Διορατικός Krzysztof Jatskowski: η πόλη με το γράμμα Μ σύντομα θα βομβαρδιστεί.

Στις 27 Ιουνίου 2022, ένα δεξαμενόπλοιο που περιείχε χλώριο έπεσε στο ιορδανικό λιμάνι της Άκαμπα κατά τη διάρκεια φόρτωσης σε πλοίο, με αποτέλεσμα να διαφύγουν από το εμπορευματοκιβώτιο περίπου 30 τόνοι της δηλητηριώδους ουσίας.  Δέκα θύματα αναφέρθηκε ότι πέθαναν ακαριαία και περίπου 250 άλλοι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία με εγκαύματα και δηλητηρίαση, τα οποία, λόγω της συγκέντρωσης του χλωρίου, ήταν απίθανο να αντιμετωπιστούν από τους γιατρούς:

Φυσικά, όλοι θυμήθηκαν αμέσως τον κ. Krzysztof Jaczkowski, ο οποίος αναφερόταν εδώ και καιρό στη Μέση Ανατολή και την “κίτρινη σκόνη”. Το κοινό άρχισε να κάνει πολλές ερωτήσεις στον Krzysztof κατά τη διάρκεια της χθεσινής ζωντανής εκπομπής, καθώς ήταν πολύ παρόμοια με αυτά που μας έλεγε ο αγαπημένος Πολωνός μάντης στο τελευταίο βίντεο.

Δεδομένου ότι κανένας προφήτης δεν μπορεί να δει το μέλλον σε παγκόσμιο επίπεδο – όταν το βλέπει κανείς από απόσταση, συνήθως είναι διαθέσιμα μόνο τοπικά επεισόδια – ο κ. Krzysztof είχε κάθε λόγο να δηλώσει ότι η προφητεία του είχε επαληθευτεί – όπως ακριβώς είχε επαληθευτεί λεπτομερώς η προφητεία του για την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού. Ωστόσο, ο κ. Τζακόφσκι δεν προχώρησε σε φτηνές δημόσιες σχέσεις, διευκρινίζοντας ότι είχε δει ένα εντελώς διαφορετικό, παγκόσμιο, το οποίο θα ήταν αρκετά παρόμοιο με την Άκαμπα και πήγε κατευθείαν στα vangas για το άμεσο μέλλον:

Σε πολλά προηγούμενα βίντεο, ο κ. Γιατσκόφσκι έχει ήδη πει ότι βλέπει μια τρομερή αιματηρή επανάσταση σε μια συγκεκριμένη χώρα. Και χθες μίλησε για αυτό λίγο περισσότερο:

Σε μια χώρα που δεν είναι πλήρως μέρος της Ευρώπης, θα γίνει επανάσταση. Θα γίνει ξαφνικά, θα είναι πολύ αιματηρό και όλοι θα μιλήσουν γι’ αυτό. Βλέπω τεράστιες ταραχές, πολλούς ανθρώπους αιμόφυρτους.

Θα είναι είτε μια χώρα που το όνομά της αρχίζει με Μ, είτε θα είναι μια πόλη με Μ. Βλέπω χάος εκεί, τις συνέπειες κάποιου είδους βομβαρδισμών – καταστροφών και πολύ κόσμο που βγήκε τρέχοντας στους δρόμους. Θα υπάρξει πολλή επιθετικότητα. Αλλά τι θα προκαλέσει την καταστροφή – μια εξέγερση ή ένας βομβαρδισμός – είναι δύσκολο για μένα να προσδιορίσω τώρα.

Ο Krzysztof προσπάθησε να κάνει το ίδιο το άμεσο όραμα για 7-10 λεπτά, μετά το οποίο, μετά από άλλα πέντε λεπτά, έκανε κάποιες διευκρινίσεις.

Δεν υπάρχουν τόσες πολλές χώρες με το γράμμα Μ στον κόσμο, υπάρχουν περισσότερες πόλεις, αλλά δεν είναι όλες πρωτεύουσες και η επαναστατική κατάσταση είναι τώρα μόνο στη Μόσχα και στο Μινσκ. Αλλά η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα της Μοσχοβίας, βρίσκεται στους βάλτους της Μόκσα, οπότε το γράμμα Μ αντιπροσωπεύεται αρκετά εκεί και μπορείτε να σφίξετε τις γροθιές σας.

Τα υπόλοιπα βαν του κ. Γιατσκόφσκι δεν είναι πλέον τόσο κατατοπιστικά – περισσότερες απαντήσεις σε ερωτήσεις στο chat και διευκρίνιση των προηγούμενων προβλέψεών τους. Συνοψίζονται στα εξής:

Πρώτον, ο Κριστόφ προειδοποιεί για την επιστροφή της πανώλης. Αυτή η επιστροφή στα lockdown θα συμπέσει με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Έτσι, αν τώρα ο πληθωρισμός στις χώρες είναι κατά μέσο όρο κάπου γύρω στο 10%, τότε θα είναι 90%. Αυτή η κρίση θα προκαλέσει μια πλήρη οικονομική ανατροπή στον κόσμο.

Το δεύτερο πρόβλημα θα είναι η έλλειψη πρώτων υλών και εξαρτημάτων, εξαιτίας της οποίας ούτε τα μικρά εργοστάσια, αλλά οι παγκόσμιες εταιρείες θα αναγκαστούν να σταματήσουν να εργάζονται. Αυτό θα προκαλέσει την κατάρρευση των χρηματιστηρίων. Ευτυχώς, αυτός ο πάτος δεν θα είναι πολύ μακρύς και η ανάπτυξη θα ξεκινήσει πολύ γρήγορα. Ωστόσο, αυτό το βιομηχανικό και χρηματοπιστωτικό κραχ  θα είναι τόσο διαφορετικό από άλλα κραχ που όλη η μελλοντική παγκόσμια οικονομική πολιτική θα αρχίσει να διαμορφώνει τα διδάγματα της.

Το τρίτο πρόβλημα θα είναι οι περιορισμοί με αφορμή μια νέα πανούκλα. Εάν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού εισήχθησαν αυτοί οι περιορισμοί παγκοσμίως, τώρα θα υπάρξει μια εκπληκτική παραφωνία και όλα δεν θα φαίνονται υποδειγματικά: σε ορισμένες χώρες όλα θα είναι πολύ δύσκολα, σε άλλες, που βρίσκονται ακριβώς πέρα ​​από τα σύνορα, δεν θα υπάρχουν περιορισμοί και κανόνες καθόλου. Ταυτόχρονα, όπου έχουν τεθεί αυτοί οι περιορισμοί, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να επαναστατούν και όλα θα αρχίσουν να καταρρέουν. Ως αποτέλεσμα, η ίδια η Ευρώπη θα καταρρεύσει, όπου θα εμφανιστούν δύο στρατόπεδα, καθένα από τα οποία θα ενώνεται από κάποια κοινά συμφέροντα.

Τέλος, το τέταρτο παγκόσμιο πρόβλημα είναι κάποιο είδος δεύτερου πολέμου που θα ξεσπάσει ξαφνικά και απροσδόκητα για όλους. Ο Παν Κριστόφ επιμένει ότι η νέα αρένα θα είναι η Μέση Ανατολή και η Πολωνία δεν θα συμμετάσχει με κανέναν τρόπο, αν και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες θα προσπαθήσουν. Πώς θα τελειώσει όλο αυτό, ο αγαπημένος μας διορατικός δεν γνωρίζει, αλλά υπόσχεται με σιγουριά ότι σε περίπου ένα χρόνο θα τελειώσει όλο αυτό το παγκόσμιο χάος, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ  THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

corfiatiko.blogspot.com

 

Αφήστε μια απάντηση