ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ο Πλεύρης για την ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ: «Για ποιόν λόγο να πάω να την κάνω;;;» «ΜΠΑΧΑΛΟ» στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ
Σχόλιο:
Η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου είναι απλούστατη και βρίσκεται στο πόθεν έσχες του Θανασάκη που εκτοξεύτηκε επί πανδημίας. ΄Αμα είσαι καλός στη δουλειά σου…
=================================
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι στην κρίση των πολιτών…

 

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μίλησε στην «Ώρα Ελλάδος» και αναφέρθηκε στην απόφαση που πάρθηκε για την 4η δόση του εμβολίου, καθώς «στριμώχτηκε» μετά τις τελευταίες δηλώσεις.

«Ο κύριος Μόσιαλος έκανε παρέμβαση, δεν μπορεί να λέει η επιτροπή εμβολιασμού: δεν έχουμε επιστημονικά δεδομένα που να δείχνουν πως το όφελος της τέταρτης δόσης είναι επαρκές για να αντιμετωπίσει αυτές τις υποπαραλλαγές που είναι σε εξέλιξη.

Το ερώτημα είναι το εξής: Ποιοί κάνουμε το εμβόλιο;;;», ρώτησε δημοσιογράφος.

Ο υπουργός έδινε αμφίσημες και διφορούμενες απαντήσεις και μάλιστα αποκάλεσε εμμέσως τον κ. Μόσιαλο μη ειδικό, ως καθηγητή για τα οικονομικά της Υγείας, όπως είπε. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΜΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΟΣ!!!

Η έτερη δημοσιογράφος έφτασε στο σημείο να πει στον Θάνο Πλεύρη: «Για ποιόν λόγο να πάω εγώ που είμαι 30χρονών να κάνω την τέταρτη δόση! Δεν είναι ΕΠΑΡΚΗ τα στοιχεία (σ.σ. ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΠΑΡΚΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;)».

Δείτε το βίντεο, καθώς η αμφισημία που επικρατεί θέτει, κατά πολλούς, εν αμφιβόλω τα περίφημα εμβόλια και μάλιστα ακόμα και δημοσιογράφοι «χτυπούν» τους πολιτικούς που τα έφεραν! Μην ξεχνά κανείς όμως πως οι δημοσιογράφοι, ανά τα κανάλια, ήταν αυτοί που τα προώθησαν.

 

 

 

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση