Προετοιμασία για ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στην Νέα Υόρκη – Οδηγίες στους κατοίκους
Περιμένουν πυρηνική επίθεση από Ρωσία;;;

Το τμήμα έκτακτης ανάγκης της Νέας Υόρκης εξέδωσε μια περίεργη ανακοίνωση της δημόσιας υπηρεσίας που εξηγεί τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι κάτοικοι σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης στην πόλη.

Συγκεκριμένα, η πόλη της Νέας Υόρκης εγκαινίασε το νέο της PSA τη Δευτέρα με επίκεντρο την προετοιμασία για μια πιθανή πυρηνική επίθεση.

«Ενώ η πιθανότητα να συμβεί ένα περιστατικό με πυρηνικά όπλα μέσα/κοντά στη Νέα Υόρκη είναι πολύ χαμηλή (σ.σ. ισχυρίζονται για να μην προκαλέσουν πανικό), είναι σημαντικό οι Νεοϋορκέζοι να γνωρίζουν τα βήματα για να παραμείνουν ασφαλείς», ανέφερε στο δελτίο Τύπου του το Τμήμα Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Νέας Υόρκης.

Η σύντομη ανακοίνωση της δημόσιας υπηρεσίας προσδιορίζει τρία βήματα που μπορούν να κάνουν οι Νεοϋορκέζοι «καθώς οι παγκόσμιες απειλές αυξάνονται».

«Έγινε λοιπόν μια πυρηνική επίθεση», ξεκινά το PSA. «Οπότε τι κάνουμε;;;».

Σε περίπτωση πυρηνικού συμβάντος, το PSA συμβουλεύει για τις ακόλουθες ενέργειες:

 

  • Μπείτε μέσα: Μετακινηθείτε σε εσωτερικούς χώρους και μακριά από οποιαδήποτε παράθυρα.
  • Μείνετε μέσα: Κλείστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και μετακινηθείτε στο υπόγειο εάν έχετε.
  • Μείνετε συντονισμένοι και παραμείνετε σταθεροί: Ακολουθήστε τα μέσα ενημέρωσης για τις τελευταίες λεπτομέρειες και παρακολουθήστε τις ειδοποιήσεις των υπαλλήλων, ώστε, όταν είναι ασφαλές, να βγείτε έξω.

 

“Εάν ήσασταν έξω μετά την έκρηξη, καθαριστείτε αμέσως. Αφαιρέστε και τυλίξτε όλα τα εξωτερικά ρούχα, για να κρατήσετε την ραδιενεργή σκόνη ή τέφρα μακριά από το σώμα σας”, συμβουλεύει το PSA.

 

Σε περίπτωση βέβαια πυρηνικού χτυπήματος με ρωσικό Sarmat, τα πράγματα δεν θα μπορούν να είναι τόσο απλά!

 

Δείτε το βίντεο από την Νέα Υόρκη που ζει σε ρυθμούς ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ:

 

 

 

 

 

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση