Χρήστος Μαντζιάρης : Mας φανέρωσαν την ημερομηνία ελεύσεως του Αντιχρίστου;

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Όταν ανακοινώθηκε ότι η αποκατάσταση των στηλών της Τζώρτζια θα γίνει με δωρεά χορηγηθείσα από τον ανώτατο εβραιοσιωνιστή Μπουρλά, οι περισσότεροι εστίασαν την προσοχή στο όνομα του νεοταξίτη «φαρμακάνθρωπου». Ορθώς άμεσα αναρωτήθηκαν πολλοί, πως είναι δυνατόν αυτός που θέλει να μας σώσει με το εμβόλιό του, να θέλει ταυτοχρόνως να μειωθεί και ο πληθυσμός της Γης στα 500.000.000, αριθμό που οι ίδιοι οι μισάνθρωποι παγκοσμιοποιητές το ανέγραψαν στις κατευθυντήριες στήλες της Γεωργίας (Georgia) των ΗΠΑ. Επιπλέον, το όνομα του εμβολιοέμπορα, λειτούργησε ως «μαγνήτης» και δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία στην ημερομηνία περατώσεως των εργασιών αποκατάστασης του γρανιτένιου μνημείου των 10 εντολών της Νέας Τάξης, όπως αυτή δημοσιεύθηκε διεθνώς.

Φυσικά, οι παγκόσμιοι εξουσιαστές κάνουν τα πάντα τελετουργικά με βάση την αρχαία τους θρησκεία και την λατρεία του σατανά τους. Αλλ’ υπάρχει και κάτι άλλο. Εργάζονται τοιουτοτρόπως ώστε οι ενέργειές τους να είναι όμοιες με τις ιστορικές περιγραφές του Ταλμούδ τους. Προσπαθούν εμμονικά ν’ αναβιώσουν τα γεγονότα του Μωυσή τους, διότι σύμφωνα με τα Πρωτόκολλά τους «(την εποχή του Αντιχρίστου) θα επικρατήσει μια θρησκεία στον κόσμο, αυτή του Μωυσέως», φυσικά όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται. Η εμμονή τους αυτή προστατεύεται από τα ψέματα που μας λένε για ΟΛΑ τα θέματα. Είναι τέτοια η προσήλωσή τους στην υλοποίηση των γεγονότων με σειρά, ώστε ακόμη και τώρα, το σπάσιμο των πλακών της Τζώρτζια, μας παραπέμπει στον Μωυσή με τις 10 εντολές.

Τότε, ο Μωυσής πήρε τις 10 εντολές γραμμένες σε πέτρα και τις έσπασε από τα νεύρα του όταν επιστρέφοντας από το βουνό είδε την κατάντια των «περιούσιων». Κατόπιν ανέβηκε ξανά στο βουνό και πήρε νέες πέτρες με εντολές. Εδώ δεν γνωρίζουμε αν οι νέες πλάτες ήταν οι ίδιες με τις παλιές. Σήμερα, ίσως γι αυτό έσπασαν τις πρώτες πλάκες στην Τζώρτζια για να τοποθετήσουν τις δεύτερες. Να συμβούν δηλαδή τα γεγονότα όπως περίπου συνέβησαν τότε σύμφωνα με την Έξοδό τους.

Συνέβη πρώτα λοιπόν η θραύση των πλακών και κατόπιν ανακοινώθηκε, όπως δημοσιεύτηκε διεθνώς, ότι η αποκατάσταση του μνημείου θα ολοκληρωθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2023. Δηλαδή, February 23th (2,23). Δηλαδή μας είπαν ότι, θα ολοκληρώσουν την αποκατάσταση του μνημείου 6 μήνες, 6 εβδομάδες και 6 ημέρες μετά την καταστροφή του. 666. Να ‘τος ο αριθμός του Σατανά τους. Αν, επίσης, προσθέσουμε τα’ αριθμητικά ψηφία της ημερομηνίας ολοκληρώσεως των αποκαταστατικών εργασιών του μνημείου (2-23-2023), έχουμε τον αριθμό «14»Το «14» στην εβραϊκή αριθμοσοφία είναι ο «θάνατος».

Θα χρησιμοποιήσουμε τώρα και την μέθοδο που τόσο προσφιλώς χρησιμοποιεί ο Νταν Μπράουν στα μυθιστορήματά του στην προσπάθειά του να βρει την αλήθεια μέσω της ερμηνείας των κρυφών συμβολισμών. Και ότι γράφει ο Μπράουν, δεν το γράφει τυχαία. Πολλάκις οι ημερομηνίες αντιστοιχίζονται κυρίως με εδάφια του Ταλμούδ, Ψαλμών και Αποκαλύψεως. Έχουν αναλυθεί αυτά αναλυτικώς προγενέστερα. Στην περίπτωσή μας τώρα έχουν το “February 23” ή «2,23». Αντιγράφοντας την «τακτική Μπράουν» θα δούμε τι γράφει η Αποκάλυψη στο Κεφ. 2,23. Γράφει: «καὶ τὰ τέκνα αὐτῆς ἀποκτενῶ ἐν θανάτῳ, καὶ γνώσονται πᾶσαι αἱ ἐκκλησίαι ὅτι ἐγώ εἰμι ὁ ἐρευνῶν νεφροὺς καὶ καρδίας, καὶ δώσω ὑμῖν ἑκάστῳ κατὰ τὰ ἔργα ὑμῶν». Δηλαδή, «και θ’ αφανίσω τα παιδιά της με θάνατο, και όλες οι εκκλησίες θα γνωρίσουν ότι εγώ είμαι αυτός που γνωρίζει τα εσώψυχα και θ’ ανταμείψω στον καθένα σας ανάλογα με τα έργα σας».

Πάμε να δούμε επίσης τον 2ο και 23ο Ψαλμό. Στον 2ο Ψαλμό περιγράφεται, όπως οι σιωνιστές θέλουν, η ενθρόνιση του Θεού τους στο όρος Σιών (᾿Εγὼ δὲ κατεστάθην βασιλεὺς ὑπ᾿ αὐτοῦ ἐπὶ Σιὼν ὄρος τὸ ἅγιον αὐτοῦ) παρουσία των ισχυρών της Γης για να διοικεί με σιδερένια ράβδο (!!!) και θα συντρίψει τους ανυπάκουους ως σκεύη κεραμέως».

Ο 23ος Ψαλμός μας λέει, περίπου ότι και ο 2ος, ότι οι διοικούντες μας θ’ ανοίξουν τις αιώνιες πύλες για να έλθει στην Γη ο βασιλεύς της δόξης. Όλ’ αυτά φυσικά προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Η λέξη «Αντίχριστος» δεν σημαίνει απλά ότι κάποιος θα προσπαθήσει να κλέψει την θέση του Χριστού, αλλά ότι όλα θα τα κάνει αντίθετα απ’ ότι έκανε ο Χριστός.

Συμπερασματικά, οι πρώτες πλάκες έσπασαν (ίσως τις έσπασαν οι ίδιοι), θα τοποθετηθούν οι δεύτερες μετά από 6 μήνες, 6 εβδομάδες και 6 ημέρες, και τότε θα γίνουν αποδεκτές απ’ όλους και θα έχουμε την εδραίωση της δικτατορίας του Αντιχρίστου.

Μήπως μας έδειξαν το πότε σκοπεύουν να μας φανερώσουν τον Αντίχριστό τους και δεν το πήραμε είδηση;

Χρήστος Μαντζιάρης

Αφήστε μια απάντηση