Πώς ξεκίνησε η κατάλυση του Ελληνικού συντάγματος στη χώρα… Γιατί οι βουλευτές μας είναι κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…

Β. Νικόπουλος (πρώην πρόεδρος Αρείου Πάγου)

Πώς ξεκίνησε η κατάλυση του Ελληνικού συντάγματος με την κυβέρνηση Λουκά  Παπαδήμου:

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
Με την ψήφιση της πρώτης δανειακής σύμβασης παραδόθηκε αμετάκλητα και άνευ όρων η εθνική κυριαρχία της χώρας μας, γεγονός το οποίο συνιστά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Αυτό το απεκάλυψε ο κορυφαίος συνταγματολόγος της χώρας και άλλοτε σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, Γεώργιος Κασιμάτης.
Το χρονικό της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ έχει ως εξής:
Το πρώτο μνημόνιο ήρθε στη Βουλή και υπεγράφη από 173 βουλευτές.
Η δανειακή σύμβαση όμως δεν ήρθε ποτέ στη Βουλή, ως όφειλε, αλλά υπεγράφη με τρόπο πραξικοπηματικό από τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Αυτό συνέβη επειδή περιείχε ειδεχθείς όρους, με πρώτο και χειρότερο αυτόν της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας, το οποίο συνιστούσε ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και προσπάθησαν, να το αποκρύψουν με
κάθε τρόπο.
Μετά την υπογραφή της, για να καλύψουν την παρανομία τους, έφτιαξαν ένα νέο νόμο, τον 3547, ο οποίος όριζε τα εξής:
α) ΄Οτι δεν απαιτείτο η κύρωση των συμβάσεων από τη Βουλή των Ελλήνων αλλά
β) Ο υπουργός Οικονομικών εξουσιοδοτείτο να υπογράψει τη σύμβαση για λογαριασμό της Ελλάδας.
Το οποίο βεβαίως ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ, αφού πάλι σύμφωνα με τον κο Κασιμάτη ένας οποιοσδήποτε νόμος δεν μπορεί να είναι υπεράνω του Συντάγματος.
Παράλληλα καταστρατήγησαν και το Διεθνές Δίκαιο, το οποίο είναι σαφέστατο:
“Οι διεθνείς συμβάσεις επιβάλλεται, να επικυρώνονται από το αρμόδιο όργανο του κράτους.” (το οποίο στην περίπτωσή μας είναι η Βουλή.)
Το γεγονός ότι τη δανειακή σύμβαση και την -αμετάκλητα και άνευ όρων- παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας την υπέγραψε μόνο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες τους τους 173 βουλευτές που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο, επειδή:
1) ΄Οφειλαν, να την αναζητήσουν και να τη διαβάσουν.
2) Αν δεν τη διάβασαν, αυτό αποτελεί εγκληματική αμέλεια.
3) Αν τη διάβασαν αλλά δεν αντέδρασαν, είναι 100% συνένοχοι στο έγκλημα.
Ο κος Κασιμάτης όμως την αναζήτησε και τη βρήκε στη Βουλή και ανακάλυψε ότι δόθηκε στους δανειστές το δικαίωμα αμετακλήτως και άνευ όρων, να παρεμβαίνουν σε οποιοδήποτε δικαίωμα εθνικής κυριαρχίας της χώρας.
΄Αρθρο 14 παρ. 5:
“Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά στον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία.”
Παράρτημα 4, σημείο 11:
“Ούτε ο δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας.”
Αυτό σημαίνει ότι:
α) ΄Εχουμε ολοκληρωτική δέσμευση της δημόσιας περιουσίας. Κοινώς δε μας ανήκει τίποτα. Ούτε το χώμα που πατάμε ούτε ο Παρθενώνας και τα λοιπά μνημεία μας ούτε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο έχουμε ούτε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο αποκτήσουμε στο μέλλον ούτε ο ορυκτός μας πλούτος ούτε πετρέλαια, φυσικά αέρια ούτε οι παραμεθόριες περιοχές μας ούτε ακόμα και αυτός ο στρατός.
β) Η χώρα, ως υποτελής εντάσσεται πλέον υποχρεωτικά και πολιτικά και οικονομικά στο μπλοκ των δανειστών, τουτέστιν δεν μπορεί να κάνει συμμαχίες εκτός ούτε ακόμα και οικονομικές
συμφωνίες.
γ) Και όχι μόνο. Εχουμε παραιτηθεί ακόμα και από το ενδεχόμενο συμψηφισμού, δηλ. από το να διεκδικήσουμε κι εμείς αυτά που δικαιούμαστε από έναν εκ των δανειστών (βλ. κατοχικό δάνειο).
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω καθίσταται σαφές, ότι στη χώρα μας διεπράχθη το κακούργημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, επομένως έχουμε κατάλυση του Συντάγματος και τελούμε υπό κατοχή.
Και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί, να αμφισβητηθεί, αφού δεν το υποστηρίζει μόνο ο Γ. Κασιμάτης αλλά πολλοί συνταγματολόγοι και νομικοί (Σπύρου, Νικόπουλος, Παπαντωνίου κλπ.) ενώ το έχουν παραδεχθεί δημοσίως και πολιτικοί (Τσίπρας, Παυλόπουλος, Μεϊμαράκης,
Μητρόπουλος κ.ά.) καθώς και πρώην πρόεδρος της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων.
Μάλιστα για το έγκλημα αυτό ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
Συγκεκριμένα, είκοσι μέρες μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και της δανειακής σύμβασης ο ιατρός Δ. Αντωνίου κατέθεσε μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντίον των 173
βουλευτών, που είχαν ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο.
Η μήνυση κατατέθηκε στις 27/05/2010 αλλά ο αρμόδιος εισαγγελέας την αρχειοθέτησε με το σκεπτικό, ότι ναι μεν το έγκλημα διεπράχθη αλλά η κυβέρνηση το έκανε για οικονομικούς λόγους.
Ο ιατρός όμως υπέβαλε ένσταση και άλλη εισαγγελέας, η ΄Αννα Καλουτά, εξέδωσε εισαγγελικό πόρισμα που έλεγε:
“Σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών από τη μήνυση του Δ. Αντωνίου ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 173.
Τελικά η μήνυση διαβιβάστηκε στη Βουλή με το αίτημα της άρσης της ασυλίας και ανακοινώθηκε από τον προεδρεύοντα της Βουλής Βαΐτση Αποστολάτο στις 24/11/11.
Αυτό πάλι ήταν παράτυπο, επειδή η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι κακούργημα και δε νοείται ασυλία γι’ αυτήν. Επομένως δεν έπρεπε, να πάει στη Βουλή αλλά στην τακτική δικαιοσύνη και να
εκδικαστεί από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Δύο χρόνια μετά η μήνυση ξαναστάλθηκε στην τακτική δικαιοσύνη, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ ο ιατρός Δημήτρης Αντωνίου κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση.
Σύμφωνα με τον ιατρό από τη στιγμή που η μήνυση επανήλθε στη δικαιοσύνη, οι 173 βουλευτές που μέχρι τότε θεωρούνταν ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, πλέον έγιναν
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
΄Ομως άμοιρες ευθυνών δεν είναι ούτε οι επόμενες κυβερνήσεις και όλοι οι βουλευτές μέχρι της σήμερον επειδή:
1) Δεν έχουν καταγγείλει την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
β) Δε βρέθηκαν 30 βουλευτές, να άρουν την ασυλία των κατηγορουμένων.
γ) Εφαρμόζουν απαρέγκλιτα την εν λόγω δανειακή σύμβαση (και τις επόμενες που είχαν τον ίδιο όρο ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ).
Για τους παραπάνω λόγους από το 2010 και μετά και επειδή η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι ένα διαρκές έγκλημα, βρισκόμαστε υπό κατοχή και όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις, οι υπουργοί, οι
βουλευτές είναι συνεργοί σε αυτό.
Και αφού όπως είναι ηλίου φαεινότερον (και υπάρχουν και δημόσιες παραδοχές πολιτικών προσώπων αλλά και εκπροσώπων της Ελληνικής Δικαιοσύνης) έχει καταλυθεί το Σύνταγμα στη χώρα, ως ΄Ελληνες πολίτες οφείλουμε, να κάνουμε αυτό που ορίζει το Σύνταγμα της χώρας μας και συγκεκριμένα το άρθρο 120 και οι παράγραφοι 2, 3 και 4:
‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην
Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Επομένως, ως ΄Ελληνες πολίτες που σεβόμαστε και υπακούμε στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό αιτούμαστε:
1). Να γίνει επιτέλους η δίκη για εσχάτη προδοσία που εκκρεμεί.
2). Να αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη περί της τέλεσης ή μη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
3). Να αποκατασταθεί η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ στη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση