Αμερικανικό δημοσίευμα βάζει τα γυαλιά στους Ορθοδόξους: Αν πούμε ότι τα σημάδια της αποκάλυψης δεν τα ζούμε σήμερα, είμαστε υποκριτές!
Το thetrumpet γράφει:
 
Όταν μια γυναίκα βρίσκεται στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, μετά βίας μπορείς να καταλάβεις. Σύντομα όμως το μωρό μεγαλώνει μέσα της και δεν είναι μυστικό ότι πρόκειται να γεννήσει. 
Τότε αρχίζουν οι «πόνοι τοκετού» Και η συχνότητα και η ένταση αυξάνονται όσο πιο κοντά πλησιάζει το πραγματικό γεγονός γέννησης.
 
Αν και κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία και ώρα της Δευτέρας Παρουσίας, ο Θεός δεν μας κρατά στο σκοτάδι σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προχωρά ο κόσμος, μας λέει για ορισμένα σημάδια που σηματοδοτούν με εγγύτητα της επιστροφής του Χριστού.
 
 Θα υπάρξουν δύο εκκλησίες του Θεού: μια που απομακρύνεται και μια που ο Θεός θα προστατεύσει.
ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΣΣΙΕΣ
«Πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας «Εγώ είμαι ο Μεσσίας», και θα πλανήσουν πολλούς»
«Πολλοί ψευδοπροφήτες θα εγερθούν και θα εξαπατήσουν πολλούς»
«Αν κάποιος σας πει τότε, “Δείτε, εδώ είναι ο Μεσσίας!” ή Εδώ! δεν το πιστεύω. Διότι ψεύτικοι μεσσίες και ψευδοπροφήτες θα σηκωθούν και θα κάνουν μεγάλα σημεία και θαύματα για να παραπλανήσουν, αν είναι δυνατόν, ακόμη και τους εκλεκτούς»
ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ
«Θα ακούσετε για πολέμους και φήμες για πολέμους». «Έθνος θα εγερθή εναντίον έθνους, και βασιλεία και βασιλεία».
ΑΥΞΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ
«Θα υπάρξουν λιμοί και σεισμοί σε διάφορα μέρη».
ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ
«Επειδή η ανομία θα πολλαπλασιαστεί, η αγάπη πολλών θα ψυχθεί»
Μας λένε επίσης ότι «ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα ρίξει το φως του. τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα κλονιστούν .
Αλλά τα σημάδια δεν είναι ανησυχητικά. 
«Αυτά τα καλά νέα της βασιλείας θα διακηρυχθούν σε όλο τον κόσμο ως μαρτυρία σε όλα τα έθνη, και τότε θα έρθει το τέλος».
Έρχεται πάλι για να ολοκληρώσει το σχέδιο της σωτηρίας, το οποίο περιλαμβάνει την ανάστασή μας, την παρουσία μας ενώπιον του Θεού και τη ζωή μαζί Του αιώνια στη γη που έγινε νέα.
Η ανταμοιβή για όσους υπάκουσαν θα είναι η αιώνια ζωή, ενώ όσοι έχουν επιλέξει να είναι εναντίον του θα πάψουν να χαίρονται αιώνια.
Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
Όταν διαβάζετε για όλα τα απαίσια πράγματα που συμβαίνουν πριν επιστρέψει ο Ιησούς, είναι δύσκολο να μην σκεφτείτε πώς πολλά από αυτά συμβαίνουν ήδη.
Ξηρός πηλός, γεμάτος ρωγμές.
Η ένταση και η συχνότητα πραγμάτων όπως ο πόλεμος, οι ασθένειες, οι καταστροφές και η ηθική παρακμή θα αυξάνονται όσο πλησιάζουμε στην άφιξη του Χριστού.
Ο Σατανάς έχει ριχθεί κάτω, και είναι γεμάτος οργή . Είναι σαν λιοντάρι που βρυχάται και μισεί όποιον θα τολμούσε να υπακούσει στον Θεό. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τους καταστρέψει.
Πρώτος θα έρθει ο Ηλίας που θα μας δείξει τον ψευτομεσσία
 
Και οι μαθητές του τον ρώτησαν, λέγοντας: Γιατί λένε λοιπόν οι γραμματείς ότι πρώτα πρέπει να έρθει ο Ηλίας; Και ο Ιησούς αποκρίθηκε και τους είπε: Ο Ηλίας πραγματικά θα έρθει πρώτα και θα αποκαταστήσει τα πάντα
Ο Ηλίας θα παραμείνει στον τρίτο ουρανό μέχρι τους καιρούς της αποκατάστασης όλων των πραγμάτων, που ο Θεός μίλησε με το στόμα όλων των αγίων προφητών του από τότε που άρχισε ο κόσμος..
Ο Χριστός μιλά στους μαθητές Του και είπε ότι θα εξαπατηθούν και αυτοί . Οι άνθρωποι που έχουν το Πνεύμα του Θεού που γνώρισαν τον Χριστό και τους δόθηκαν όλες αυτές οι προφητείες θα εξαπατηθούν. Τι καταπληκτική και νηφάλια προφητεία! Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να μάθουμε βαθιά την Αγία Γραφή. Μην με εμπιστεύεσαι – εμπιστεύσου τον Χριστό.
Η ανομία αφθονεί
«Και επειδή η ανομία [ηθική και πνευματική φθορά] θα αφθονεί, η αγάπη των πολλών θα παγώσει». Το θεμέλιο ολόκληρης της ΖΩΗΣ είναι ο νόμος του Θεού  οι Δέκα Εντολές. Ωστόσο, πολλοί λένε ότι οι εντολές έχουν καταργηθεί.  Ο Χριστός είπε ότι πρέπει να τηρείς τις εντολές αν θέλεις να μπεις στη Βασιλεία! Δεν λυπάμαι αν αυτό προσβάλλει τους ανθρώπους, γιατί πρέπει να το ακούσουν!
Ο Ιησούς μιλάει για αυτά που ακούμε στις ειδήσεις σχεδόν κάθε βράδυ: μοιχεία, ψέματα, κλοπές, μίσος και φόνος, απληστία. Περισσεύει σε αυτόν τον κόσμο!
Μείνε ξύπνιος
«Όπως όμως ήταν οι ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι και ο ερχομός του Υιού του ανθρώπου. Διότι, όπως τις ημέρες που ήταν πριν από τον κατακλυσμό, έτρωγαν και έπιναν, παντρεύονταν και παντρευόντουσαν, μέχρι την ημέρα που ο Νώε μπήκε στην κιβωτό, και δεν έμαθαν μέχρι που ήρθε ο κατακλυσμός και τους πήρε όλους, έτσι θα γίνει και η έλευση του Υιού του ανθρώπου». Ο Νώε προειδοποιούσε για 120 χρόνια! Οι άνθρωποι δεν άκουσαν και ο Κατακλυσμός ήρθε ξαφνικά . Η κρίση του τέλους των κρίσεων θα έρθει επίσης ξαφνικά. Να είστε σε εγρήγορση για αυτό.
«Να προσέχετε, γιατί δεν ξέρετε ποια ώρα θα έρθει ο Κύριός σας. Αλλά να ξέρετε αυτό, ότι αν ο καλός του σπιτιού ήξερε σε ποια σκοπιά θα ερχόταν ο κλέφτης, θα αγρυπνούσε και δεν θα άφηνε να διαλυθεί το σπίτι του»
Ο Χριστός μας είπε να προσέχουμε ! Δεν έχουμε την πολυτέλεια να νυστάζουμε πνευματικά. «Από ώρα σε ώρα να είστε ξύπνιοι, προσευχόμενοι ώστε να καταφέρετε να ξεφύγετε από όλους αυτούς τους μελλοντικούς κινδύνους και να σταθείτε μπροστά στον Υιό του ανθρώπου .

Αφήστε μια απάντηση