετά το κάλεσμα της Νικαράγουας (Κεντρική Αμερική) στη Ρωσία για να εγκαταστήσει τον “πανίσχυρο στρατό της”.

Φαίνεται πως πολύς κόσμος (πολύ περισσότερος από ότι πίστευαν οι διεθνιστές) δεν τρώει το “κουτόχορτο” που του σερβίρουν συστηματικά τα ΜΜΕ του ΨΕΜΑΤΟΣ εδώ και χρόνια και εντονότερα από ποτέ τώρα με την Ουκρανία.

(scr)

el.gr

Αφήστε μια απάντηση