ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! Ερντογάν προς Έλληνες: «Διώξτε τους κυβερνώντες σας  – Θα σας καταστρέψουν», vid

Ο Τούρκος πρόεδρος έπιασε τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας…

Βλέποντας πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει προκαλέσει μίσος απέναντί της από την ελληνική κοινωνία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε στο σημείο να προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό να «δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού στους κυβερνώντες» διότι «τρέχουν πίσω από περιπέτειες που θα φέρουν καταστροφικό τέλος» για την χώρα.

«Είναι μια πραγματικότητα ότι ο γείτονας μας στο Αιγαίο πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο μαζί μας. Για αυτό στους στρατηγικούς υπολογισμούς της Τουρκίας έχει την θέση που του αναλογεί. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού, στους κυβερνώντες του που τρέχουν πίσω από περιπέτειες οι οποίες θα φέρουν ένα καταστροφικό τέλος για τον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα. Η κυβέρνηση σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για τον Ελληνισμό έχει φέρει την κοινωνία απέναντί της, κάτι που ψυχανεμίστηκε η Άγκυρα και ρίχνει νερό στον μύλο της πολιτικοκοινωνικής αστάθειας που καλλιεργεί το Μαξίμουμε την αντιπολίτευση να σιογοντάρει την κατάσταση με την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ!

Κατα τα άλλα η κυβέρνηση Ερντογάν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τους Κούρδους τρομοκράτες! Αν πάλι βγει η αντιπολίτευση πάλι ευχαριστημένος θα είναι.

Ως εκ τούτου ο τούρκος πρόεδρος παίζει απτόητος μπάλα με ΗΠΑ και Ρωσία και μάλιστα το δείχνει:

photo intime

el.gr

Αφήστε μια απάντηση