Tεράστια «κωλοτούμπα» Tου υπουργού Υγείας της Αυστρίας για τα εμβόλια Covid19 – τώρα κατηγορεί τους γιατρούς για τις παρενέργειες επειδή δεν ενημέρωναν τους ασθενείς!

Ο Mag. Ο Gerald Hauser, ένας Αυστριακός νομοθέτης, ενημέρωσε τον Johannes Rauch, υπουργό Υγείας της χώρας, σχετικά με το ποιος είναι νομικά υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19. Οι ιατροί που δέχτηκαν υπάκουα τις υποσχέσεις του υπουργείου «χωρίς στοιχεία» ότι οι εμβολιασμοί ήταν ασφαλείς, τώρα θα μπορούσαν κάλλιστα να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνοι σε περίπτωση που συμβεί βλάβη από τον εμβολιασμό.

 

Ειδικότερα, οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν εκ των προτέρων τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους και τις αρνητικές επιπτώσεις των ενέσεων, ώστε τα άτομα να μπορούν να λάβουν μια «ενημερωμένη και ελεύθερη απόφαση». Εάν δεν συμμορφωθούν, οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου ενδέχεται να κινδυνέψουν με πρόστιμα έως και 14.000 ευρώ. Ο Rauch συνέχισε εξηγώντας τις συνέπειες για τους γιατρούς, επικαλούμενος πάγια νομολογία απο το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστρίας:

«Ο γιατρός είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τους ασθενείς για τους πιθανούς κινδύνους και τις βλαβερές συνέπειες της θεραπείας. Πριν από τη διενέργεια του εμβολιασμού, υπάρχει υποχρέωση ενημέρωσης του ατόμου που θα εμβολιαστεί και —αν αυτό [το άτομο] δεν είναι ακόμη σε θέση να λάβει την απόφαση της θεραπείας δεν πρέπει να πιεστεί να την κάνει.»

Ο υπουργός υγείας της Αυστρίας που απειλούσε ανεμβολίαστους, τώρα ρίχνει το φταίξιμο στους γιατρούς!

Ο Rauch ο υπουργός Υγείας της χώρας, ο οποίος καταπίεσε τους Αυστριακούς πολίτες (και ακύρωσε διακριτικά την εντολή των υποχρεωτικών εμβολιασμών του προκάτοχου του στα τέλη Ιουνίου), τώρα λέει πως οι γιατροί πρέπει να προσφέρουν πληροφορίες για να υπερασπιστούν την ελευθερία λήψης αποφάσεων του ατόμου.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να λαμβάνουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να κατανοήσουν τη φύση, τη σημασία και την έκταση μιας ιατρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των «εμβολίων» για τον COVID-19, σύμφωνα με τον Rauch. Όταν ρωτήθηκε ποιες είναι οι επιπτώσεις για τους γιατρούς που αποτυγχάνουν να παρέχουν επαρκείς πληροφορίες στους ασθενείς τους, ο Rauch απάντησε:

«Αυτή η ερώτηση μπορεί να απαντηθεί μόνο με την έννοια ότι η έλλειψη ενημέρωσης [είναι] παραβίαση των ιατρικών κανόνων. Αυτό μπορεί να είναι διοικητικό ή/και πειθαρχικό πρόστιμο, με νομικές συνέπειες.»

Ο Rauch ο Υπουργός Υγείας της Αυστρίας, φαίνεται να προσπαθεί να βγάλει το κεφάλι του από τη θηλιά που σφίγγει συνεχώς θέλωντας να αποφύγει την ευθύνη. Οι συνέπειες για τους γιατρούς που ακολούθησαν σαν πιστά σκυλάκια την κυβέρνηση, παρακάμπτοντας του ιατρικούς κανόνες, τώρα είναι κατηγορούμενοι απο τον ίδιο άνθρωπο που τους έδωσε το ελεύθερο να το κάνουν!

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα εξαιρετικά επώδυνο ξύπνημα για όσους εμβολιαστές γιατρούς έχουν βασιστεί σε δηλώσεις του Υπουργείου Υγείας ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Ένα πραγματικό τσουνάμι αγωγών θα μπορούσε να ακολουθήσει τους γιατρούς στην Αυστρία. Στην Ελλάδα, αν και ο νόμος δεν διαφέρει, κάτι τέτοιο θα είναι πιο δύσκολο εξαιτίας της διεφθαρμένης δικαστικής εξουσίας αλλα αν τα θύματα καταφέρουν να δικαιωθούν σε άλλες χώρες, τότε θα ανοίξει ο δρόμος και στην χώρα μας.

Όταν ρωτήθηκε ο Rauch τι κάνει το υπουργείο για να διασφαλίσει την αναφορά των παρενεργειών, ο Rauch απάντησε ότι όλη η ευθύνη ανήκει στους γιατρούς. Άρα το ίδιο το Υπουργείο Υγείας δεν κάνει απολύτως τίποτα!

oparlapipas.gr

Αφήστε μια απάντηση