Καλώς ήρθατε στο μέλλον του αστυνομικού κράτους σας: Θα ΤΡΩΤΕ ΓΡΥΛΛΟΥΣ και θα ΠΙΝΕΤΕ ΟΥΡΑ σε μια πλωτή φορτηγίδα φυλακής
Mike Adams

Μια τεράστια φορτηγίδα φυλακών επιπλέει αυτή τη στιγμή στον ποταμό East River του South Bronx, κοντά στη Νέα Υόρκη. Στη φορτηγίδα βρίσκονται 800 κρατούμενοι που υποβάλλονται σε χημικές επιθέσεις, ιατρικά πειράματα με εμβόλια, “ενισχυμένα δεσμά” και άλλες μορφές παράνομων βασανιστηρίων και εγκλεισμού.

Η πλωτή φορτηγίδα κατασκευάστηκε πιθανότατα ως ένας τρόπος για τις αρχές να αποφύγουν την εποπτεία και τους τοπικούς νόμους, ισχυριζόμενες ότι βρίσκονται σε “υδάτινες οδούς” και όχι σε ξηρά. Αυτή η φορτηγίδα, που παρουσιάζεται σε αυτό το βίντεο στο YouTube, είναι η τέλεια αναπαράσταση του μέλλοντος της ανθρωπότητας υπό τον έλεγχο του παγκοσμιοποιημένου αστυνομικού κράτους.

Αυτές οι φορτηγίδες είναι επίσης γνωστές ως “φορτηγίδες φυλακών της FEMA” και πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνται στο GITMO. Είναι από πολλές απόψεις ισοδύναμες με τις “μαύρες τοποθεσίες” της CIA, όπου οι κρατούμενοι υποβάλλονται συστηματικά σε βασανιστήρια και τεχνικές ενισχυμένης ανάκρισης, παρά την παρανομία αυτών των πράξεων.

Θα τρώτε γρύλους και θα πίνετε ούρα

Εν τω μεταξύ, οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις του κόσμου καταστρέφουν σχολαστικά τις εγχώριες προμήθειες τροφίμων, ενώ παράλληλα ανεβάζουν εργοστάσια γρύλων για τη μαζική παραγωγή δισεκατομμυρίων κιλών αλεσμένου γεύματος γρύλων που θα χρησιμοποιηθεί ως “υγιεινή τροφή” για ανθρώπους και κατοικίδια ζώα. Όπως αναφέρει το WestphalianTimes.com, η καναδική κυβέρνηση είναι ενθουσιασμένη με ένα σχέδιο για την “καλλιέργεια δισεκατομμυρίων γρύλων… που παράγουν μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά πρωτεΐνη για τις αγορές υγιεινών τροφών και κατοικίδιων ζώων”.Το καταλάβατε αυτό; Το πρωτεϊνικό γεύμα γρύλου είναι “premium υγιεινή διατροφή”. Σύντομα, θα το δείτε να διαφημίζεται ως υποκατάστατο της πρωτεΐνης ορού γάλακτος και του μοσχαρίσιου κρέατος.

(Ελπίζω να απολαμβάνετε τα Cricket McNuggets σας).

Ισχυρίζονται επίσης ότι η παραγωγή γρύλων αντί για βοδινό κρέας θα έχει ως αποτέλεσμα “την εκπομπή σημαντικά λιγότερων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά το στάδιο της παραγωγής”. (Συγγνώμη για την απαίσια γραμματική τους, οι κυβερνητικοί μπράβοι που το τρέχουν αυτό δεν είναι πολύ έξυπνοι).

Έτσι, θα σας πουν να τρώτε γρύλους για να σώσετε τον πλανήτη από το διοξείδιο του άνθρακα.

Καθώς το νερό τελειώνει στη λίμνη Mead και στις περισσότερες δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, η ανακύκλωση των λυμάτων θα περάσει σε μια εντελώς νέα φάση, όπου οι άνθρωποι θα αναγκάζονται να πίνουν ανακυκλωμένα ούρα, αν ελπίζουν να έχουν πόσιμο νερό. Το νερό που απομακρύνεται από την επεξεργασία της βιολογικής λάσπης – που βρίθει από ιούς, χημικά αντισύλληψης, φυτοφάρμακα και φάρμακα – θα φιλτράρεται και θα επανασυσκευάζεται ως “πόσιμο νερό” για τις μάζες.

Όποιος αψηφά την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών για την εξόντωση της ανθρωπότητας θα συλλαμβάνεται, θα μαζεύεται και είτε θα εξοντώνεται σε ένα πράσινο εργοστάσιο soylent είτε θα φυλακίζεται από το διεφθαρμένο καθεστώς. Έτσι, θα τρώτε γρύλους και θα πίνετε ούρα, ενώ θα ζείτε σε μια πλωτή φορτηγίδα φυλακής.

Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε “ευτυχισμένοι”. Ή αλλιώς…

Αγοράστε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να σώσετε τον πλανήτη, αλλά μην το φορτίζετε γιατί θα καταρρεύσει το δίκτυο ηλεκτροδότησης

Εν τω μεταξύ, οι ιδιοκτήτες Tesla στο Τέξας λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσα στο αυτοκίνητο που τους λένε να αποφύγουν να φορτίσουν τα αυτοκίνητά τους, επειδή το ηλεκτρικό δίκτυο του Τέξας βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης λόγω έλλειψης ενέργειας από ανεμογεννήτριες που δεν γυρίζουν επειδή δεν φυσάει άνεμος.

Όπως ανακοίνωσε δημοσίως η ERCOT, η αιολική ενέργεια στο Τέξας παράγει σήμερα μόλις το 8% της συνολικής δυναμικότητάς της. Η ηλιακή ενέργεια παράγει το 81%, αλλά φυσικά μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας που ο ήλιος λάμπει.

Έτσι, τώρα έχουμε μια κατάσταση όπου όλοι υποτίθεται ότι πρέπει να αγοράζουμε “πράσινα” αυτοκίνητα για να σώσουμε τον πλανήτη, αλλά τα πράσινα αυτοκίνητα δεν μπορούν να φορτιστούν όταν η “πράσινη” ενέργεια δεν λειτουργεί επειδή δεν φυσάει άνεμος. Έτσι, το “πράσινο” αυτοκίνητό σας είναι άχρηστο επειδή η πράσινη ενέργεια δεν είναι αξιόπιστη. Αλλά οι παγκοσμιοποιητές λένε σε όλους να μετακινηθούν σε περισσότερη πράσινη ενέργεια και περισσότερα πράσινα οχήματα, τα οποία το μόνο που θα κάνουν είναι να κάνουν το όλο σύστημα πιο επιρρεπές στην κατάρρευση. Πρόκειται για κάποιο τρελό κλιματικό αστείο;

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει αρκετή χωρητικότητα στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας αυτή τη στιγμή για να φορτίσει αξιόπιστα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που ήδη υπάρχουν. Τι θα συμβεί όταν εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι αγοράσουν ηλεκτρικά οχήματα και τα συνδέσουν στην πρίζα; Η απάντηση είναι προφανής: Το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας παύει να λειτουργεί και καταλήγουμε σε κυλιόμενες διακοπές ρεύματος.

Με άλλα λόγια, η “πράσινη” ατζέντα θα ωθήσει την Αμερική σε μια τριτοκοσμική ύπαρξη.

Παρεμπιπτόντως, είναι ένας ακόμη σημαντικός λόγος για να αποκτήσετε μια ηλιακή γεννήτρια για εφεδρική ενέργεια. Η μάρκα που προτείνω σήμερα είναι η EcoFlow, και είναι διαθέσιμη στο SAT123.com, έναν από τους ιστότοπους του χορηγού μας.

Η πραγματική λύση σε όλα αυτά είναι να χρησιμοποιήσουμε τα ορυκτά καύσιμα και να βγούμε από την πείνα και την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Αλλά οι αντι-ανθρώπινοι διαφωτιστές που είναι υπεύθυνοι για τον κόσμο αυτή τη στιγμή θέλουν να εξοντώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα, γι’ αυτό και ακολουθούν τις πολιτικές που είναι σχεδιασμένες να προκαλέσουν τις μέγιστες ανθρώπινες απώλειες.

Καλύπτω όλα αυτά και πολλά άλλα στο σημερινό podcast της Ενημέρωσης για την Κατάσταση, το οποίο επίσης ξεκινάει με εμένα να τραγουδάω ένα χαρούμενο τραγούδι με τίτλο “I love a black man with a gun”.

Τὸ βίντεο γιὰ ὅποιον γνωρίζει τὰ ἀγγλικά.

 

____________________________________________
Μετάφραση κειμένου ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

Αφήστε μια απάντηση