Πρώτα ΑΥΤΑ, μετά εκλογές!!! Δεν μπορούσε να κρύψει την ΧΑΡΑ του ο Πιερρακάκης, vid
 ΜΙΚΡΟΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, DRONES, ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ!!! «Η Ελλάδα θα δώσει το παράδειγμα στην Ευρώπη», τόνισε.

Ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έδειξε πως η κυβέρνηση έχεινα περάσει από την Βουλή νομοσχέδιο, το οποίο θα καταστήσει την Ελλάδα καμάρι της ψηφιακής Μεγάλης Επανεκκίνησης, της Τεχνητής Νοημοσύνης, της παρακολούθησης, των drones και των ψηφιακών πορτοφολιών, τα οποία θα περιέχουν την ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης, αργότερα ψηφιακές μονάδες συναλλαγών και εν αρχή θα βρίσκονται στο κινητό, μετά όμως εμφυτευμένα μέσα μας.

Με χαμόγελο ο υπουργός ανέφερε πως η Ελλάδα θα πρωτοπορήσει σε αυτό, καθώς, παρότι κανονικά η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει πάντα την αρχή και έπειτα τα κράτη εφαρμόζουν, τώρα η Ελλάδα είναι εκείνη που θα δώσει το παράδειγμα.

Μάλιστα έκανε και αναφορές στους μικροδορυφόρους εταιρειών όπως του Έλον Μασκ ή της AMAZON, με την κυβέρνηση να θέλει να αποκτήσει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ, μάλλον ενοικιάζοντάς το.

Πρόκειται για δορυφόρους που σχεδιάζεται να τεθούν συνολικά σε τροχιά προσφέροντας internet σε όλο τον πλανήτη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους, όπου και αν ζουν να εργάζονται από το σπίτι και να επικοινωνούν και να συναλλάσσονται με τις αρχές από το σπίτι.

Έτσι μπορεί άνετα να επιτευχθεί το “μάντρωμα” του παγκόσμιου λαού και ο απόλυτος έλεγχος του καθενός, αφού ο καθένας θα μένει σε ένα σημείο, λογικά το σπίτι του και οι αρχές θα ξέρουν που βρίσκεται αφού ή στο σπίτι του θα είναι ή κάπου εκεί κοντά για ψώνια, μειώνοντας σε μέγιστο βαθμό τις μετακινήσεις – ΕΔΩ.

Δείτε τον Πιερρακάκη ΜΕ ΧΑΡΑ να ανακοινώνει όσα θα ψηφίσει η κυβέρνηση:

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση