Πανωλεθρία Τούρκων από Κούρδους: Κρύβει τους πραγματικούς αριθμούς η Άγκυρα – Οι εικόνες που σοκάρουν την τουρκική κοινωνία

Nέες απώλειες για τον Τουρκικό Στρατό, ο οποίος όμως κρύβει τον πραγματικό αριθμό των νεκρών! Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (MSB) ανακοίνωσε ότι ο Ειδικός Πεζικού Λοχίας Muhammed Mustafa Koca και ο Ειδικός Λοχίας Ertuğrul Sarı ”έπεσαν ως μάρτυρες” και ότι άλλος ένας στρατιώτης σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα πυρών με Κούρδους.

Σε γραπτή δήλωση του Υπουργείου, ”Σαν αποτέλεσμα των πυρών παρενόχλησης που άνοιξαν σε περιοχή βάσης στην περιοχή της Επιχείρησης Claw-Lock από τα μέλη της αυτονομιστικής ”τρομοκρατικής οργάνωσης” στις 7 Ιουλίου 2022, σκοτώθηκαν τρεις ηρωικοί σύντροφοί μας και οι τραυματίες μας μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο και ξεκίνησε η περίθαλψή τους.

Κρύβει απώλειες η Τουρκία – Η ανακοίνωση των Κούρδων

Κέντρο Τύπου HPG: Μεταξύ 02-05 Ιουλίου αυτού του μήνα, το HPG καιη YJA Star εξαπέλυσαν σειρά επιδρομών με στόχο Τούρκους εισβολείς στο Zap, το Avaşîn και το Xakurkê.

🔴 31 εισβολείς σκοτώθηκαν
🔴 1 τεθωρακισμένο όχημα καταστράφηκε
🔴 1 Drone καταρρίφθηκε
🔴 Καταστράφηκε 1 στρατιωτική οχύρωση

 

PENCE-KILIT OPERASYONU’NDA PIYADE UZMAN CAVUS OMUR ERTUGRUL SARI (FOTOGRAFTAKI) TERORISTLERIN SALDIRISINDA SEHIT OLDU. FOTOGRAF-BASISKELE-DHA

directus.gr

Αφήστε μια απάντηση