ΕΓΓΡΑΦΟ των Ροκφέλερ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στο σύστημα ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Αλλάζουν ΟΛΑ!!!

Είναι που φταίει η Ρωσία!!! Το έγγραφο είναι του 2020 πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία! Το ΕΛ σας το δίνει…
Ένα έγγραφο του Ιδρύματος Ροκφέλερ από το 2020 περιγράφει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την μεταμόρφωση του συστήματος τροφίμων της Αμερικής χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κρίση του COVID (κάτι που δεν έπιασε και τώρα ενίσχυσαν το αφήγημα με το ότι φταίει η Ρωσία για ό,τι γίνεται). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

Το έγγραφο, που ονομάζεται «Επανεκκίνηση: Συνάντησε την στιγμή για τον μετασχηματισμό του συστήματος τροφίμων των ΗΠΑ », κυκλοφόρησε λίγο αφότου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ανακοίνωσε την ατζέντα του για την Μεγάλη Επανεκκίνηση μήνες μετά την κήρυξη του COVID σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«O Covid-19 έχει αυξήσει τόσο την επιτακτική ανάγκη όσο και την ευκαιρία να αντιμετωπιστούν αυτά τα ελαττώματα και οι περιορισμοί μια για πάντα. Τώρα είναι η στιγμή να μεταμορφωθεί το σύστημα τροφίμων των ΗΠΑ», αναφέρει το έγγραφο.

Το έγγραφο συνεχίζει λέγοντας ότι το σύστημα τροφίμων των ΗΠΑ πρέπει να… καταληφθεί και να αναδιοργανωθεί στο όνομα της «κοινωνικής δικαιοσύνης» και της «περιβαλλοντικής προστασίας»!

Εντούτοις, αν και το έγγραφο περιγράφει την ανάγκη για τους Αμερικανούς να έχουν μια «υγιεινή διατροφή» μέσω της «βιώσιμης γεωργίας», δεν κάνει καμία αναφορά στην λέξη «βιολογικό» ή στην λέξη «φυσικό».

Τι εννοεί λοιπόν το Ίδρυμα Ροκφέλερ με τον όρο «υγιεινή διατροφή»;

«Μέχρι το 2050, η παγκόσμια προσφορά τροφίμων θα πρέπει να θρέψει άλλα 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Η εκτροφή εντόμων για τρόφιμα και ζωοτροφές θα μπορούσε να προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον λύση στην επικείμενη επισιτιστική κρίση», ανέφερε ένα άρθρο του WEF από το 2021.

Τα έντομα είναι, λοιπόν σύμφωνα με τους διεθνιστές, μια αξιόπιστη και αποτελεσματική εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης που απαιτεί λιγότερους πόρους από τη συμβατική αναπαραγωγή. Και φυσικά τα τρόφιμα εργαστηρίου (τεχνητά κρέατα, λαχανικά, ψαρικά, άλευρα κοκ.)!

Το έγγραφο του Ιδρύματος Ροκφέλερ ζητά «πολλές αλλαγές στις πολιτικές, τις πρακτικές και τους κανόνες» για την επίτευξη του στόχου του να αλλάξει την προσφορά τροφίμων στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής παρακολούθησης και της συλλογής δεδομένων για την παρακολούθηση των διατροφικών συνηθειών του αμερικανικού λαού.

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η πρόταση κοινωνικής μηχανικής από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, χρειάζεται μια μεγάλη κρίση για να επιδεινωθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις κυβερνήσεις με πρόσχημα τον COVID ή την Ρωσία.

Ίσως γι’ αυτό ιδρύματα όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η Παγκόσμια Τράπεζα , τα Ηνωμένα Έθνη , η Τράπεζα της Αγγλίας και το WEF προειδοποιούν τώρα για μια καταστροφική παγκόσμια επισιτιστική κρίση που θα έρθει σε 3-6 μήνες , επικαλούμενοι την σύγκρουση στην Ουκρανία και τις παρατεταμένες πολιτικές για τον COVID.

photo intime/rockefeller foundation
ΠΗΓΗ

ethnegersis.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση