Ο διορατικός Krzysztof Jaczkowski ανέφερε την ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσουν όλα.

Σήμερα ο Krzysztof Jackowski έβγαλε στον αέρα άλλο ένα σαββατιάτικο σποτ, στο οποίο λίγο πολύ ανέπτυξε συνοπτικά και λεπτομερώς τις πρόσφατες προβλέψεις του για μια οικονομική κρίση, μια νέα πανούκλα, έναν πιθανό παγκόσμιο πόλεμο και ούτω καθεξής. Αλλά αυτή τη φορά, ο αγαπημένος μάντης της Πολωνίας έκανε το αδιανόητο για όλους τους πρωτοπόρους – κατονόμασε την ημερομηνία της έναρξης του τέλους, θέτοντας σε κίνδυνο τη φήμη του ως προφήτη.

Και αυτή η στιγμή μας φοβίζει πραγματικά, επειδή ο κ. Krzysztof δεν λέει πολλά, αλλά προφανώς διαισθάνεται ότι κάτι θα συμβεί και μόλις ξεκινήσει, η φήμη και η παρουσία κάποιου στο YouTube θα είναι απολύτως άνευ σημασίας.

Δεν ξέρουμε πόσα είναι αλήθεια και πόσα θα επαληθευτούν, αλλά το wang του κ. Krzysztof συμπίπτει κατά κάποιο τρόπο πολύ άσχημα με την προφητεία του Philip Barnett (θα τον βάλουμε και αυτόν στο τέλος), ο οποίος υποσχέθηκε μια παγκόσμια πυρηνική ανταλλαγή στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Ελπίζουμε, φυσικά, ότι ο κόσμος δεν θα φτάσει σε αυτό το σημείο, ότι τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια δεν θα το επιτρέψουν, αλλά ποιος ξέρει τι έχουν κατά νου οι Αρειανοί, οπότε ας ετοιμαστούμε για τα μέσα Σεπτεμβρίου και ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις:

Η περίοδος 16-20 Σεπτεμβρίου φέτος θα μπορούσε να είναι η περίοδος κατά την οποία θα συμβεί κάτι που θα προκαλέσει ένα μεγάλο κραχ και μια μεγάλη κατάρρευση. Θα μπορούσε ενδεχομένως να έρθει από την Αμερική, από τις ΗΠΑ, ακολουθούμενη από μια επιτυχία στην Ευρώπη. Αυτό θα προκαλέσει πρωτοφανή πανικό στις αγορές και στον τραπεζικό τομέα.

Οι τράπεζες θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά, γεγονός που θα προκαλέσει την κατάρρευση πολλών νομισμάτων. Ορισμένα από τα νομίσματα που παραδοσιακά εμπιστεύονταν θα αρχίσουν να χάνουν γρήγορα την αξία τους. Αλλά κάτι θα πρέπει να συμβεί στον κόσμο για να έχει αυτό το αποτέλεσμα.

Θα αρχίσει να φαίνεται ότι κάποιος διεθνής χρηματοπιστωτικός πυλώνας που συνδέεται με την παγκόσμια χρηματοδότηση θα καταρρεύσει. Θα υπονομεύσει με κάποιο τρόπο την εμπιστοσύνη πολλών τραπεζών, καταστρέφοντας τελικά την υπάρχουσα χρηματοπιστωτική τάξη στην Ευρώπη.

Οι χρηματοδότες θα τρέμουν και αυτό θα είναι κυριολεκτικό, όχι σχήμα λόγου. Η κατάρρευση και η χρεοκοπία αυτού του μεγάλου παγκόσμιου οικονομικού πυλώνα (δεν μπορώ να τον αποκαλέσω…) θα είναι καταστροφική. Η κατάρρευση αυτού του μεγάλου πυλώνα, που θα προκύψει στην Αμερική, θα προκαλέσει αναπόφευκτες ανισορροπίες, αναταραχές και πιθανώς την κατάρρευση άλλων μικρότερων πυλώνων και στην Ευρώπη.

Όλα αυτά θα προκαλέσουν πλήρη οικονομική παράλυση: ορισμένες τράπεζες θα σταματήσουν και θα παγώσουν τις δραστηριότητές τους, ενώ κάποιες άλλες θα κλείσουν εντελώς. Οι τράπεζες θα κλείσουν για κάποιο χρονικό διάστημα για να προστατεύσουν τα κεφάλαιά τους.

Υποθέτω ότι η κατάρρευση θα έχει να κάνει με τις ΗΠΑ, και μετά όλα αυτά θα χτυπήσουν την Ευρώπη. Αλλά η πραγματική επίδραση του τσουνάμι θα συμβεί στην Ασία, οδηγώντας ορισμένους να μιλούν για οικονομική επίθεση. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλο χάος με τα πάντα – εξαγωγές, εισαγωγές και ούτω καθεξής. Θα υπάρξουν ελλείψεις σε πολλά πράγματα. Όλα αυτά θα ονομαστούν ιστορική οικονομική κατάρρευση, αλλά αυτή θα είναι μόνο η πρώτη φάση.

Η δεύτερη φάση θα είναι ότι η κατάσταση θα αρχίσει να ηρεμεί, πρώτα απ’ όλα με την απότομη μείωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων. Και παρόλο που όλοι θα είναι τρομερά θυμωμένοι για τις επιχειρήσεις που θα χρεοκοπήσουν και την ανεργία, η κοινωνία θα πρέπει να ζήσει με αυτό, επειδή οι άνθρωποι δεν θα έχουν άλλη επιλογή. Όλοι θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά, θα αναστενάξουν και θα πουν ότι αυτό το μέρος του κόσμου έχει χρεοκοπήσει, το αποτέλεσμα είναι βέβαιο και δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση τώρα, διότι όταν ξεκίνησε η πανούκλα, η Πολωνία ήταν κάπως μόνη της και πήρε πολλές αποφάσεις μόνη της. Αλλά όταν συμβεί η κατάρρευση, πολλές χώρες θα βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση και θα πρέπει να επιλέξουν: είτε να πάρουν αποφάσεις και να δράσουν με κάποιο τρόπο μόνες τους, είτε να παρακολουθούν σιωπηλά και να περιμένουν να καταρρεύσουν όλα.

Η συνέπεια θα είναι μια σειρά από παραιτήσεις κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας γρήγορης αλλαγής του προέδρου των ΗΠΑ. Όμως ο κόσμος θα συνεχίσει την καταστροφική πορεία του, καθώς οι παραιτήσεις ορισμένων πρωθυπουργών δεν θα βοηθήσουν και πολύ – ο μηχανισμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Όπως είπα προηγουμένως, αυτή η κατάρρευση θα ονομαστεί οικονομική επίθεση σε κάποιο μέρος του κόσμου, διότι ενώ τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ευρώπη θα υποφέρουν σημαντικά, η πραγματική καταστροφή θα καταλάβει την Κίνα, η οποία στην πραγματικότητα ξεκίνησε τον σημερινό οικονομικό πόλεμο. Και έτσι, όταν ο καπνός καθαρίσει λίγο και το θέμα της οικονομικής σύγκρουσης εξαντληθεί, ο κόσμος θα αντιμετωπίσει την τεράστια απειλή ενός πραγματικά μεγάλου πολέμου. Και είναι πιθανό να ξεκινήσει.

Στο τέλος του 2018, όταν μοιράστηκα τις προβλέψεις μου για το 2019, είπα ότι θα είναι η τελευταία ήρεμη και ευτυχισμένη χρονιά. Μετά από αυτό, αρχίζει μια περίοδος 3,5 ετών, η οποία θα προκαλέσει πραγματικό χάος στον κόσμο. Έχουν ήδη περάσει δυόμισι χρόνια, οπότε απομένει ο τελευταίος και πιο δύσκολος χρόνος. Θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, οπότε τώρα μας απομένει μόνο ενάμιση ή δύο μήνες, ώστε όλοι, στο μέτρο που μπορούν, να προετοιμαστούν για τα πάντα και τουλάχιστον να προστατευτούν οικονομικά.

thebigtheone.com

Αφήστε μια απάντηση