Σαν τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ! «Απόρθητο» ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ θα χτιστεί στις Βρυξέλλες για να γλιτώσει τους ηγετίσκους από Ρώσους και ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ

Σχόλιο:

Πόσο πιο γελοίοι μπορούν να γίνουν οι ηγετίσκοι και οι ανώμ@λοι της Ελίτ; Δεν αντιλαμβάνονται, ότι όπου και αν κρυφτούν, δε γλυτώνουν από την οργή του Θεού; Υπόγεια καταφύγια και ιστορίες για αγρίους που με ένα σεισμουλάκο μπορούν να τους θάψουν στα έγκατα της γης… Τι καλά! Δε θα χρειαστεί να λερώσουμε τα χέρια μας…

=======================================

Νομίζουν ότι θα ξεφύγουν αλλά…

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δαπανά 8 εκατομμύρια ευρώ (8,1 εκατομμύρια δολάρια) για την κατασκευή ενός ασφαλούς καταφυγίου στις Βρυξέλλες όπου οι ηγέτες μπορούν να συναντώνται μυστικά», ανέφερε το EUobserver και αναμεταδίδει το Russia Today.

Ο θάλαμος θα είναι μονωμένος έναντι ηλεκτρονικών παρεμβολών και θα απαγορευτεί η είσοδος σε όλα τα gadget, με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο να υποστηρίζει ότι τέτοια μέτρα είναι απαραίτητα κατά «Ρώσων ή άλλων υποκλοπών».

Ισχυριζόμενο ότι είδε ένα σημείωμα της ΕΕ που περιγράφει το έργο, το EUobserver ανέφερε ότι ο θάλαμος θα σχεδιαστεί για να φιλοξενεί περίπου 100 άτομα που θα περιλαμβάνουν έως και 34 ηγέτες και συνεργαζόμενο προσωπικό.

Το καταφύγιο που πρόκειται να κατασκευαστεί μέχρι το 2024, θα βρίσκεται κάπου εντός του συγκροτήματος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στη βελγική πρωτεύουσα.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πόσα μέτρα κάτω από τη γη θα χτιστεί ούτως ώστε να αντέχει κι άλλου είδους απειλές (π.χ. πυρηνικά). Είναι κάτι που δεν έχει διαρρεύσει.

Η αίθουσα συσκέψεων θα είναι εκτός σύνδεσης (offline), αλλά θα περιέχει μικρόφωνα ενσύρματα για να ασφαλίζουν θαλάμους για διερμηνείς.

Τόσο το δωμάτιο όσο και αυτά τα περίπτερα θα καλύπτονται από έναν «κλουβί μόνωσης πιστοποιημένο από το ΝΑΤΟ» για να αποτρέπεται η λήψη ηλεκτρομαγνητικών και ραδιοκυμάτων από μέσα από έξω και όποιος θέλει να εισέλθει, ακόμη και οι καθαριστές, θα χρειαστεί την άδεια ασφαλείας «SECRET EU», το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο ταξινόμησης του μπλοκ.

 

(φωτο:eurokinissi)

el.gr

 

Αφήστε μια απάντηση