Καταρρέει το τζαμί Αλ Ακσά στα Ιεροσόλυμα όπου το Ισραήλ ξεθάβει τον Τρίτο Ναό! Προς τη Σιωνιστική Ολοκλήρωση! Από το βιολογικό χτύπημα στο πυρηνικό!!

Καταρρέει το τζαμί Αλ Ακσά τρίτος σημαντικότερος τόπος λατρείας του ισλάμ που είναι στα Ιεροσόλυμα. Πέτρες έπεσαν στο εσωτερικό του τζαμιού Al-Aqsa με ανησυχητικό ρυθμό πρόσφατα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ισραηλινές αρχές προχωρούν στις ανασκαφικές εργασίες τους γύρω από το τζαμί και εκείνη τη στιγμή συνεχίζουν να εμποδίζουν τους Παλαιστίνιους να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε συντήρηση. Οι Ισραηλινοί θεωρούν ότι κάτω από το αλ Ακσά υπάρχουν τα ερείπια του Γ΄Ναού του Σολομώντα που οφείλουν να αναστηλώσουν εξού και οι ανασκαφές εκεί. Επίσης έχουν εντείνει την τελευταία περίοδο τα τελετουργικά που πραγματοποιούν γύρω κι εντός του τζαμιού. Σύμφωνα με χριστιανισμό οι Ισραηλίτες θα αναστηλώσουν τον Γ΄ Ναό και εκεί θα στέψουν τον Αντίχριστο ως Μεσσία..

Τρίτη Ρώμη εναντίον Τρίτης Σιών..Από την Ουκρανία ως την Παλαιστίνη τα γεγονότα τρέχουν προς αυτή την κατεύθυνση στην Ανατολή περιμένουν μεγάλο πόλεμο. Το αμερικανοσιωνιστικό λόμπι κυβερνά τη Δύση κι επιταχύνει..Τα πιόνια του οι κατά τόπους Ζελένσκηδες εργάζονται για τη σιωνιστική ολοκλήρωση που την είπαν ψευδοευρωπαική. Από τον βιολογικό πόλεμο στον πυρηνικό. Μετά το χτύπημα των Αμερικανών στο Γουχάν αναμένεται πυρηνικό μέσα στο χειμώνα….Ζούμε γεγονότα παγκόσμια και Αποκαλυπτικά. Οι περιφερειακοί πόλεμοι δεν είναι τοπικοί. Σιωνιστική ολοκλήρωση το άλλο όνομα της Παγκοσμιοποίησης.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση