Ο Πόλεμος της Ανατροπής – Μια ολομέτωπη επίθεση κατά της ανθρωπότητας

By Jesse Smith 

For Truth Unmuted,

06/06/2022

Διεξάγεται ένας πόλεμος από τον οποίο κανείς δεν είναι ασφαλής. Είναι ένας Πόλεμος Ανατροπής και μια ολομέτωπη επίθεση κατά της ανθρωπότητας. Είναι πολύπλευρος, αδυσώπητος και διεξάγεται ταυτόχρονα σε κάθε τομέα της ζωής. Εξαπολύει επίθεση εναντίον του ανθρώπου, εναντίον της επιστήμης, εναντίον της φύσης, εναντίον της αλήθειας, εναντίον της ελευθερίας και σαφώς εναντίον του Χριστού.

Οι μέθοδοί του χρησιμοποιούν κάθε διαθέσιμο όπλο και τεχνική, συμπεριλαμβανομένων των εξελιγμένων μορφών προπαγάνδας και ψυχολογικών επιχειρήσεων. Στόχος του είναι να συντρίψει το ανθρώπινο πνεύμα και να το κάνει να γονατίσει μπροστά σε μια ανώτερη τάξη ελιτιστικών, αυταρχικών ηγεμόνων που πραγματικά πιστεύουν  ότι είναι καλύτεροι από εμάς τους υπόλοιπους. Οι επιτιθέμενοι έχουν κάθε πρόθεση να υποτάξουν τις μάζες στην κυριαρχία τους, ενώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό γίνεται για το δικό μας καλό. Είναι δεξιοτέχνες μάγοι και πονηροί χειραγωγοί που εξαπολύουν ξόρκια καταστροφής και ζόφου πάνω στον κόσμο, για να κρατήσουν τους ανθρώπους εγκλωβισμένους σε μια κατάσταση φόβου και παράνοιας. Το 2020, όταν δήλωσαν ότι η ζωή δεν θα επιστρέψει στην κανονικότητα, το εννοούσαν πραγματικά.

Ό,τι αγγίζουν έχει ανατραπεί και έχει καταντήσει εντελώς αντίστροφο από τη φύση και την πραγματικότητα. Αυτός ο παράδοξος παγκόσιος πόλεμος επιδιώκει να ανατρέψει πλήρως τις κοινωνικές αρχές, τους νόμους, τα ήθη και τα έθιμα και τις παραδόσεις. Επιθυμεί να αντικαταστήσει το καλό με το κακό, και το φως με το σκοτάδι. Οι μάγοι πίσω από την αυλαία δημιουργούν χάος και αταξία σε πρωτοφανή κλίμακα, με στόχο την ανοικοδόμηση μιας νέας, παγκόσμιας και ολοκληρωτικής κοινωνίας από τα συντρίμμια της καταστροφής. Έχουν τελειοποιήσει τις πολεμικές τεχνικές από την «Τέχνη του Πολέμου» του αρχαίου Κινέζου στρατηγού Σουν Τζου, οι οποίες περιλαμβάνουν τη δημιουργία διχόνοιας, την προώθηση της εξαπάτησης και την επίθεση όταν ο εχθρός είναι αδύναμος και περισσότερο απροετοίμαστος. Η φυλετική διαμάχη είναι μια από τις πιο πολύτιμες τακτικές τους, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες.

Θέλουν τον έλεγχο των πάντων

Δεν αρκούνται στο να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου, αλλά επιδιώκουν να κατέχουν και να ελέγχουν τα πάντα, μεταξύ άλλων το σύνολο του γενετικού υλικού, τους φυσικούς πόρους, την παροχή τροφίμων, ακόμη και το ανθρώπινο DNA. Προφανώς, ο Πόλεμος της Ανατροπής έχει και άλλα ονόματα, όπως η Μεγάλη Επανεκκίνηση, όπου οι επικεφαλής πολεμοκάπηλοι ισχυρίζονται ότι δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Οι υποστηρικτές του μεταμφιέζονται σε καλοπροαίρετους αρχηγούς κρατών, στρατών, κεντρικών τραπεζών, ΜΚΟ και δεξαμενών σκέψης. Σχεδιάζεται και εκτελείται από μερικές από τις πλουσιότερες οικογένειες, τις πιο ισχυρές εταιρείες και τις πιο μυστικοπαθείς οργανώσεις που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος, μαζί με τα τσιράκια τους που υπηρετούν τις εντολές τους.

Είναι επίσης γνωστός ως Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία γελοιοποιήθηκε ως θεωρία συνωμοσίας πριν από λίγο καιρό, αλλά τώρα έχει φανερωθεί και επιδεικνύει τις αντεστραμμένες αρετές της για να τις δει όλος ο κόσμος. Στην πραγματικότητα, όλη αυτή η προσπάθεια για τον παγκόσμιο έλεγχο δεν είναι τίποτα λιγότερο από διεθνές οργανωμένο έγκλημα, με το στρατιωτικό – βιομηχανικό σύμπλεγμα και τη διεφθαρμένη αστυνομία να χρησιμεύουν ως οι δυνάμεις που κρατούν την αντίσταση υπό έλεγχο.

 

 

Τα Ηνωμένα Έθνη δημιούργησαν αυτόν τον ιστότοπο για να διακηρύξουν ανοιχτά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτό το στιγμιότυπο τραβήχτηκε στα τέλη του 2020. Ο ιστότοπος είναι πλέον ανενεργός, αλλά μπορείτε να τον δείτε μέσω του Internet Archive κάνοντας κλικ στην εικόνα.

 

Αυτή η συμμορία του Build Back Better πιστεύει ότι μπορεί να αναμορφώσει την ανθρώπινη βιολογία, τη φύση, τις οικονομίες και την κοινωνική τάξη σε μια νέα και βελτιωμένη τεχνοκρατική ουτοπία. Ισχυρίζονται ότι χτίζουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους, αλλά στην πραγματικότητα εγκαθιστούν μια νέα μορφή φεουδαρχίας, τεχνοφασισμού ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε.

Ο μετανθρωπισμός στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Οι νέοι «θεοί» της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης (ή του Τέταρτου Ράιχ, ανάλογα με το πώς το βλέπετε) επιχειρούν να ξεπεράσουν και να θέσουν εκτός νόμου κάθε σεβασμό προς τον Δημιουργό όλων των πραγμάτων. Προσποιούνται ότι αγαπούν και προστατεύουν τη φύση, ενώ προσπαθούν να την παρακάμψουν μέσω τεχνολογιών, όπως η γενετική επεξεργασία και η έρευνα για την ενίσχυση των δυνατοτήτων της. Επιδιώκουν επιθετικά μια πλήρη αναθεώρηση της ιστορίας, συγχωνεύοντας τον άνθρωπο με τη μηχανή, δημιουργώντας τρόφιμα από συνθετικά (και συχνά τοξικά) υλικά, και τροποποιώντας και κατοχυρώνοντας με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τους γενετικούς κώδικες για κάθε είδος ζωής στον πλανήτη. Ναι, είναι τόσο θρασείς και η ύβρη τους αγγίζει τα όρια της στρατόσφαιρας.

Ένας από τους πιο διακεκριμένους φιλοσόφους τους είναι ένας ομοφυλόφιλος, φουτουριστής και υποστηρικτής του μετανθρωπισμού, ονόματι Yuval Noah Harari, ο οποίος πιστεύει ότι:

 

  • Η Ανάσταση του Χριστού είναι ψευδής είδηση.
  • Οι φτωχοί θα συνεχίσουν να πεθαίνουν, αλλά σε 50 ή 100 χρόνια οι πλούσιοι θα απαλλαγούν από τον θάνατο.
  • Η μελλοντική παρακολούθηση πρέπει να είναι «κάτω από το δέρμα».
  •  Η εποχή της ελεύθερης βούλησης έχει τελειώσει.
  • Οι μάζες είναι άχρηστες και οι ζωές τους δεν έχουν νόημα και αξία.
  • Οι μάζες δεν έχουν πολλές πιθανότητες απέναντι σε αυτό που έρχεται, ακόμα και αν είναι οργανωμένες.
  • «Η Ιστορία ξεκίνησε όταν οι άνθρωποι επινόησαν τους θεούς και θα τελειώσει όταν οι άνθρωποι γίνουν θεοί».

 

 

Ο Harari είναι σύμβουλος του προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, ο οποίος μοίαζει με γελοιογραφία του κακού χαρακτήρα των ταινιών του James Bond. Ξέρετε, αυτού που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση θα αμφισβητήσει «τις αντιλήψεις για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος».

Ο Schwab έχει επίσης καυχηθεί ότι η ομάδα των νέων παγκόσμιων ηγετών του, έχει διεισδύσει στα κυβερνητικά γραφεία πολλών χωρών σε όλο τον κόσμο. Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για αυτούς τους δίδυμους εφιάλτες, αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερο το τι σχεδιάζουν οι ελιτιστές. Ωστόσο αυτό που συχνά διαφεύγει, είναι ότι αυτά τα σχέδια υλοποιούνται στους διαδρόμους της (τοπικής και πολιτειακής) κυβέρνησης, στις αίθουσες των διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων, στις συνεδρίες στρατιωτικής στρατηγικής, στις μυστικές συναντήσεις, στις αίθουσες διδασκαλίας της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και στα ραδιοκύματα μέσω της προπαγάνδας που ξερνούν  τα στόματα των «δημοσιογράφων» μαριονετών της CIA.

 

 

 

Οι πρόσφατες συνεδριάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, της Διάσκεψης της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ έφεραν κοντά πολλούς από τους κύριους συνωμότες και ένα πλήθος άλλων υποτακτικών, που είναι πρόθυμοι να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας προς όφελός τους. Βρίσκεστε στο στόχαστρο όλων των επιθέσεών τους, καθώς έχουν κηρύξει πόλεμο σε ό,τι θεωρούνταν κάποτε καλό, δίκαιο και φυσιολογικό. Περιφρονούν πλήρως την ελευθερία, την ατομικότητα και την ανεξαρτησία σας. Απεχθάνονται τον νόμο και την τάξη και επιδιώκουν να παρακάμψουν όλες τις κυβερνητικές αρχές που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου του Συντάγματος των ΗΠΑ και της Διακήρυξης Δικαιωμάτων. Θέλουν να περιορίσουν την ομιλία σας, την κίνησή σας, τις σκέψεις σας, ακόμα και το τι τρώτε.

Λαχταρούν να εκμηδενίσουν την ατομικότητά σας και να σας συγχωνεύσουν σε μια κολεκτιβιστική κυψέλη που μοιάζει πολύ με τους Μποργκ από την ταινία Star Trek: «Γεννιούνται ανθρωποειδείς, αλλά σχεδόν αμέσως τους εμφυτεύουν βιοτσίπ που συνδέουν τους εγκεφάλους τους με μια συλλογική συνείδηση μέσω μιας μοναδικής υποδιαστημικής συχνότητας που εκπέμπει κάθε κλώνος. Αυτή η συλλογική συνείδηση βιώνεται από τους Μποργκ ως «χιλιάδες» φωνές – έχουν συλλογική συνείδηση, αλλά δεν έχουν επίγνωση του εαυτού τους ως ξεχωριστά άτομα».

Η ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ+ διαβρώνει τις στέρεες κοινωνίες

Επιδιώκουν να επιτύχουν τους στόχους τους με κάθε μέσο. Δεν έχει σημασία πόσοι αθώοι άνθρωποι θα πεθάνουν, πόσο πόνο προκαλούν ή πόσες ζωές παιδιών θα καταστραφούν οριστικά ως αποτέλεσμα των ιδεολογιών, των πολιτικών και της τεχνολογίας τους.

Προωθούν μια διαταραγμένη αντίληψη της πραγματικότητας που κηρύσσει ότι οι άνδρες μπορούν να έχουν εμμηνορροϊκό κύκλο, να μένουν έγκυοι και να γεννούν παιδιά, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν βλαβερά φάρμακα και κάνουν επικίνδυνες, συχνά μη αναστρέψιμες χειρουργικές επεμβάσεις σε ανήλικους, ώστε να γίνουν τρανσέξουαλ. Λένε στις γυναίκες ότι είναι φυσιολογικό να αφαιρούν το στήθος τους, να αφαιρούν τον κόλπο τους, να παίρνουν τεστοστερόνη και να δημιουργούν χειρουργικώς ψεύτικα πέη.

 

 

 

Εν τω μεταξύ, οι παιδόφιλοι επιδιώκουν να κερδίσουν τη δημόσια αποδοχή καθώς επαναπροσδιορίζονται ως Άτομα με Προσανατολισμό σε Ανήλικους (Minor Attracted Persons / MAPs), αντί για τα εγκληματικά διεστραμμένα αρπακτικά που πραγματικά είναι.

 

Το Υπουργείο Παιδείας του Μπάιντεν ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα πρέπει να επιτραπεί στους μαθητές που αναγνωρίζονται ως τρανσέξουαλ να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες της επιλογής τους, αλλιώς τα σχολεία θα στερηθούν τα ομοσπονδιακά κονδύλια που χρησιμοποιούνται για την πληρωμή των σχολικών γευμάτων. Ναι, ο Μπάιντεν θέλει να λιμοκτονήσουν τα παιδιά σας αν οι σχολικοί διευθυντές δεν συμμορφωθούν με την ατζέντα. Αν δεν έχετε αποσύρει το παιδί σας από αυτά τα κυβερνητικά κέντρα κατήχησης που είναι γνωστά ως δημόσια σχολεία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε!

Αυτή η ιδιαίτερα ύπουλη μορφή πολέμου καταστρέφει σταδιακά ακόμη και το τι σημαίνει  να είσαι άνδρας ή γυναίκα, και πώς τα δύο διαφορετικά φύλα πρέπει να σχετίζονται μεταξύ τους. Με τουλάχιστον 68 όρους (οι περισσότεροι πρόσφατα επινοημένοι) να περιγράφουν το φύλο και την ταυτότητα, εκατομμύρια άνθρωποι προετοιμάζονται για να επαναστατήσουν ενάντια στη φύση και να αγκαλιάσουν περήφανα τη σύγχυση. Αν ζούσε σήμερα ο Καρλ Μαρξ, θα ήταν ενθουσιασμένος να έβλεπε τα σχέδιά του για την καταστροφή της παραδοσιακής πυρηνικής οικογένειας να υλοποιούνται. Αν αυτή η ατζέντα συνεχιστεί αμείωτη, τι θα συμβεί στην ανθρωπότητα σε πενήντα χρόνια από τώρα;

Οι αποκρυφιστικές ρίζες της κοινωνικής αλλαγής

Αυτοί οι αυτάρεσκοι, αυτόκλητοι κυβερνήτες εκπροσωπούν οτιδήποτε κακό και άθλιο, ενώ παρουσιάζονται ως σωτήρες. Στην πραγματικότητα, δεν είναι παρά λύκοι με προβιά προβάτου και σκοτεινά άνυδρα νέφη. Πολλοί από αυτούς έχουν ευθυγραμμιστεί με τον αποκρυφισμό και εφαρμόζουν το σατανικό δόγμα «κάνε ό,τι θέλεις, αυτός είναι όλος ο νόμος».

Η σατανιστική διδασκαλία, η οποία διαδόθηκε από την Telema του Aleister Crowley, την Εκκλησία του Σατανά του Anton LaVey και τον Ναό του Σεθ του Michael Aquino, απέκτησε ευρεία επιρροή στο Χόλιγουντ, τη μουσική βιομηχανία, την εκπαίδευση, τον στρατό και πολλούς άλλους τομείς. Αν και υπάρχουν κάποιες παραλλαγές, αυτό το σύστημα πεποιθήσεων επιτρέπει στους ασκούμενους να δικαιολογήσουν οτιδήποτε κάνουν, ανεξάρτητα από το πόσο αποκρουστικό, επιβλαβές και τρομακτικό μπορεί να είναι πραγματικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπετε διασημότητες όπως η Μέγκαν Φοξ να παραδέχονται ότι πίνουν ανθρώπινο αίμα.

 

 

Ο πρώην αντισυνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Michael Aquino και ο σατανικός ναός του Set
***
***

 

Αν και μπορεί να προσποιούνται το αντίθετο, στον πυρήνα τους όλοι τους είναι ναρκισσιστές, πολλοί είναι κοινωνιοπαθείς και ένας αυξανόμενος αριθμός έχει μετατραπεί σε ψυχοπαθείς. Ωστόσο, συνήθως δεν είναι αυτοί που διαπράττουν φρικαλεότητες όπως μαζικές εκτελέσεις και βομβαρδισμούς αθώων πολιτών που «λανθασμένα» περνούν για τρομοκράτες. Δρουν στις σκιές, παραμένοντας κρυμμένοι, ενώ δημιουργούν τις πολιτικές και δίνουν τις εντολές σε άλλους στρατιώτες για να εκτελέσουν αυτές τις σαδιστικές πράξεις βίας.

Μείωση του πληθυσμού – Άλλο ένα όπλο στο οπλοστάσιο

Θεωρούν τους εαυτούς τους ως άνδρες και γυναίκες με κύρος, ως μια ειδική, προικισμένη τάξη που προορίζεται να κυβερνήσει τον κόσμο και τα πάντα σε αυτόν. Ορισμένοι από αυτούς πιστεύουν ακόμη και ότι θα αποικίσουν τον Άρη, θα ανεβάσουν τις συνειδήσεις τους στο υπολογιστικό νέφος και θα επιτύχουν την αθανασία. Γεμάτοι ακραία υπερηφάνεια και έπαρση, αυτοί οι τύραννοι  θεωρούν εσάς και εμένα ως τίποτε περισσότερο από «ζώα που μπορούν να χακαριστούν» που υπάρχουμε εδώ για να εξυπηρετούμε κάθε τους ανάγκη. Στην πραγματικότητα, αν η τεχνολογία συνεχίσει να εξελίσσεται με τον ρυθμό που επιθυμούν, δεν θα χρειάζονται καν τις υπηρεσίες μας στο εγγύς μέλλον. Το απώτερο σχέδιό τους είναι να μας αντικαταστήσουν με ρομπότ, τεχνητή νοημοσύνη και την έξυπνη τεχνολογία του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT).

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, αυτές οι τεχνολογικές ανακαλύψεις θα καταστήσουν μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας αναλώσιμο, γι’ αυτό και έχουν χρησιμοποιήσει κάθε είδους μεθόδους για να μας σκοτώσουν, όπως η αλλοίωση του DNA και οι πειραματικές γονιδιακές θεραπείες που είναι γνωστές ως «εμβόλια COVID-19». Προσπάθησαν να μας πείσουν ότι εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από τον COVID-19 αλλά αυτό το παραμύθι έχει αποκαλυφθεί, οπότε τώρα στρέφονται σε νέες απειλές όπως η ευλογιά των πιθήκων, η γρίπη των πτηνών και οι βιοτρομοκρατικές επιθέσεις. Πιστεύω ότι αυτή η μεταστροφή γίνεται σε μεγάλο βαθμό για να αποπροσανατολίσουν τους ανθρώπους από το γεγονός ότι τα εμβόλια / βιολογικά όπλα του COVID-19, προκάλεσαν μαζικούς θανάτους στον ανθρώπινο πληθυσμό. Καθώς ο πληθυσμιακός έλεγχος είναι ένα από τα κεντρικά δόγματα των παγκοσμιοποιητών εξουσιαστών, εκείνοι που εξαπατήθηκαν και έκαναν τα εμβόλια, τους βοήθησαν να μειώσουν τον πληθυσμό σε ένα πολύ πιο διαχειρίσιμο επίπεδο. Εξάλλου, υπάρχει ένα μνημείο στη Τζόρτζια που ονομάζεται “Guidestones” και δηλώνει ανοιχτά ότι ο πληθυσμός πρέπει να διατηρηθεί κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.

 

 

Georgia Guidestones, Elbert County Georgia

 

Για όσους δεν θα σκοτωθούν από τη μεγάλη φαρμακοβιομηχανία, τον πόλεμο, τα τοξικά χημικά, την πείνα ή άλλα μέσα, το σχέδιο είναι να μας βυθίσουν στη φτώχεια και την εξάρτηση από την κυβέρνηση. Ο ανατριχιαστικός Τζο Μπάιντεν και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβλέπουν την ελεγχόμενη κατεδάφιση της οικονομίας με πρόσχημα την «αύξηση των τιμών εξαιτίας του Πούτιν» και την μετάβαση στη λεγόμενη πράσινη οικονομία. Ως αποτέλεσμα, οι τιμές της βενζίνης έχουν εκτοξευθεί σε πάνω από $9/γαλόνι σε μια πόλη της Καλιφόρνια, και ο πληθωρισμός αυξάνεται τόσο γρήγορα ώστε να αδειάζουν γρήγορα τα πορτοφόλια όλων.

Πολύ γρήγορα, τα πρότυπα της ζωής που βιώσαμε τον τελευταίο μισό και πλέον αιώνα μετατοπίζονται:

 

  • από τις αντιπροσωπευτικές κυβερνήσεις, στον τεχνοκρατικό αυταρχισμό.
  • από την διακυβέρνηση μέσω των δημόσιων θεσμών που λογοδοτούν στο λαό, στη διακυβέρνηση μέσω συμπράξεων δημόσιου/ιδιωτικού τομέα που δεν λογοδοτούν σε κανέναν.
  • από την αναγνώριση και επιβολή των φυσικών συνόρων, στα πλήρως ανοικτά σύνορα.
  • από τα μεμονωμένα εθνικά κράτη, στην περιφερειακή/παγκόσμια διακυβέρνηση.
  • από τους φυσικούς βιολογικούς ανθρώπους, στους μετανθρώπους ή στους «επαυξημένους ανθρώπους».
  • από τις οικονομίες της ελεύθερης αγοράς, στις οικονομίες του ψηφιακού, επιτηρητικού καπιταλισμού.
  • από την ελευθερία της μετακίνησης, στην περιορισμένη μετακίνηση μέσω βιομετρικών ψηφιακών ταυτοτήτων, τεχνολογιών του Διαδικτύου των Πραγμάτων, τεχνητής νοημοσύνης και παρακολούθησης της κοινωνικής πίστωσης.
  • από έναν κόσμο που κατοικείται από πάνω από 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους, σε έναν επιθυμητό πληθυσμό 1-2 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.
  • από την ατομική ιδιοκτησία που οδηγεί σε πλούτο και άνοδο της ευημερίας, στην μηδενική ιδιοκτησία και στην επιβίωση με το ελάχιστο του Παγκόσμιου Βασικού Εισοδήματος.
  • από την σωματική αυτονομία, στην κρατική ιδιοκτησία του σώματος μας ως «πατενταρισμένο» εταιρικό περιουσιακό στοιχείο.
  • από την προστατευόμενη ελευθερία του λόγου, στον κυβερνητικά εγκεκριμένο λόγο και την δρακόντεια λογοκρισία.
  • από την ελευθερία στην άσκηση της θρησκευτικής λατρείας,  στη λατρεία του κράτους.
  • από την εύρωστη φυσική παραγωγή και κατανάλωση τροφίμων, στην αυστηρά ελεγχόμενη παραγωγή τροφίμων που επιτρέπει την κατανάλωση μόνο γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, εργαστηριακών κρεάτων, εντόμων και φυκιών.
  • από την απεριόριστη απόλαυση και εξερεύνηση του φυσικού κόσμου, στους περιορισμούς στα ταξίδια και τις μετακινήσεις που θα βασίζονται σε ψηφιακές εμπειρίες, όπως το metaverse και το Ψηφιακό Δίδυμο της Γης.
  • από τις περιορισμένες ανθρώπινες επαφές και τις ισχυρές διαπροσωπικές σχέσεις, στις ψηφιακές σχέσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του metaverse κ.λπ.
  • από το κράτος δικαίου, στην κυριαρχία μέσω των διαταγμάτων των τεχνοκρατών τυράννων.

 

Αυτά είναι πράγματι πολλά για να τα χωνέψει κανείς, και για πολλούς είναι τόσο δυσάρεστα που απλά χώνουν το κεφάλι τους στην άμμο και συνεχίζουν τυφλά τη ζωή τους, ελπίζοντας ότι όλα αυτά θα περάσουν έτσι απλά. Αλλά αυτός ο Πόλεμος της Ανατροπής δεν θα σταματήσει αν δεν υπάρξει συνεχής αντίσταση σε κάθε βήμα. Επιθυμούν να επιτύχουν τους περισσότερους από τους στόχους τους μέχρι το 2030, ακριβώς σύμφωνα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπήρξε τέτοια επιτάχυνση των αλλαγών, ξεκινώντας με την πανδημία το 2020.

 

 

 

Τα φίδια με τη διχαλωτή γλώσσα στην κορυφή της παγκόσμιας πυραμίδας, θέλουν να εξαρτάστε από αυτά για τα πάντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν τον έλεγχο των πάντων με το πρόσχημα της σωτηρίας του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή, τους διαρκώς μεταλλασσόμενους ιούς και λοιμούς, και τις καταστροφικές κυβερνοεπιθέσεις που απειλούν τις κρίσιμες υποδομές και εκθέτουν όλα τα προσωπικά σας δεδομένα. Εμφανίζουν τη μία κρίση μετά την άλλη για να σας τραυματίσουν και να σας κρατήσουν συγκεντρωμένους σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα συνεχή σχέδια κυριαρχίας τους. Αυτό που παρακολουθούμε είναι το απόλυτα κατασκευασμένο χάος στο αποκορύφωμά του.

Η κυριαρχία τους δεν είναι δεδομένη

Τους αρέσει να προσποιούνται ότι είναι ένα ενιαίο μέτωπο, αλλά συχνά διαφωνούν για το πώς θα εφαρμόσουν τα σχέδιά τους. Αυτό θα πρέπει να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να τους αψηφούμε, καθώς ένας διαιρεμένος οίκος δεν μπορεί να σταθεί. Μέσω του προγνωστικού προγραμματισμού και της δημόσιας δήλωσης των στόχων τους, θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η κυριαρχία τους είναι αναπόφευκτη και ότι η αντίσταση είναι μάταιη. Ωστόσο, υπάρχουν νίκες που συμβαίνουν καθημερινά από απλούς ανθρώπους που τα βάζουν με τη μεγάλη κακόβουλη μηχανή.

Είναι λυπηρό μεν αλλά αληθινό, ότι μεγάλο μέρος της δύναμής τους έχει επιτευχθεί λόγω της δικής μας παράλειψης των καθηκόντων μας. Όπως δήλωσε το 1852 ο απολυταρχικός Γουέντελ Φίλιπς, «Η αιώνια επαγρύπνηση είναι το τίμημα της ελευθερίας».

Με πολλούς τρόπους έχουμε αποτύχει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τις κοινότητές μας, τον πλούτο, την υγεία και την ψυχική μας γαλήνη, δίνοντας στους κυβερνητικούς γραφειοκράτες και τους χρισμένους εμπειρογνώμονες υπερβολικά μεγάλο έλεγχο, όλα για χάρη της ευκολίας και της εξυπηρέτησης. Αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα χαρακώματα και να πολεμήσουμε αυτόν τον εχθρό, λέγοντας την αλήθεια στην εξουσία, ξεπερνώντας το κακό με το καλό, διαμορφώνοντας τα δικά μας συστήματα υποστήριξης και συνεχίζοντας να ζούμε τη ζωή μας χωρίς φόβο και πανικό.

Όλοι έχουμε να παίξουμε ένα ρόλο στην προσπάθεια να αποσπάσουμε τον έλεγχο από εκείνους που επιδιώκουν να μας βλάψουν. Είτε μέσω της γραφής, της ομιλίας, της δημιουργίας, της οργάνωσης, του σχεδιασμού, της εφεύρεσης ή της διδασκαλίας, όλοι μας έχουμε το χάρισμα σε κάποιον τομέα να συμβάλλουμε στην ήττα αυτού του θηρίου που προσπαθεί να μας καταβροχθίσει. Τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε όποια ταλέντα και χαρίσματα έχετε για να προωθήσετε την επίτευξη του σκοπού της ελευθερίας και της αλήθειας. Γίνετε ένα φως μέσα σε όλο αυτό το σκοτάδι. Αν το μήνυμά σας δεν γίνεται δεκτό από κάποιους, συνεχίστε να το μεταδίδετε και μη χάνετε χρόνο και ενέργεια διαφωνώντας με ανόητους. Δώστε προσοχή σε ό,τι συμβαίνει, αλλά μην επιτρέψετε να σας καταβάλει. Βρείτε χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν παρά τις άσχημες συνθήκες. Συνδεθείτε με τον Θεό και τους ανθρώπους που έχουν το συμφέρον σας στο μυαλό τους. Να θυμάστε, τίποτα δεν είναι αδύνατο γι’ αυτούς που πιστεύουν! Αυτός ο πόλεμος μπορεί να κερδηθεί από εκείνους που είναι θαρραλέοι, αφοσιωμένοι, σταθεροί και πρόθυμοι να κάνουν θυσίες, για να δουν τους εχθρούς του Θεού, της ανθρωπότητας και της φύσης να αποκαλύπτονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

Το άρθρο σε PDF

oaskhths.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση