BAS_4 : Γερμανέ πρέσβη…

Γερμανέ πρέσβη,

ο πρώην καγκελάριός σας Adolf Hitler (μην το αρνηθείς, με εκλογές αναρριχήθηκε στην εξουσία με εντολή στις 30 Ιανουαρίου 1933 από τον τότε πρόεδρο της χώρας σου Paul von Hindenburg, πρώην στρατάρχη-να μην ξεχνάμε αυτά τα ιστορικά καταγεγραμμένα) θαυμάζοντας την ηρωική άμυνα των Ελλήνων, είπε στις 4 Μαϊου 1941 μιλώντας στο Reichstag :

«Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω νά διαπιστώσω ότι μόνον οί Ελληνες, εξ όλων τών αντιπάλων οί οποίοι μέ αντιμετώπισαν, επολέμησαν μέ παράτολμον θάρρος καί υψίστην περιφρόνησιν πρός τόν θάνατον…»

Το πόσο πολιτισμένοι είμαστε και φιλόστοργοι σε ιδιαίτερα βαρβαρικούς λαούς, όπως ο δικός σας, φάνηκε όταν στις 14 Απριλίου 972 σας προσφέραμε την πριγκήπισσα της Ρωμανίας Θεοφανώ (με ολόκληρο πολιτιστικό επιτελείο), ως σύζυγο του Όθωνα Β’ και βασίλισσά σας, ώστε να σας κάνει ανθρώπους από τον μεσαίωνα που ζούσατε (https://www.impantokratoros.gr/theophanu.el.aspx ). Αλλά δεν….. αν δεν τόχεις δεν σου βγαίνει και φάνηκε έναν αιώνα αργότερα από την αποδοχή εκ μέρους των Ρώσων της αντίστοιχης προσφοράς της πορφυρογέννητης πριγκήπισσας Άννας, ως βασίλισσας αλλά και αναγνωρισμένης Αγίας από τον χριστοφόρο ρωσικό λαό. Είναι δε πλέον οφθαλμοφανής η διαφορά γερμανικού και ρωσικού λαού, παρόλη την δαιμονική πρέσσα του κομμουνισμού, που επιβλήθηκε για 70 χρόνια στους ρώσους.

Απόδειξη αυτού είναι ότι, ελάχιστους μήνες μετά την έκφραση θαυμασμού του Fürer σας για μας, οι ναζιστικές σας ορδές κατέκαυσαν και κατασκότωσαν τους πάντες στην Ελλάδα. Κορυφαίο παράδειγμα από τα παμπολλα της μοναδικής κτηνωδίας σας ήταν το καλοκαίρι του 1941, όταν οι γερμαναράδες εκθεμελίωσαν το πρώτο χωριό, την Κάνδανο της Κρήτης, επειδή έπραξαν όχι απλά το πατροπαράδοτο καθήκον τους αλλά κι αυτό, που ο Fürer σας υποτίθεται ότι μας θαύμασε, δηλαδή να αμυνθούν για την πατρίδα τους (https://www.mixanitouxronou.gr/den-emine-petra-stin-petra-mirizane-kammena-kreata-giati-kaikan-ke-anthropi-ke-zoa-kandanos-to-proto-chorio-pou-ekthemeliosan-i-germani-epidi-antistathike-stous-isvolis-vinteo-me-martiries/ ).

Εμείς οι Έλληνες γεννηθήκαμε με το «εἷς οἰωνός ἄριστος, ἀμύνεσθαι περί πάτρης», αιώνες πριν καν σκαρφαλώσετε στα δέντρα για βαλανίδια, οπότε που να καταλάβετε και χαράμι πήγε η προσφορά μας της πριγκήπισσας Θεοφανούς. Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα σας είναι ίσως η μόνη με νόμιμο κόμμα κτηνοβατών.

Πρέσβη,

αυτά που σου λέω δεν είναι της φαντασίας μου. Οι δικοί σας τα έχουν πει. Δες τι έγραφε το 1872 στο πρώτο του βιβλίο “Η Γέννηση της Τραγωδίας” ο Ferdinand Nietzsche :

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους,που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.

Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα». Κυρίως όμως ο Nietzsche είπε :

«Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτήν».

Σεις λοιπόν προσφέρατε σε μας γυναίκες στις κρεμάλες >

Κοίτα πως καταντήσατε το Ελληνόπουλο στη κατοχή >

και φοβάστε τώρα μην κρυώσει ο κ@λος σας από την έλλειψη καυσίμων;

Σεις λοιπόν οι ανύπαρκτοι ήρθατε να εξαφανίσετε εμάς τους διαιώνια υπαρκτούς. Ε, αυτά δεν γίνονται, δεν τα μάθατε πάνω από χίλια χρόνια; Για σας όμως δεν γίνονται όμως κι αυτά, όπως σας τα περιγράφει ο δικός σας πάλι Erhart Koestner :

«Στα 1952 πήγα για πρώτη φορά μετά το πόλεμο, στην Αθήνα. Η γερμανική πρεσβεία, όταν άκουσε πως είχα πρόθεση να πάω στη Κρήτη, μου συνέστησε, επειδή ήταν πολύ νωρίς ακόμα κι οι πληγές από τη γερμανική κατοχή ανεπούλωτες, να λέω πως είμαι Ελβετός. Αλλά εγώ τους ήξερα τους Κρήτες. Από την πρώτη στιγμή είπα πως ήμουν Γερμανός κι όχι μόνο δεν κακόπαθα αλλά ξανάζησα παντού όπου πέρασα τη θρυλική κρητική φιλοξενία. Ένα σούρουπο, καθώς ο ήλιος βασίλευε, πλησίασα το γερμανικό νεκροταφείο, έρημο με μόνο σύντροφο τις τελευταίες ηλιαχτίδες. Έκανα όμως λάθος. Υπήρχε εκεί και μια ζωντανή ψυχή, μια μαυροφορεμένη γυναίκα. Με μεγάλη μου έκπληξη την είδα ν’ανάβει κεριά στους τάφους των Γερμανών νεκρών του πολέμου και να πηγαίνει μεθοδικά από μνήμα σε μνήμα. Την πλησίασα και τη ρώτησα:

– Είστε από εδώ;

– Μάλιστα.

– Και τότε γιατί το κάνετε αυτό; Οι άνθρωποι αυτοί σκότωσαν τους Κρητικούς». Και γράφει ο Koestner «Η απάντηση, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί». Απαντά η γυναίκα :

– «Παιδί μου, από τη προφορά σου φαίνεσαι ξένος και δεν θα γνωρίζεις τι συνέβη εδώ στα 41 με 44. Ο άντρας μου σκοτώθηκε στη μάχη της Κρήτης κι έμεινα με το μονάκριβο γιο μου. Μου τον πήραν οι Γερμανοί όμηρο στα 1943 και πέθανε σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως, στο Σαξενχάουζεν. Δεν ξέρω πού είναι θαμμένο το παιδί μου. Ξέρω όμως πως όλα τούτα ήταν τα παιδιά μιας κάποιας μάνας, σαν κι εμένα. Και ανάβω στη μνήμη τους, επειδή οι μάνες τους δεν μπορούν να ‘ρθουν εδώ κάτω. Σίγουρα μια άλλη μάνα θα ανάβει το καντήλι στη μνήμη του γιού μου».

Κατάλαβες πρέσβη; Σας φερόμαστε όχι σαν άνθρωποι αλλά σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, μας σκοτώνετε κτηνωδώς, σας ξαναφερόμαστε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τι κάνετε σεις;

Είναι αυτό που σου είπα πριν “αν δεν τόχετε, δεν τόχετε, είναι το χούι σας αυτό”.

Τι κάνετε λοιπόν αφού μας κατασκοτώσατε επί κατοχής; Συνεχίζετε να συμμαχείτε με τους αδερφούς σας ούννους-τούρκους για να μας εξοντώσετε, μας οδηγείτε σε οικονομική αφαίμαξη αν και σας χαρίσαμε κάποια από τα χρέη σας προς εμάς και κάνετε την πάπια στα άλλα τα χρωστούμενα, τα κατοχικά δάνεια και άλλα πολλά. Το θεωρείς ανθρώπινη συμπεριφορά αυτό;

Όταν λοιπόν βλέπω τον σημερινό καγκελάριο σου, γιο ναζιστή (όπως και πάμπολλους άλλους σημερινούς γερμανούς πολιτικούς) να μυξοκλαίγετε γιατί θα κρυώσει ο κ@λος σας μετά το καλοκαίρι λόγω έλλεψης ρωσικού αερίου, δεν μπορώ να σου κρύψω το πως χαίρομαι. (https://warnews247.gr/orgi-kagkelariou-solts-kata-moschas-den-tha-epitrepsoume-se-kanenan-na-mas-tapeinosei/ ) Γιατί πάλι κτηνωδώς φερθήκατε στους ρώσους το 1941 και πήγατε να τους εξαφανίσετε χωρίς να σας ενοχλήσουν κι αφού αρπάξατε ένα μπερτάχι ξύλο, επιμένετε σατανικά να τους ενοχλείτε, ενισχύοντας τους ναζιστές της Ουκρανίας. Είπα πριν, τα χούγια δεν κρύβονται και μην ξεχνάς την διεθνή “δημοφιλία” σας >

 

Λοιπόν πρέσβη άκου :

Χαίρομαι ιδιαίτερα για ότι σας συμβαίνει και κυρίως για ότι σας συμβεί. Η χαρά μου πηγάζει όχι από χαιρεκακία, που εντελώς δικαιολογημένη θα ήταν έναντι των ιστορικών σφαγέων του έθνους μου. Η χαρά μου πηγάζει από την απονομή της Θείας δικαιοσύνης, όπως έχει προαναγγελθεί εδώ και δεκαετίες. Δες ας πούμε τι είπε ο Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς (που κι αυτόν τον βασανίσατε-είπα τα χούγια δεν κρύβονται) για τους φίλαρχους λαούς της Ευρώπης, που έχουν χάσει την έννοια της αμαρτίας και της μετάνοιας (www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2020/03/blog-post_49.html ) :

«Η Εὐρώπη θὰ καταστραφεῖ ὅπως ἡ Καπερναούμ. Οἱ περήφανοι πύργοι της θὰ γκρεμιστοῦν, θὰ καταστραφοῦν καὶ οἱ λεωφόροι της θὰ μετατραποῦν σὲ τόπους ποὺ θὰ φυτρώσουν θάμνοι μὲ ἀγκάθια, ὅπου θὰ κάνουν τὴ φωλιὰ τοὺς τὰ φίδια. Στὸν τόπο ποὺ τώρα ἀκούγονται φωνὲς ἐναντίον τοῦ Χριστοῦ, θὰ ἀκούγονται κραυγὲς ἀπὸ κουκουβάγιες καὶ οὐρλιαχτὰ ἀπὸ τσακάλια. Τὴ στιγμὴ ποὺ ἡ Εὐρώπη νόμισε γιὰ τὸν ἑαυτό της πὼς ἐκπολιτίστηκε, τότε ἦταν καὶ ποὺ ἀγρίεψε. Τὴ στιγμὴ ποὺ νόμισε πὼς τὰ ἤξερε ὅλα, τότε ἦταν καὶ ποὺ παραφρόνησε. Τὴν στιγμὴ ποὺ νόμισε πὼς ἀπέκτησε μεγάλη δύναμη, τότε ἦταν καὶ ποὺ ἔχασε ὅλη της τὴ δύναμη».

Ετοιμαστείτε για παρέα με τα φίδια, αφού σαν φίδια φέρεστε, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Παρότι ορθόδοξος και μη δίνοντας σημασία σε μη ορθόδοξες πηγές, δεν σου κρύβω ότι γράφω αυτά για σας, μια και με αυτά μεγαλώσατε. Του γερμανού μέντιουμ Alois Irlmaier, (έζησε από το 1894-1959 στην Βαυαρία, έγινε φίρμα μετά το WW2 όταν χιλιάδες έρχονταν σε αυτόν και τους έβρισκε τους χαμένους συγγενείς, δικάστηκε για απατεώνας αλλά αθωώθηκε πανηγυρικά όταν ΑΠΕΔΕΙΞΕ τις μαγικές του δυνάμεις στον δικαστή και πέθανε σε “περίεργες” συνθήκες (κάποιοι λένε ότι πέθανε από καρκίνο ενώ άλλοι ότι δηλητηριάστηκε), μελετήθηκε η ζωή του από τον συγγραφέα Conrad Adlmaier, προσωπικό σύμβουλο της Ανγελα Μερκελ, ο οποίος κι έβγαλε ένα βιβλίο με τις προφητείες που βρήκε. Μεταξύ άλλων γράφει :

«Βλέπω έναν στρατό που θα περάσει από Βελιγράδι και θα φτάσει Ιταλία. Φοράνε μια σημαία που δεν ξέρω, μπλε με άσπρες ρίγες κι έναν σταυρό (σημ.BAS_4 : λέτε να εννοεί Ελλάδα;). Βλέπω ότι θα έχουν κάτι τανκς και θα προχωράνε από τα βόρεια του Δούναβη, μέχρι την δυτική Γερμανία χωρίς προειδοποίηση. Οι άνθρωποι θα τρέχουν να κρυφτούν και στους δρόμους θα έχει μποτιλιάρισμα (σημειώνετε ότι μέχρι το 1959 δεν υπήρχε πουθενά στον κόσμο μποτιλιάρισμα επειδή δεν υπήρχαν αρκετά αυτοκίνητα). Θα γίνει μεγάλη καταστροφή και δεν θα επιβιώσει κανένας από την Μεγάλη Πόλη της Φρανκφούρτης. Η κοιλάδα του Ρήνου θα καεί και δεν θα επιβιώσει κανείς. Βλέπω και την Ρωσική δύναμη μαζί με τους Γαλανόλευκους. Θα προχωράνε ασταμάτητοι σκοτώνοντας τα πάντα. Δεν θα ξεκουράζονται το βράδυ γιατί πρέπει να φτάσουν στην δυτική Γερμανία.»

Προσέξτε και το Βερολίνο > «Θα πάρουμε ακόμα και το Βερολίνο», απειλεί ο εκπρόσωπος των Τσετσένων – «Η Ευρώπη θα γονατίσει»

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ισοπέδωση και θα είναι απόδοσις της Θείας δικαιοσύνης για την αμετανοησία σας. Όσο για το αν θα κρυώσει ο κ@λος σας, υπάρχουν και χειρότερα, όπως τότε έξω από το Stalingrad, που πηγαίνοντας για κατούρημα οι στρατιώτες σας στους -60οC, πάγωναν τα ούρα και πέθαιναν ακαριαία. Να είστε λοιπόν χαρούμενοι με τους 17οC και να λέτε και ευχαριστώ από πάνω για ότι μάθημα σας δώσαμε. Να βλαστημάτε τους εαυτούς σας για τα χούγια σας και την πνευματική ανημποριά σας. Γιατί αν σεις ζείτε (άραγε ζείτε;) με το über alles nazism & diabolism, εμείς πιστεύουμε στο :

«Űber alles Christ» και ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ. Εμείς ζητούμε «πρώτον την βασιλείαν του Θεού και την δικαιοσύνην αυτού και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμΐν» (Ματθ.στ’32). Προσπαθήσαμε να σας τα μάθουμε αλλά ο σατανισμός σας δεν σας αφήνει. Λίγος χρόνος για μετάνοια υπάρχει ακόμα αλλά δεν το έχετε…

Πρέσβη,

πες σε όσους επιζήσουν και θελήσουν να έρθουν μελλοντικά στους “αιώνιους ηνίοχους του πολιτισμού”, ζητώντας arbeit, θα είναι καλύτερα να επιλέξουν κάποιον άλλον προορισμόν. Οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως ας πάνε πρώτα κατά Αφρική να βελτιωθούν πνευματικά. Άλλωστε θα έχουμε σχολάσει τους εδώ γερμανοτσολιάδες, που μας έχετε φυτέψει, σαν δείγμα της “ευγνωμοσύνης” για όσα σας προσφέραμε. Ως τότε είμαστε φανατικά με τον Putin και τους ρώσους, που ασπάστηκαν τον Χριστό κι αποδέχθηκαν την δική μας πολιτιστική προσφορά. Η δε Δικαιοσύνη του Θεού δείχνει :

Auf weider ισοπεδωθείναι! Μην είναι και “βουλιαχθείναι”, όπως άλλων…

 

Και μάθε πως πεθαίνει ο Έλληνας >

Τέλος μια απορία γερμανέ πρέσβη : αναρωτιέμαι με αυτά τα λίγα, που σου ανέφερα μπορείς ακόμα να μιλάς για φιλικές σχέσεις των δυο χωρών; ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ; Θα μου πεις εσύ μιλάς με τους εκάστοτε ελληνόφωνους γερμανοτσολιάδες.

BAS_4

ΥΓ – Ο πίθηκας χορεύει προς το παρόν καλύτερα από τα γκερμανά >

https://www.brighteon.com/872febb4-7432-4a25-8777-319083a04d66

Αφήστε μια απάντηση