Πύρινος Λόγιος : Το Όνομα του Θηρίου! (Και η ξεχασμένη παράξενη προφητεία του Αγίου Κοσμά)

Το άρθρο αυτό ξεκίνησε να γράφεται το πρώτο μισό της περασμένης χρονιάς, κοντά στον Αύγουστο του 2021. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω του ότι – από…λάθος δικό μου; από σφάλμα του υπολογιστή; από… «δαίμονα» του…ψηφιακού τυπογραφείου; ουδείς μπόρεσε να εξηγήσει – χάθηκε απλά μέσα στον ορυμαγδό των αρχείων που βρίσκονται στους σκληρούς μου δίσκους και…βρέθηκε ξαφνικά και αναπάντεχα να είναι αποθηκευμένο σε κάποιον παντελώς άσχετο «φάκελο», όπου λογικά δεν μπορούσε σε καμμιά περίπτωση από μένα τουλάχιστον να βρεθεί εκεί. Και βρέθηκε, επειδή προχτές είχα τη…φαεινή ιδέα να κάνω ένα ξεσκαρτάρισμα από παλιά και άχρηστα αρχεία για να ελευθερώσω χώρο στους δίσκους αποθήκευσης αρχείων. Από τα πλέον περίεργα και ανεξήγητα παραλειπόμενα του ψηφιακού μου βίου.

Εν πάσει περιπτώσει, επειδή θαρρώ πως αξίζει τον κόπο να διαβαστεί, το παρουσιάζω σήμερα σε σας ολοκληρωμένο και κυρίως, ανανεωμένο.

Γράφει ο

Πύρινος Λόγιος

Πολλές φορές είχα επιχειρήσει να αποκωδικοποιήσω ορισμένα εδάφια του μεγάλου και ιερού εσχατολογικού βιβλίου της Αποκαλύψεως, που έγραψε εν μέσω θείων οραμάτων ο αγαπημένος μαθητής του Χριστού, ο Ιωάννης. Ένα βιβλίο που κανένας κοσμικός μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν μπόρεσε ουσιαστικά να ερμηνεύσει, εξαιρουμένων ορισμένων «σημείων», τα οποία ήταν τόσο καθαρά, που θα μπορούσε ο καθένας να τα αντιληφθεί, εάν είχε έστω και ένα ψήγμα από τη Θεία Χάρη. Μόνο οι Άγιοι Γέροντες είχαν αυτό το προνόμιο, στο να καταλαβαίνουν δηλαδή τα δυσνόητα και προφητικά αυτά λόγια. Σε όλες μου αυτές τις προσπάθειες λοιπόν, το μόνο που είχα κατορθώσει ήταν ένα…μεγάλο μηδενικό. Ήταν φανερό, ότι εγώ τουλάχιστον, δεν είχα ούτε καν αυτό το ελάχιστο ψήγμα. Οι μέρες όμως που ζούμε, μας έχουν κάνει σχεδόν όλους όσους εξακολουθούμε να πιστεύουμε στον Ένα και Μόνο Αληθινό Θεό, να «ανοίξουμε» έστω και μια χαραμάδα από τον σκοτεινιασμένο από την κοσμικότητα Νού μας. Αυτή η ελάχιστη, μικρή χαραμάδα, θαρρώ πως ήταν αρκετή για να μπεί άπλετο φώς Κυρίου και να αντιληφθούμε τόσο το τι μας έλεγαν οι Άγιοι Πατέρες μας παλαιότερα, όσο και το τι μας λέει ο Ιερός Ιωάννης σε εκείνο το φοβερό του βιβλίο. Αλλά κυρίως το τι μας ετοιμάζει ή τουλάχιστον το τι προσπαθούσε να μας ετοιμάσει η σατανική Νέα Τάξη Πραγμάτων…

Πρίν από κανένα μήνα περίπου, ο αξιολογότατος, πιστός αγωνιστής της Ελληνικής Αντίστασης ενάντια στον «δημοκρατικό» Φασισμό των νεοταξιτών, προσωπικός μου φίλος αλλά και ιδιοκτήτης του ιστολογίου «Κανένα Ζόρι» Γιώργος Μεταξάς, είχε προβεί σε μια αποκλειστική αποκάλυψη των ονομάτων σχεδόν όλων των Ελλήνων μελών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ειλικρινά συγκλονίστηκα, όχι μόνο από την πληθώρα των ονομάτων αυτών, αλλά και από την ύπαρξη τρανταχτών ονομάτων ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος. Φυσικά, όλοι αυτοί δεν βρίσκονται σε αυτή τη λίστα τυχαία. Βρίσκονται εκεί διότι είναι οι λεγόμενοι «Εκλεκτοί» της Ελίτ από τον ελλαδικό χώρο και επελέγησαν ως τέτοιοι, λόγω του ότι «πέρασαν» μέσα από τη διαδικασία μύησης στον Μασονισμό.

Κάποτε, ένας μεγάλος δημοσιογράφος, ο Κώστας ο Τσαρούχας, έκανε ένα παράτολμο εγχείρημα: Να ερευνήσει σε βάθος τα παρακλάδια του Μασονισμού στην Ελλάδα και τον ρόλο των μυστικών εταιριών (κυρίως των Ιλλουμινάτων και των Ροδόσταυρων) στην πολιτική, οικονομική και θρησκευτική ζωή στη πατρίδα μας. Ο Τσαρούχας είχε θέσει σε φοβερό κίνδυνο την ίδια τη ζωή του αλλά δε σταμάτησε. Προχώρησε και αποκάλυψε φοβερά ντοκουμέντα που σχετιζόταν τόσο με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, όσο και τον πλήρη έλεγχο της Εκκλησίας, της Δικαιοσύνης και της Οικονομίας της χώρας από …20 οικογένειες βαθύπλουτων Ελλήνων. Σχεδόν τα ίδια περίπου έλεγε και ο συχωρεμένος ο Γιώργος Τράγκας (χωρίς να ονομάζει την Μασονία ως πυλώνα), ότι δηλαδή 15 με 20 μεγάλες πολιτικές και επιχειρηματικές οικογένειες ελέγχουν την ίδια τη χώρα και πως οι εκάστοτε πολιτευόμενοι, είτε βουλευτές είτε νέοι αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων, για να πάρουν το «ΟΚ» της καθόδου τους στις εκλογές, θα έπρεπε να περάσουν μέσα από τους οίκους αυτών των Ελλήνων «Επικυρίαρχων».

Τα ονόματα που δημοσίευσε στο αποκλειστικό και μεγάλης αξίας άρθρο του ο Μεταξάς «Όλοι οι Έλληνες που είναι μέλη ή συνεργάζονται με το WEF του Klaus Schwabb» είναι είτε μέλη των οικογενειών αυτών, είτε απόγονοι των μελών είτε νέα μέλη που είχαν προταθεί από αυτές τις οικογένειες και ασφαλώς εκλεκτά μέλη των Μασονικών Στοών στην Ελλάδα, κρυφών ή φανερών.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός και οι σκοποί του

Μέχρι και πριν την έκδοση του βιβλίου του Τσαρούχα, οι περισσότεροι πίστευαν σε γενικές γραμμές πως ο Μασονισμός είναι μια κλειστή «κάστα» ανθρώπων που πιστεύουν σε κάποιον θεό «Μ.Α.Τ.Σ.» (Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος) και που μισεί η Εκκλησία με πάθος κι ότι έχουν δύναμη και μεγάλη υποστήριξη αναμεταξύ τους. Παραπάνω στοιχεία δεν υπήρχαν και ό,τι συζητιόταν στις διάφορες παρέες ήταν απλά…θεωρίες συνομωσίας. Τον «γρίφο» αυτόν, «έλυσε» ένα μεγάλο σκάνδαλο στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 που συγκλόνισε την Ευρώπη και που αφορούσε την κεντρική μασονική «Στοά Ρ2» με έδρα τη Ρώμη και που είχε μεγάλες διασυνδέσεις με την σικελική Μαφία αλλά και με την δολοφονία του πρωθυπουργού της Ιταλίας Άλντο Μόρο για την οποία είχαν αναλάβει την ευθύνη οι Ερυθρές Ταξιαρχίες. Με βάση αυτό το γεγονός, ο Τσαρούχας έκανε μια μεγάλη έρευνα σε 8 κράτη της Ευρώπης (όλα ήταν μέλη της τότε ΕΟΚ) και βρήκε διασυνδέσεις της Ρ2 με την Μεγάλη Στοά της Ελλάδας που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας στην Αθήνα. Η έρευνα κράτησε περίπου έξη χρόνια και δημοσιευόταν (ορισμένα μέρη της) σε συνέχειες στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Η έρευνα αυτή προκάλεσε σάλο και ο Τσαρούχας βρισκόταν υπό διωγμό. Το μαρτυρά αυτό μάλιστα με παρρησία ο επί χρόνια ολόκληρα διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Σεραφείμ Φυντανίδης, ο οποίος προλόγισε και το βιβλίο του Τσαρούχα.

Εξ όσων λοιπόν μπορούμε να γνωρίζουμε με ασφάλεια, ο Μασονισμός (από την λέξη mason που σημαίνει Τέκτονας ή απλά Κτίστης) δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια…ένωση διαφόρων μυστικών ταγμάτων του Μεσαίωνα και της αναγεννησιακής Ευρώπης, τα οποία ενώθηκαν κάτω από έναν κεντρικό πυρήνα, τον Ελευθεροτεκτονισμό ο οποίος έχει…μεγάλη ιστορία, η οποία χάνεται στο βάθος των αιώνων. Η ουσία είναι ότι πολλές από τις εκδοχές σχετικά με την προέλευση του, έχουν ως βάση την εβραϊκή ιστορία και τους αρχιερείς του Ναού του Σολομώντα, οι οποίοι θεωρούσαν πως όλοι όσοι συμμετείχαν στο κτίσιμο του Ναού θεωρούνταν πρόσωπα…ιερά. Κι αν υποθέσουμε πως ο Ιππότης του Ναού Ιωσήφ Ντε Ριγί (Β’ Σταυροφορία) λέει αλήθεια για το ότι είχε ανακαλύψει πολλές υπόγειες στοές και περάσματα κάτω από τον Ναό και ότι είχε βρεί αρκετούς θησαυρούς για τους οποίους απαιτήθηκε μεγαλύτερη φρουρά για τη φύλαξη τους (έτσι προήλθαν και οι περίφημοι Ναΐτες Ιππότες), τότε ίσως και να δεχτούμε πως η εκδοχή που μιλάει για θησαυρούς που συνέλεγαν οι αρχιερείς του Ναού μυστικά με σκοπούς αλλότριους ίσως να είναι αληθής και μέσω αυτής της «αλήθειας», να είμαστε σε θέση και να καταλάβουμε την αιτία για την δημιουργία αυτής της περίεργης Αδελφότητας των Τεκτόνων και τον στόχο που είχε: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ μέσω του Χρήματος.

Οι μυστικές εταιρείες που συνδέθηκαν με τον Ελευθεροτεκτονισμό, ήταν όλες…πάμπλουτες. Οι Ναΐτες ιππότες, οι Ροδόσταυροι, η Αδελφότητα του Ρόδου, το Κοινόβιο της Σιών και άλλες μικρότερες, είχαν εισχωρήσει στον Ελευθεροτεκτονισμό καθώς και το μετέπειτα «Τάγμα των Πεφωτισμένων» του Άνταμ Βάϊσχάουπτ, το οποίο είχε γίνει από ένα σημείο και μετά, ο απόλυτος άρχοντας του Ελευθεροτεκτονισμού και «πατέρας» όλων των μετέπειτα «σοσιαλιστικών ιδεολογιών», όπως ο Κομμουνισμός, ο Σοσιαλισμός, ο Φασισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός.

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά;

Μα για τον έναν και μοναδικό λόγο ότι όλες αυτές οι αδελφότητες αλλά και ο ίδιος ο Ελευθεροτεκτονισμός, είχαν ως σκοπό τον ΕΛΕΓΧΟ του Χρήματος μέσω των μελών τους, όπου σχεδόν όλοι ήταν πλούσιες οικογένειες με πολιτικά και κοινωνικά αξιώματα και ειδικά οικόσημα, τα οποία σχεδόν όλα φέρουν «σύμβολα-κώδικες» που χρησιμοποιούνται μόνο από τους Ελευθεροτέκτονες. Όλα τα σύμβολα αυτά υπονοούν ΔΥΝΑΜΗ (τα λιοντάρια στα σύμβολα αυτά αυτό ακριβώς συμβολίζουν), ΠΛΟΥΤΟ και ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Τον 16ο αιώνα, όπου αρχίζει να ανατέλλει ο λεγόμενος «Διαφωτισμός», υπάρχει…έξαρση ιδρύσεων Μεγάλων Στοών με αρχαιοελληνικό και ρωμαϊκό υπόβαθρο και με στόχο την πλήρη απόρριψη της Μοναρχίας και του Χριστιανισμού, ο οποίος Χριστιανισμός – κατά τους Διαφωτιστές – εκπροσωπούνταν ΜΟΝΟ από το Βατικανό, απαξιώνοντας το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κων/πολης, που ήταν μέχρι και λίγο πριν το Σχίσμα των Εκκλησιών, η απόλυτη Έδρα του Χριστιανισμού.

Τότε ιδρύθηκαν

η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας (Λονδίνο),

η Μεγάλη Στοά της Ανατολής (Γαλλία),

η Μεγάλη Στοά της Σκωτίας

και η επίσης Μεγάλη Στοά της Ιρλανδίας.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι ο υπεύθυνος και για την Αμερικανική Επανάσταση, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν από τη Γαλλική. Άλλως τε, ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζώρτζ Ουάσιγκτον, ήταν δηλωμένος Τέκτονας και μάλιστα το γνωστό σήμα του Μασονισμού, «ο κανόνας και ο διαβήτης» κοσμεί το Εθνικό Τεκτονικό Μνημείο του Ουάσιγκτον, στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων

Πολιτειών (φώτο επάνω αριστερά).

Το Όνομα του «Θηρίου», ο Κλάους Σβάμπ και η… «Αποκάλυψη»

Ο Μασονισμός λοιπόν, αναλογικά με την δύναμη που απέκτησε μέσα από τις ζυμώσεις που ανέφερα πιο πάνω, επεκτάθηκε σχεδόν σε όλον τον κόσμο, πλήν της μουσουλμανικής Ανατολής όπου συναντούσε τρομακτική αντίσταση.

Οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Ισπανοί, οι Ολλανδοί και οι Πορτογάλοι Τέκτονες οι οποίοι είχαν και τη δύναμη (εξουσία) και το μέσον (χρήμα), κατάφεραν να δημιουργήσουν αποικίες παντού (Βόρεια και Νότια Αμερική, Αφρική, νησιά Ειρηνικού και Αυστραλία, Νότια Κίνα και Ινδία) και όπου πήγαιναν, δημιουργούσαν νέες Στοές και τα μέλη τους ήταν όλοι διαλεχτοί πολεμιστές, αξιωματικοί, χρηματιστές, έμποροι κλπ της ιδίας εθνότητας πάντα ανάλογα με το ποιό κράτος είχε την κυριαρχία της αποικίας. Μέσω αυτών και των απογόνων τους, γεννιούνταν οι αυριανοί «ηγέτες» και «κυβερνήτες», οι οποίοι προωθούνταν κατάλληλα ούτως ώστε να γίνουν οι…εκλεκτοί των λαών τους, χωρίς καν ο λαός να γνωρίζει ούτε τον χαρακτήρα τους, ούτε τα έργα τους. Απλά τους ψήφιζαν, επειδή …άκουγαν συνεχώς τα ονόματα τους. Κατ’ αυτόν τον τρόπο και μέσω του «δημοκρατικού» κοινοβουλευτισμού, ο Μασονισμός κατόρθωσε να ελέγχει την εξουσία παντού και ασφαλώς και τον Τύπο (εφημερίδες και αργότερα ραδιόφωνα, τηλεοράσεις κλπ).

Το 1971, ξαφνικά αναπηδά μια περίεργη, φαινομενικά «απολιτίκ» και ανεπίσημη οικονομική «εταιρία» που τιτλοφορούνταν «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ», στο οποίο μαζευόταν κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις της Δύσης (Ν.Υ.,Νταβός, Γενεύη, Σαν Φρανσίσκο, Τόκυο κλπ διάφορες προσωπικότητες της Οικονομίας, της Βιομηχανίας, του Χρηματοπιστωτικού κλάδου και της Επιστήμης (κυρίως της Ιατρικής και της βιοτεχνολογίας) για να καταθέσουν τις απόψεις τους και τις νέες πορείες της Παγκόσμιας Οικονομίας.

Χωρίς να έχει το ίδρυμα αυτό καμμιά αρμοδιότητα (οι εκλεγμένες κυβερνήσεις την έχουν), οι αποφάσεις που λαμβάνονταν στις κατά καιρούς συνεδριάσεις, κατά…περίεργο τρόπο γινόταν και εφαρμόσιμες από όλη τη Δύση και τους εταίρους της. Ιδρυτής του Φόρουμ αυτού, ο εκλεκτός του γνωστού μας Χένρυ Κίσσιγκερ,  γερμανοεβραίος στην καταγωγή και Αμερικανός πολίτης, ο Οικονομολόγος Μηχανικός Κλάους Σβάμπ, ο οποίος επί της ουσίας ανέλαβε την…αποστολή του να «ενώσει» την Παγκόσμια Οικονομία κάτω από έναν κεντρικό πυρήνα: Την Παγκοσμιοποίηση. Σε αυτό του το έργο, είχε την αμέριστη στήριξη από όλον τον τραπεζικό και εμπορικό κόσμο, ο οποίος από την άλλη μεριά, είχε τις ρίζες του στη…Μασονία και τον Ελευθεροτεκτονισμό! Ο Σβάμπ δεν είναι ούτε τυχαίος, ούτε …αντικαταστήσιμος, τουλάχιστον προς το παρόν. Είναι αυτός εξ άλλου ο οποίος επιλέχθηκε για να φέρει σε πέρας ένα έργο, που τότε που ιδρύθηκε το Φόρουμ, έμοιαζε ανέφικτο, διότι το μόνο βαρίδι στον όλο σχεδιασμό, ήταν ο…Νόμος, δηλαδή το Σύνταγμα των ΗΠΑ αλλά και τα συντάγματα των υπολοίπων κρατών του κόσμου, τα οποία με κάποιους τρόπους έπρεπε να παρακαμφθούν ή να τροποποιηθούν, πράγμα που άρχισε να γίνεται σταδιακά και τμηματικά. Οι αλλαγές αυτές γινόταν αφ’ ενός χωρίς να ενημερώνεται ο κόσμος γι’ αυτές και σε αυτό το …φανερό αλλά και συνωμοτικό παιχνίδι, βρώμικο ρόλο έπαιξαν τα απολύτως ελεγχόμενα από τους Ελευθεροτέκτονες ΜΜΕ τα οποία αποσιωπούσαν ή κάλυπταν τις αλλαγές αυτές και αφ’ ετέρου, μέσα από το πρόγραμμα «Παγκόσμιοι Ηγέτες» που διοργάνωσε και στοιχειοθέτησε ο Σβάμπ, «τοποθετώντας» με τον τρόπο που περιέγραψα πιο πάνω αυτούς τους ανθρώπους μέσα στις κυβερνήσεις των διαφόρων κρατών του πλανήτη. Και μόνο η στοιχειοθέτηση του σχεδίου αυτού, συνιστά για την εκπόνηση του μια σύσταση Διεθνούς Πολιτικό-Εγκληματικής Συμμορίας, δομημένης πάνω στα πρότυπα και στις δομές της Ιταλικής (Σικελικής) Μαφίας του 19ου και του 20ού αιώνος. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Σβάμπ, με την συμβολή και συνεπικουρία του αμερικανικού βαθέως κράτους και των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ, δηλάδη την CIA, το FBI και φυσικά το ΝΑΤΟ. Μια αδίστακτη συμμορία που δεν θα δίσταζε καθόλου να δολοφονήσει ακόμη και όλους τους λαούς της Γης!

Σήμερα, είναι πλέον γεγονός πως δεν μας κυβερνά καμμιά εθνική κυβέρνηση και ευτυχώς για μας, αυτό άρχισε να γίνεται αντιληπτό από όλους τους σκεπτόμενους λαούς της Γης.

Σήμερα, εν έτι 2022 και αρχής γενομένης από τις αρχές του 2020, έχουμε την «πλανητική κυβέρνηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ» και της τραπεζικής, εμπορικής και τεχνολογικής Ελίτ που υπάρχει πίσω του, έχοντας ως εργαλεία εκτέλεσης των σχεδίων και επιδιώξεων του Φόρουμ τους λεγόμενους «Παγκόσμιους Ηγέτες» που είχαν επιλεγεί εξ’ αρχής από τον ίδιο τον Σβαμπ μέσω του προγράμματος «Παγκόσμιοι Ηγέτες».

Μ’ άλλα λόγια, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΘΗΡΙΟΥ» που μας αποκαλύπτει ο Ιωάννης μέσω της θείας Αποκάλυψης, κεφ. 13:

Κατά την ταπεινή μου άποψη – (ΔΕΝ είμαι Θεολόγος, ΔΕΝ είμαι γέροντας Αγιορείτης φωτισμένος, ΔΕΝ είμαι Ιερωμένος ή αρχιμανδρίτης, είμαι απλώς σκεπτόμενος Ιστορικός, δηλαδή υπηρέτης της Ιστορίας, επιφορτισμένος με τον σκεπτικισμό του επιστήμονα οπότε ό,τι λέω, είναι απλώς προσωπικές εκτιμήσεις και απόψεις) – ο Ιωάννης στο παραπάνω εδάφιο, εν μέσω Θείου Λόγου, μας αποκαλύπτει με εικονοπλαστικό κώδικα το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ το οποίο ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ μέσα από την «αιώνια θάλασσα» (τον κόσμο δηλαδή της πολιτικής που παρομοιάζεται από τον Ιωάννη ως η θάλασσα η ταραγμένη, η φουρτουνιασμένη), το οποίο λειτουργεί ως ένας συνεκτικός κρίκος που ελέγχει όλες τις δυτικές ή όσες τέλος πάντων
πρόσκεινται στη Δύση κυβερνήσεις, μέσω του Παγκόσμιου Εμπορίου και ΧΡΗΜΑΤΟΣ και το οποίο συνεχώς ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ το όνομα του Θεού με λόγια και πράξεις, όπως η αναγνώριση της ομοφυλοφιλίας και η επικύρωση της με νόμους…εντελώς ανατρεπτικούς – με σκοπό την κοινωνική διάλυση και την καταστροφή της οικογένειας – και δηλώσεις όπως:

«Ο μετά-άνθρωπος», «θα χακάρουμε το ανθρώπινο DNA» (Δρ. Χαράρι),

«Πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε το συντομότερο (με εμβόλια mRNA)» (Μπίλ Γκέιτς)

«Τα εμβόλια είναι…δώρο Θεού» (Ορθόδοξη Ιερά Σύνοδος)

«Κανείς δεν θα έχει ιδιοκτησία και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι», «Ο έρωτας είναι ελεύθερος χωρίς δεσμά» «Το Great Reset δεν μπορεί κανείς να το σταματήσει»(Κλάους Σβάμπ)

«Οι ομοφυλόφιλοι είναι παιδιά του Θεού» (Πάπας Φραγκίσκος),

«Τα εμβόλια θα είναι η σωτηρία των ανθρώπων» (Μπίλ Γκέιτς).

Όλοι τους, μέλη του Π.Ο.Φ. και εκλεκτοί της Ελίτ. Και προπάντων όλων αυτών, προσέξτε την τελευταία φράση του αποσπάσματος: «καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία πόλεμον ποιῆσαι μῆνας ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΔΥΟ»! Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως του εδόθη άνωθεν εξουσία (από τον Θεό φυσικά) στο να κηρύξει πόλεμο ΠΑΝΤΟΥ ο οποίος πόλεμος θα διαρκέσει 42 μήνες, δηλαδή …τρεισήμισι χρόνια! Κρατήστε το αυτό!

Ο Ιωάννης δεν μας αποκαλύπτει μόνο το τελικό «προϊόν» του Μασονισμού, δηλαδή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που κυβερνά ώς Παγκόσμια Κυβέρνηση σήμερα. Μας αποκαλύπτει και το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!

Ένα όνομα που βρίσκεται ΚΡΥΜΜΕΝΟ μέσα από μία απολύτως ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ φράση.

Το όνομα του Θηρίου!

῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς’

Μεγάλη η Σοφία του Θεού! Προσέξτε, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ούτε το αν είναι ΠΡΟΣΩΠΟ μοναδικό, ούτε αν είναι ΜΗΧΑΝΗ, ούτε αν είναι κάποια ΟΜΑΔΑ, ούτε τίποτε απ’ όλα αυτά, αλλά μας παρακινεί (όταν έρθουν οι καιροί αυτοί) ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ για να βρούμε ΠΟΙΟΣ ή ΤΙ θα μπορούσε να αντιστοιχήσει στον αριθμό αυτόν, έχοντας ασφαλώς και την ανάλογη ΣΟΦΙΑ, τη Θεία Χάρη μ’ άλλα λόγια μέσω του Αγίου Πνεύματος εφ’ όσον εξακολουθούμε την εποχή αυτή να είμαστε προσκείμενοι στον Χριστιανισμό και θα ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ με ΑΣΦΑΛΕΙΑ ποιός ή ΤΙ είναι το Θηρίο και από ΠΟΙΟΝ καθοδηγείται!
Και όλα αυτά, διότι θέλει να μας κάνει να αποφύγουμε οποιαδήποτε εσφαλμένη εντύπωση και ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ κανέναν!
Καταλαβαίνετε τώρα το Μεγαλείο Του;

«Χξς» είναι ο αριθμός 666, που για όσους δεν ξέρουν, αποτελεί αριθμό ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ και συμβολίζει την ΔΥΝΑΜΗ του ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Και ο αριθμός αυτός προέρχεται από την ΕΒΡΑΪΚΗ ιστορία και μόνον!

Πρόκεται για το ποσό των 666 ταλάντων που εισέπραττε ο βασιλιάς Σολομώντας από τους Εβραίους εμπόρους, που γυρνώντας αυτοί με πλοία που κατασκεύασε ο Σολομών όλη την Ανατολική Μεσόγειο, πουλούσαν τις πραμάτειες τους και γέμιζαν χρυσάφι τις τσέπες τις δικές τους, αλλά και τον…βασιλικό κορβανά. Και το τάλαντο – ως μονάδα μάζας χρυσού – ζύγιζε τότε κάπου 30 κιλά το ένα (χρησιμοποιώντας τη μονάδα μάζας των Βαβυλωνίων, μονάδα που ήταν αποδεκτή σε όλη τη Μέση Ανατολή). Μ’ άλλα λόγια, αν υποθέσουμε ότι το ένα τάλαντο είχε 30 κιλά, τα 666 τάλαντα ζύγιζαν περίπου…20 τόνους χρυσού!!!

Το ποσό αυτό κάθε χρόνο έμπαινε στα θησαυροφυλάκια του παλατιού για να κάνει ο Σολομώντας κάποια μέρα το Ισραήλ στην αρχή μεγάλη περιφερειακή δύναμη και εν συνεχεία…Παγκόσμια! Ναί, τέτοια σχέδια είχε ο…θεϊκός αυτός βασιλέας του Ισραήλ!

Μήπως όμως ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν επιδιώκει η (εβραϊκή;) Ελίτ του WEF;

Δηλαδή δια μέσου του ΧΡΗΜΑΤΟΣ να σκλαβώσει όλη την ανθρωπότητα μεταλλάσσοντας την μέσω των θανατηφόρων εμβολίων και με τις φυλετικές προσμήξεις;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ «ΘΗΡΙΟ» (το πρώτο, γιατί θα υπάρξει και δεύτερο, δηλαδή ο Αντίχριστος) – στο οποίο ο Δράκοντας (Μπαθομέτ ή Διάβολος) του έδωσε την εξουσία επί της γής – ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ:

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ-666»

Παλαιότερα, και αναφέρομαι στις δεκαετίες ‘70, ‘80 και 2000, αρκετοί ιερομόναχοι καθώς και διάφοροι στοχαστές, Έλληνες και Δυτικοί πάνω στο έργο του Ιωάννη, προσπάθησαν να αποκωδικοποιήσουν το όνομα που δίνει ο Ιωάννης, χρησιμοποιώντας την …αριθμοσοφία ή μιας περίεργης προσέγγισης λογική, η οποία είχε να κάνει με το αναπτυσσόμενο τότε τραπεζικό σύστημα που είχε αρχίσει να ψηφιοποιείται, σε συνάρτηση με την κωδικοποίηση των τροφίμων και των λοιπών προϊόντων με τη μέθοδο του bar code. To αποτέλεσμα ήταν ο πλήρης αποπροσανατολισμός των αναγνωστών τους διότι οι εκτιμήσεις τους ήταν πλήρως εσφαλμένες. Ιδιαίτερα οι δυτικοί Καθολικοί, συσχέτιζαν την…αυτοκρατορική Ρώμη με το Θηρίο και μάλιστα έδιναν μέσω της αριθμολογίας και το…όνομα του: ΛΑΤΙΝΟΣ. Καμμία απολύτως σχέση. Οι δε δικοί μας, οι Έλληνες ιερομόναχοι, μέσω της ίδιας μεθόδου, δαιμονοποιούσαν τις…πιστωτικές κάρτες, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτα λάθος, αλλά και όχι απόλυτα σωστό. Κάποιοι μάλιστα είχαν καταλήξει και στο συμπέρασμα πως τελικά το όνομα του Θηρίου είναι…ΜΑΣΤΕΡΚ, υποδεικνύοντας ευθέως την εταιρία MASTERCARD, η οποία τότε τουλάχιστον, φαινόταν να είναι ο απόλυτος άρχων της αγοράς έκδοσης πιστωτικών καρτών. Όλοι τους προσέγγιζαν μεν την αλήθεια, αλλά…ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Γιατί; Μα διότι απλούστατα, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ την ευλογία από τους ΑΝΩΘΕΝ ημών να αποκαλύψουν οτιδήποτε είχε να κάνει με το ζοφερό μέλλον που μας περίμενε για δύο κυρίως λόγους:

  • Διότι ο Θεός είναι η απέραντη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και δεν έπρεπε επ’ ουδενί να ξεσκεπάσει τον Διάβολο και τα σχέδια του, πιστός στο δόγμα του ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ και
  • Διότι αυτή ακριβώς η συμφορά που επρόκειτο να ζήσουμε ως Ανθρωπότητα, θα ήταν συνάμα και ένα «γερό τράνταγμα» (όπως είχε πεί και ο Γέρων Άγιος Παΐσιος) που θα μας οδηγούσε στην επιστροφή στον Θεό και στη μετάνοια, ως μοναδικό δρόμο σωτηρίας.

Πολύ λίγοι άγιοι άνθρωποι – Έλληνες στην καταγωγή ή Ρώσοι – ΗΞΕΡΑΝ την αλήθεια, αλλά δεν είχαν την ΕΥΛΟΓΙΑ για να την αποκαλύψουν. Μόνο δύο-τρείς, μεταξύ αυτών και ο Όσιος πλέον πατήρ Σάββας Αχιλλέως, μας αποκάλυψαν – κι αυτό με ολόθερμα παρακάλια προς τον Ύψιστο να τους δώσει την ευλογία γι’ αυτό – ένα μέρος μόνο των ενεργειών του Θηρίου, δηλαδή το «ηλεκτρονικό τσιπάρισμα» ως το μελλοντικό χάραγμα, τις θανατηφόρες αρρώστιες που θα δημιουργήσουν επίτηδες για να μας χορηγήσουν τα…θανατηφόρα εμβόλια, τα οποία θα μας μετατρέψουν σε ανθρώπινα δαιμονικά κατασκευάσματα, τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την καταστροφή της Δύσης, την πτώση της Αμερικής κλπ, ΧΩΡΙΣ όμως να μας ονομάζουν την πραγματική ταυτότητα του Θηρίου. Μερικοί μάλιστα μάλλον άσχετοι με τη Θεία Χάρη ιερομόναχοι, παρουσίαζαν μέσα από διάφορα βιβλία τους είτε ότι ο Αντίχριστος είναι εδώ και ότι είναι κάποιος …Μετρέγια των Ινδιών (παρουσιάζοντας και σχετικές φωτογραφίες) ή ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1983 και θα εμφανιστεί το 2013 για να προετοιμάσει το έδαφος και να γίνει παγκόσμιος κυβερνήτης το 2015 για 3,5 μόνο χρόνια! («Ο Αντίχριστος Ήλθεν» του ιερομόναχου Μάξιμου Βαρβέρη, 2007 εκδ. «Άγιος Κοσμάς»). Δυστυχώς, μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό της γενικότερης σύγχυσης, μερικοί προσπάθησαν μέσα από την ίδια τους τη πλάνη να φωτίσουν και να αφυπνίσουν, αλλά με τραγικά αποτελέσματα. Το κλειδί της αποκωδικοποίησης του κειμένου της Αποκαλύψεως, παρέμεινε στα χέρια του Θεού…

Το «666» όμως δεν είναι μόνο σύμβολο του χρήματος ως αριθμός χρηματικού ποσού, αλλά και σύμβολο ΑΝΘΡΩΠΟΥ, δηλαδή έργο «ανθρώπου». Είναι δηλαδή σύμβολο ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ συμπεριφοράς και συγκεκριμένα της ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ! Γι’ αυτό ο Ιωάννης το κατονομάζει ως «αριθμό Ανθρώπου». Γιατί πράγματι, αριθμός ανθρώπου είναι, καθαρό γέννημα μιας από τις πλέον θανάσιμες αμαρτίες όπως αυτή της Αλαζονείας.

Την ίδια ακριβώς αλαζονεία έδειχνε κι ο βασιλιάς Σολομώντας με τα υπερφίαλα σχέδια του που είχαν ως στόχο την πλήρη υποδούλωση του τότε γνωστού πολιτισμένου κόσμου της Μέσης Ανατολής.

Και επί των ημερών μας, ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ δεν έχει και η ίδια η καμπαλιστική-σατανική Ελίτ και τα μέλη της (δηλαδή οι κυβερνήσεις) που την υπηρετούν; Πρώτος και καλύτερος των μελών αυτών ο…Μητσοτάκης, του οποίου η αλαζονεία έχει ξεπεράσει κάθε κόκκινη γραμμή!

Μήπως αλαζονικά δεν συμπεριφέρονται τόσο ο ίδιος ο Σβάμπ, όσο και ο Γκέιτς ή ο Μπουρλά; Με την ίδια αλαζονεία δεν συμπεριφέρεται κι αυτός ο ίδιος ο Χαράρι, που παριστάνει τον…δόκτορα Ιστορίας (τρομάρα του), λέγοντας με περίσσια άλογη λογική πως «Μπορούμε σήμερα να χακάρουμε πλήρως τον εγκέφαλο και το πνεύμα του Ανθρώπου»;

Βλέπετε πως δένουν όλα τόσο ωραία και τόσο…θεϊκά;

Ο Ιωάννης ο ίδιος μας πληροφορεί πως οι άνθρωποι θα λένε τότε «Τις όμοιος τω Θηρίω; Τις δύναται πολεμήσαι αυτώ;»

Ακριβώς αυτό δεν λέμε κι εμείς σήμερα αναρωτόμενοι: Ποιός μπορεί να τα βάλει με τους Νεοταξίτες; Έχουν πιάσει όλα τα πόστα: Κυβερνητικά (ο ίδιος ο Σβάμπ ομολόγησε για το πρόγραμμα των αυριανών «Παγκόσμιων Ηγετών» και για το ότι «παντού έχουμε ανθρώπους μας, σε όλα τα υπουργεία και σε όλες τις κυβερνήσεις είναι δικοί μας άνθρωποι»), δημοσιογραφικά (όλα τα μεγάλα ΜΜΕ είναι ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ από χρήμα για να λένε ό,τι θέλει η Ελίτ) και οικονομικά. Πώς να τα βάλουμε μαζί τους; Θα χάσουμε τη δουλειά μας, το ψωμί μας, την υγεία μας, τη ζωή μας!

Αυτά δε λέμε; Όλοι εσείς που με διαβάζετε τούτη την ώρα, αυτά δεν αναρωτιέστε φωναχτά ή από μέσα σας;

Εγώ προσωπικά δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο επ’ αυτού, παρά μόνο να αναφωνήσω:

Χριστέ μου, το μεγαλείο Σου!…

Ο Άγιος Κοσμάς και η …ξεχασμένη (ή παραγνωρισμένη) προφητεία του!

Δεν χρειάζεται θαρρώ να πω πολλά για τον Εθνικό μας Άγιο, τον Μέγα Διδάσκαλο του Γένους και Ισαπόστολο Κοσμά τον Αιτωλό, τον επιλεγόμενο και Πατρό-Κοσμά. Έχω πεί ήδη τόσα σε προηγούμενα κείμενα μου που αρκούν. Άλλως τε, οι προρρήσεις του είναι τόσο ζωντανές, που…μιλούν από μόνες τους, καθώς τις βλέπουμε να επαληθεύονται κάθε τρείς και λίγο.

Η ρήση του π.χ που λέει ότι «Η αιτία του Γενικού Πολέμου θα έρθει από τη Δαλματία», προφητεύει την αιτία του Α’ ΠΠ, σχεδόν 200 χρόνια πρίν αυτός συμβεί, η οποία πράγματι έλαβε χώρα στο μαρτυρικό Σεράγιεβο όταν και δολοφονήθηκε εκεί ο διάδοχος του Αυστροουγγκρικού θρόνου, αρχιδούκας Φραγκίσκος Φερδινάνδος από τον σερβοβόσνιο εθνικιστή Γκαβρίλο Πρίνσκιπ. Ή κάποιες άλλες προρρήσεις που αφορούσαν διάφορες εφευρέσεις (τηλεόραση, αυτοκίνητο, τρακτέρ) ή ακόμα και την αιτία των κακών για την ανθρωπότητα, όπως η ρήση του «Τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία» ή «Το κακό θα σας έρθει από τους ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ». Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί τόσο με τη σαφήνεια όσο και για την εκπλήρωση αυτών των ρήσεων στις μέρες μας; Ό,τι τραβάμε σήμερα, είναι έργο με την πλήρη υποστήριξη του Βατικανού και των… «διανοουμένων», γνήσιων τέκνων του λεγόμενου «Διαφωτισμού».

Πάμε όμως στο «δια ταύτα».

Μεταξύ των 100 και πλέον προφητειών του Αγίου, υπάρχει και μία που κανείς μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να αποκρυπτογραφήσει.

Πρόκειται για την ρήση που λέει:

«Ο χαλασμός θα γίνει από έναν ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ» ή «Ο Χαλασμός θα ‘ρθεί από Τυφλό και Κασιδιάρη»

Η ρήση παρουσιάζεται διπλή, διότι η πρώτη ανήκει στη συλλογή των προφητειών του Αγίου Κοσμά από τον μακαριστό μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη και η άλλη σε έκδοση αλβανικού χειρόγραφου που βρέθηκε στους Αγίους Σαράντα το 1915 από τον πρωτοσύγκελο Ιωσήφ Μαρμαρινό, η οποία περιλαμβάνεται στο βιβλίο της Ηγουμένης Ευθυμίας, της Μονής Αγίου Κοσμά στο Μέγα Δένδρο Θέρμου της Αιτωλίας, όπου και βρίσκεται το σπίτι που μεγάλωσε ο Πατρό-Κοσμάς. Σήμερα, το σπίτι αυτό έχει αναπαλαιωθεί και ανασυσταθεί πλήρως (το πρωτότυπο ήταν απλά…μια μονοκάμαρη καλύβα) και είναι τόπος λατρείας και προσκυνήματος.

Και οι δύο αυτές εκδοχές της ρήσης είναι πραγματικές και η μία απλά συμπληρώνει την άλλη.

Η ρήση αυτή έγινε αποδέκτης πολλών και αντικρουόμενων ερμηνειών.

Η πρώτη ερμηνεία που παρουσιάστηκε, ήταν το 1993 ή 1994, την περίοδο δηλαδή που η ΕΣΣΔ είχε πάψει να υφίσταται και που κεφαλή της ήταν ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, ο οποίος ήταν και …κασιδιάρης, δηλαδή φαλακρός αλλά και…σημαδεμένος (με τον γνωστό «λεκέ» που υπάρχει στη κορυφή του κεφαλιού του). Επειδή λοιπόν η κατάρρευση της ΕΣΣΔ με τον τρόπο που έγινε, αποτέλεσε κοσμοϊστορικό γεγονός – κάτι παρόμοιο με …χαλασμό θα λέγαμε – πολλοί είχαν αρχίσει να πιστεύουν πως αυτόν εννοούσε ο Άγιος Κοσμάς και πως αυτός θα ήταν η αιτία για έναν γενικό «χαλασμό». Φυσικά, διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Μια άλλη ερμηνεία, ήρθε στο προσκήνιο περί τα τέλη του 2005, όταν κάποιοι…ευφάνταστοι «ανακάλυψαν» επίσης στο πρόσωπο του

Γκορμπατσώφ τον…ίδιο τον Αντίχριστο, λέγοντας πως επειδή ο Γκόρμπυ είχε μεγάλες διασυνδέσεις στη Δύση, η οποία πράγματι του συμπεριφερόταν ως…πρώην αυτοκράτορα(!), τον ετοιμάζουν ως…τον επόμενο Πλανητάρχη(!) ο οποίος θα κατέστρεφε ολοκληρωτικά τη Ρωσία του…Πούτιν!

Μάλλον το τοποθετούμε αυτό σε επίπεδο γκροτέτσκ.

Μια άλλη ερμηνεία η οποία «ξεπετάχθηκε» λίγο μετά την υπογραφή των μνημονίων από τη κυβέρνηση του ΓΑΠ και διαδόθηκε σε όλη την τότε γνωστή μπλογκόσφαιρα, ήταν ότι ο …Κασιδιάρης δεν ήταν άλλος από τον …Γ.Α.Παπανδρέου, ο οποίος και ταρακούνησε συθέμελα με τα καμώματά του την ίδια τη συνοχή του Ευρώ (θα θυμάστε βέβαια τα κλάμματα της Μέρκελ και τις …κατάρες του Σαρκοζί), σε βαθμό να θεωρείται αυτός πλέον ώς ο περίφημος…Κασιδιάρης (φαλακρός κι αυτός με άσπρο κοντό μαλλί) του Αγίου Κοσμά, μιας και η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί τότε πράγματι απειλούσε με κατάρρευση το ίδιο το ευρώ, εκτός βέβαια από την ίδια την Ελλάδα η οποία λόγω της δημιουργηθείσας αυτής κατάστασης, έμπαινε στην μεγαλύτερη περιπέτεια του βίου της. Φυσικά δεν έγινε απολύτως τίποτε απ’ όλα αυτά. Το ευρώ παραμένει στη θέση του μέχρι σήμερα (αλλά το μέλλον του είναι όντως θεοσκότεινο) και ο ΓΑΠ δεν είναι παρά μια πολιτική καρικατούρα που μάλλον οίκτο προκαλεί παρά φόβο.

Υπήρξαν κι άλλες αναφορές (όπως αυτή με την παρομοίωση του επίθετου που έφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης με το προσωνύμιο του Αγίου Κοσμά) που είναι ανάξιες λόγου.

Σήμερα όμως, στις μέρες που ζούμε, η προφητεία αυτή παίρνει άλλες διαστάσεις επειδή έχουμε μπλέξει με την σατανοκινούμενη συμμορία των διεθνιστών εγκληματιών που αποκαλείται Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και που έχει ως «αρχηγό» έναν…πράγματι «κασσιδιάρη», τον γερμανοεβραίο Κλάους Σβάμπ!

Ας δούμε όμως τι ακριβώς εννοούσε ο Άγιος Κοσμάς.

Κατ’ αρχάς, να αναλύσουμε τις λέξεις «κασιδιάρης» και «τυφλός» και γιατί τις χρησιμοποίησε ο Άγιος.

Ο μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης στο βιβλίο του «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», για την λέξη «Τυφλός», δίνει μια δική του εξήγηση, η οποία μου φαντάζει και η πιο ορθή.

«Τυφλοί την εποχή εκείνη, μπορούσαν να εννοούν και εκείνους που ήταν  τυφλοί πνευματικά, δηλαδή δεν μπορούσαν να δούν με το πνεύμα τους την Αλήθεια και το πραγματικό πνευματικό Φώς.»

Όσο για τον επιθετικό προσδιορισμό «Κασιδιάρης», η έννοια του είναι επίσης αλληγορική. Κασιδιάρη προσφωνούσαν παλαιότερα οι λαϊκοί τον φαλακρό άντρα, αλλά και τους…βρωμιάρηδες, μιας και η λέξη αυτή υπονοούσε τη σκληρή βρωμιά του σώματος, η οποία ξεραίνεται σαν κάπαλο αίματος πάνω στο δέρμα.

(«Έτριβε η κυρά-Ευτέρπη τα γόνατα του Αντωνάκη, του «Τρελαντώνη» της δηλαδή, προσπαθώντας να καθαρίσει μάταια τη βρωμιά που είχε μαζευτεί εκεί και δεν έλεγε να βγεί και ο μικρός ούρλιαζε: «Πονάω, πονάω καλέ, φώναξε τη μαμά μου να έρθει»! «Πάψε βρε τρελόπαιδο, θαρρείς πως τα ντελικάτα χεράκια της μάνας σου μπορούν να βγάλουν τέτοια κασίδα; Και σταμάτα να τσαλαβουτάς, με έκανες μούσκεμα!»

Πηνελόπη Δέλτα, «Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ», εκδ. Άγκυρα, 1973)

 

Η «κασίδα» λοιπόν, στη ρήση του Αγίου Κοσμά ενδεχομένως να μην υπονοεί τη βρωμιά του σώματος, αλλά της …ψυχής και του πνεύματος! Και σε αυτό συμφωνεί τόσο ο Καντιώτης, όσο και ένας άλλος εξ ίσου σημαντικός Θεολόγος, ο Κ. Τριανταφύλλου στο βιβλίο του «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, Βίος και Προφητείες».

 

Δε θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα ο τύπος αυτός του ανθρώπου που περιγράφει ο Άγιος, να είναι ένας από τους επικεφαλείς της συμμορίας των διεθνιστών – καμπαλιστών δολοφόνων ή ακόμη και ο ίδιος ο επικεφαλής της; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!

Γιατί το λέω αυτό; Διότι, υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή, ίσως η πλέον ενδιαφέρουσα για τη λέξη «Κασιδιάρης».

Και εξηγούμαι.

 

Υπάρχει μια θρησκευτική υπό-ομάδα μέσα στον Σιωνιστικό Καμπαλισμό που ονομάζονται …«Κασιδικοί Ραββίνοι» (Hasidic or Chasidic Rabbis)!

 

Όπως μας πληροφορεί ο Μπέντζαμιν Μπράουν, κοινωνιολόγος – Ιστορικός σε μια εργασία του για το Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ με τίτλο «The Two Faces of Religious Radicalism: Orthodox Zealotry and “Holy Sinning” in 19th Century Hasidism in Hungary and Galicia», πως υπάρχουν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται «Κασιδικοί Ραββίνοι»  οι οποίοι εκπροσωπούν ένα άλλο δόγμα μέσα στο δόγμα της Καμπάλα και που αποκαλείται «ΧΑΣΙΔΙΣΜΟΣ» ή «ΚΑΣΙΔΙΣΜΟΣ» και πρόκειται για μια θρησκευτική ομάδα ραββίνων καμπαλιστών η οποία προέκυψε ως πνευματικό Κίνημα Αναγέννησης του Καμπαλισμού στο έδαφος της …σύγχρονης Δυτικής Ουκρανίας(!) κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα και εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Για την περίεργη αυτή Σέχτα θα πούμε σε άλλο άρθρο. Πάντως, τα περισσότερα (αν όχι όλα) μέλη αυτής της υπό-ομάδας κατοικούν στις ΗΠΑ κυρίως, αλλά και στο Ισραήλ. Ελαχιστότατα είναι αυτά που έχουν απομείνει στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, λόγω του ότι είχαν κυνηγηθεί στο παρελθόν ανελέητα από τους Ναζί στον Β’ΠΠ. Οι «Κασιδικοί» ή «Χασιδικοί» λοιπόν Εβραίοι Καμπαλιστές είχαν και έχουν και σήμερα πολύ μεγάλη επιρροή σε ανώτερους και άνωτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ και της Ευρώπης, πράγμα που από μόνο του φωσφορίζει ως …άκρως επικίνδυνο για την Ανθρωπότητα.
Μάλιστα κάποτε, πριν από 20 περίπου χρόνια, ένας από αυτούς του Κασιδικούς, ο Τωβίτ Μπεν Μπεκουρία, είχε αναγγείλει πως ο «Μεσσίας» πρόκειται να έρθει στον κόσμο πάρα πολύ σύντομα!

Καταλαβαίνετε τον συσχετισμό;

Χασιδικός/Κασιδικός/…Κασιδιάρης!

Άρα;

 

Σχεδόν όλοι εμείς που…είμαστε «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ» κατά τους Νεοταξίτες, μόνο έναν θα μπορούσαμε να συσχετίσουμε με αυτόν που αναφέρει ως «τυφλό και κασιδιάρη» ο Άγιος:

Τον επικεφαλή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, γερμανοεβραίο Κλάους Σβάμπ! Δηλαδή, τον Εγκέφαλο και τη ψυχή του Θηρίου!

 

Το συμπέρασμα αυτό, όσον αφορά εμένα προσωπικά τουλάχιστον, έρχεται αβίαστα στο μυαλό μου διότι συγκεντρώνει…όλα τα απαραίτητα…προσόντα!

Είναι γερμανοεβραίος στη καταγωγή, δηλαδή Χαζαροεβραίος που σημαίνει Σιωνιστής καραμπινάτος!

Είναι αποδεδειγμένα Καμπαλιστής.

Είναι ψυχρός, αλαζονικός και γεμάτος κακία (το μαρτυράει το βλέμμα του)

Eίναι ο…εγκέφαλος της «επιχείρησης» της Παγκοσμιοποίησης και ο μπροστινός του Jacob Rothschild!

Kαι φυσικά, ο απόλυτος υπεύθυνος για το χάος που έχει δημιουργηθεί σήμερα στις δυτικές κοινωνίες με βάση τις ψυχανώμαλες θεωρίες του περί «Κλιματικής Αλλαγής» και ασφαλώς ο ενορχηστρωτής του παράλογου πολέμου στην Ουκρανία!

Μας μένει μόνο να…διαπιστώσουμε ότι πράγματι ανήκει στη σέχτα των «Κασιδικών», για να πέσει και η τελευταία αμφιβολία που ενδεχομένως να υπάρχει ακόμα και μετά απ’ όλα αυτά τα αποκαλυπτικά.

Όσον αφορά πάντως εμένα προσωπικά, με βεβαιότητα δηλώνω πως αυτός είναι όντως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΚΑΝΟΣ να δημιουργήσει το ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΧΑΟΣ, (για να μη πω ότι το δημιουργεί ήδη μιας και παντού σήμερα υπάρχουν εξεγέρσεις λαών που αντιστέκονται στη παράνοια της επισιτιστικής και ενεργειακής κρίσης) αναγκάζοντας τη Ρωσία στο να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μετατρέποντας έτσι μια απλή τοπική στρατιωτική σύγκρουση σε πυρηνικό ολοκαύτωμα!

 

Ο Ιωάννης στην θεόπνευστη «Αποκάλυψη» του, μας πληροφορεί πως το Θηρίο θα κηρύξει πόλεμο για 42 μήνες. Ήδη ο Κλάους Σβάμπ και η συμμορία του, μας έχουν κηρύξει πόλεμο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ (Κορωνοϊός, εμβόλια mRNA) και στρώνουν το χαλί παράλληλα και για τον Γ’ΠΠ.

Θέλουμε κι άλλες αποδείξεις άρα γε; Ή φτάνουν αυτά;

Ο χρόνος τους όμως ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Η κλεψύδρα έχει ήδη αρχίσει να ρέει ανάποδα. Οι 24 μήνες έχουν ήδη περάσει. Απομένουν άλλοι 20, όπου και θα παίξουν τα ρέστα τους υπό το βλέμμα του Θεού, που βλέπει ήδη να αυξάνονται και να πληθαίνουν οι μετανοήσαντες και να χαμογελάει από ψηλά με εκείνο το χαμόγελο της Απέραντης Καλοσύνης, σχεδιάζοντας ήδη από τώρα την αναδιάρθρωση της Οικουμένης με στόχο την Τελική Αναμέτρηση με το δεύτερο, το μεγαλύτερο Θηρίο. Τον Αντίχριστο…

 

Επίλογος

 

Κατ’ αρχάς, να ζητήσω μιαν ειλικρινή συγγνώμη για το…εκνευριστικά μακρόσυρτο άρθρο μου. Όμως, ήταν τόσα πολλά που έπρεπε να πω δια της γραφίδος μου, που προσπάθησα να κρατήσω όσο μπορούσα το …επίμηκες του κειμένου μου, στο να μην υπερβεί και τις…αναγνωστικές κόκκινες γραμμές. Ελπίζω να μη σας κούρασα.

Ο στόχος μου ήταν διττός. Από τη μία μεριά, να συνδέσω το Θείο και Αποκαλυπτικό Κείμενο με τη σημερινή πραγματικότητα, πιστοποιώντας ήδη πως η μόνη Αλήθεια της Οικουμένης, είναι ο Τριαδικός Θεός και πως ο Χριστιανισμός θα είναι και πάλι «το ατίθασο Άλογο που θα κερδίσει την κούρσα», όπως και τότε, σε εκείνα τα τρομερά χρόνια των διωγμών των πρώτων χριστιανικών κοινοτήτων που κατά… «παράβασιν» όλων των αρνητικών προοπτικών, ο Χριστιανισμός όχι μόνο δεν εξαφανίστηκε από τον χάρτη, αλλά και επικράτησε κατά κράτος, μετατρέποντας την αυτοκρατορία του Κακού σε Βασίλειο του Χριστού επί της Γης!

Και από την άλλη, να προσφέρω ένα ελαχιστότατο έργο μέσα από πρόσθετα ιστορικά στοιχεία που ενδεχομένως κάποιοι ελάχιστοι να μην ήξεραν ή να μη πληροφορήθηκαν σωστά, λόγω του τεράστιου όγκου της πληροφορίας που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Το συμπέρασμα εν ολίγοις που προκύπτει μέσα από αυτή τη μικρή εργασία, είναι ένα:

«Έχει ο Διάβολος τα σχέδια του, αλλά ο Θεός έχει πολύ καλύτερα απ’ αυτόν».

 

Οι σιωνιστές – καμπαλιστές Μασόνοι, υφαίνουν τον δηλητηριώδη ιστό τους  γύρω από την χριστιανική Ανθρωπότητα εδώ και τρείς αιώνες περίπου, από τα τέλη σχεδόν του 17ου αιώνα, εποχή κατά την οποία αναδεικνύεται ο «μέγας γενάρχης» της Παγκοσμιοποίησης, ο γερμανόφωνος Ασκεναζί Εβραίος, ο βδελυρός τοκογλύφος και καμπαλιστής Mayer Amschel Rothschild. Απ’ αυτόν ξεκίνησαν όλα και πιθανόν να τελειώσουν με τον επίσης βδελυρό απόγονο του, David Amschel Rothschild, γιό και κληρονόμο του σχεδόν ετοιμοθάνατου Jacob Rothschild.

Ο Διάβολος ξέρει πάρα πολύ καλά να επιλέγει τους ανθρώπους του. Και ξέρει επίσης πάρα πολύ καλά το πως να τους χειραγωγεί.

Το βλέπουμε άλλως τε αυτό σήμερα, σε όλο του το μεγαλείο.

 

Το «Θηρίο της Αποκαλύψεως», δεν είναι τελικά ΕΝΑ πρόσωπο, όπως εσφαλμένα πιστεύαμε όλοι τόσα χρόνια. Είναι ένα ΣΥΝΟΛΟ ανθρώπων, μια μεγάλη ΚΑΣΤΑ κουστουμαρισμένων ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ-ΤΕΡΑΤΩΝ που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να αποκτήσουν αυτό που κανείς δεν μπόρεσε μέχρι τώρα: Τον Κόσμο ολόκληρο!

Σηκώνοντας επιδεικτικά το μικροσκοπικό μπόι τους μπροστά στον Ογκόλιθο που λέγεται ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ και αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει η αποκοτιά τους, Τον προκαλούν με τον πλέον υβριστικό και χυδαίο τρόπο σαν να Του λένε «Εδώ είμαστε! Χτύπα αν μπορείς! Και δεν μπορείς γιατί εμείς θα είμαστε πάντα οι ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ»

 

Ο Σατανάς, έντονα οργισμένος και ταπεινωμένος όπως νοιώθει, επειδή…Εκείνος του συνέτριψε την κεφαλήν και το μόνο που κατάφερε να του κάνει ήταν να του…δαγκώσει απλά τη…φτέρνα Του, και επειδή πιστεύει πως τώρα είναι η δική του ώρα, τους έχει φουσκώσει τα μυαλά σε τέτοιο βαθμό, που τους έκανε να πιστέψουν πως ο ίδιος ο Θεός δεν είναι παρά ένας…δειλός στη χειρότερη ή ένας ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Αγαθός και Καλοσυνάτος στη καλύτερη, που αγαπάει το Πλάσμα του τόσο πολύ, ώστε να μη μπορεί να το εξοντώσει, όπως θα μπορούσε με μια Του κίνηση.

 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ! Γιατί ο Θεός πράγματι δεν έχει σκοπό να αφήσει να εξοντωθεί το Πλάσμα του. Ο σκοπός Του είναι να ΠΑΙΔΑΓΩΓΗΘΕΙ το Πλάσμα Του και να γυρίσει σε Εκείνον. Διότι ο Θεός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ, αλλά ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ και ξέρει πάρα πολύ καλά να μετατρέπει το ΚΑΚΟ σε ΚΑΛΟ και τους γκρεμισμένους τοίχους σε υπέροχα ψηφιδωτά.

Θα κλείσω το κείμενο μου με μια μικρή αλλά απίστευτου μεγαλείου ιστοριούλα που αφορά τον Άγιο Παΐσιο, όπως την κατέγραψε η πέννα του συναδέλφου Ιστορικού και Θεολόγου Δ. Ράμμου.

Σε νεαρή ηλικία (15 ετών), ο Αρσένης πριν γίνει μοναχός και πάρει το όνομα Παΐσιος, έζησε μία συγκλονιστική εμπειρία. Ένας γνωστός του, μαρξιστής, προσπάθησε να του κλονίσει την πίστη, εξιστορώντας του την  δαρβινική θεωρία, όπως τη χρησιμοποίησαν οι Σιωνιστές στα προηγούμενα χρόνια.

Ο νεαρός Αρσένης, κλονίστηκε, ταράχτηκε. Κατέφυγε απελπισμένος σε μιαν εκκλησιά και άρχισε να σκέφτεται και να προσεύχεται για ώρες. Ζητούσε από τον Χριστό να του… εμφανιστεί(!), να του αποδείξει ότι …είναι ζωντανός! Επέμενε συνεχώς με πείσμα, σχεδόν απαιτούσε, παρασυρόμενος από τυφλό εγωϊσμό!

Μέχρι πού …έβαλε καλό και ταπεινό λογισμό, «αδειάζοντας» στην κυριολεξία τον δαίμονα που είχε μπεί μέσα του: «Εφ’ όσον σταυρώθηκε ο Χριστός για μένα, θα πεθάνω κι εγώ γι’ Αυτόν!».

Αυτό ήταν!

Τότε το θαύμα έγινε!

«Ο Θεός περίμενε την αντιμετώπιση μου», θα πεί διηγούμενος στους συνομιλητές του. «Ύστερα από αυτό, παρουσιάστηκε ο ίδιος ο Χριστός, μέσα σε  άφθονο Φως. Φαινόταν από τη μέση και πάνω. Με κοίταξε με πολλή αγάπη και μου είπε: «Εγώ ειμί η Ανάστασις και η Ζωή! Ο πιστεύων είς εμέ, κάν αποθάνει, ζήσεται!». Τα λόγια αυτά ήταν γραμμένα καί στο Ευαγγέλιο που κρατούσε ανοικτό στο αριστερό χέρι Του!»

 

Μετά από μία τέτοια εμπειρία, δεν είχε πλέον καμμιά αμφιβολία για την αλήθεια. Και σε όλη του τη ζωή, δίδασκε τον κόσμο να μη πιστεύει στο ψέμμα του δαρβινισμού, αλλά στην Αλήθεια του Θεού…

 

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com

Αφήστε μια απάντηση