Δεν έχουν τέλος τα δημοσιεύματα στην Αμερική για τον ερχομό του Αντιχρίστου και την παγκόσμια κυβέρνηση!
Ομάδα: discover
 
Είμαστε μια υπηρεσίας μέσων ενημέρωσης που ξεκίνησε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια το 1929.
 
Προσέξτε να μην σας εξαπατήσει κανείς. Διότι πολλοί θα έρθουν στο όνομά μου, λέγοντας: «Εγώ είμαι ο Χριστός», και θα πλανήσουν πολλούς» 
Ο Ιησούς έλεγε στους μαθητές ότι θα εμφανίζονταν ψευδοπροφήτες και ότι θα έλεγαν στον εβραϊκό λαό ότι η πόλη και ο ναός τους δεν θα καταστραφούν, όπως είχε προβλέψει. Αυτή η προειδοποίηση δόθηκε επίσης σε όσους από εμάς ζούμε στις τελευταίες ημέρες της ιστορίας της γης.
Ψεύτικες, παραπλανητικές διδασκαλίες αφθονούν σήμερα. Πολλοί ισχυρίζονται ότι μιλούν για τον Ιησού, αλλά δεν μπορούμε πάντα να εμπιστευόμαστε αυτά που λένε. Γι αυτό χρειάζεται να μελετήσουμε τη Βίβλο μόνοι μας και να κατανοήσουμε την αλήθεια του Λόγου του Θεού?όπως βρίσκεται στη Βίβλο. Στην πραγματικότητα, ο Ιησούς μας προειδοποιεί ότι πρέπει να έχουμε διπλή επίγνωση της εξαπάτησης εδώ κάτω στο τέλος της ιστορίας της γης:
«Τότε, αν κάποιος σας πει: “Κοίτα, εδώ είναι ο Χριστός!” ή Εκεί! δεν το πιστεύω. Διότι ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες θα αναστηθούν και θα δείξουν μεγάλα σημεία και θαύματα για να εξαπατήσουν, αν είναι δυνατόν, ακόμη και τους εκλεκτούς. Βλέπετε, σας το είπα από πριν. Επομένως, αν σας πουν: «Κοίτα, είναι στην έρημο!». μην βγεις έξω; ή Κοιτάξτε, είναι στα εσωτερικά δωμάτια! μην το πιστεύετε» 
Ο Ιησούς εξηγεί πολύ ξεκάθαρα ότι οι ψευδοδιδάσκαλοι των Γραφών θα αλλάξουν τα λόγια Του και θα κάνουν θαύματα για να αποδείξουν ότι είναι εκπρόσωποι του Θεού. Μερικοί θα πουν ακόμη, «Ο Ιησούς ήρθε και μιλάει και κάνει θαύματα στην πόλη ή σε ένα κέντρο καταφυγής έξω από την πόλη».
Όταν συμβαίνει αυτό, ο Ιησούς λέει ότι δεν πρέπει να τους ακούτε. «Δεν είμαι Εγώ», προειδοποιεί, «γιατί όταν επιστρέψω στη γη, όλοι θα το ξέρουν! Στην πραγματικότητα, η επιστροφή Μου στη γη θα είναι σαν αστραπή που αναβοσβήνει στον ουρανό. όλοι θα το δουν» 
Με τα χρόνια, αναδείχθηκαν πολλοί ψευδοπροφήτες. Στη δεκαετία του 1960, ο Τσαρλς Μάνσον είπε στη μικρή ομάδα οπαδών του ότι ήταν ο Χριστός. Ο Τζιμ Τζόουνς, στο Τζορτζτάουν της Γουιάνας, έπεισε τους οπαδούς του ότι μίλησε για τον Ιησού και ότι έπρεπε να πιουν ένα ποτό με γεύση κυανιούχου άλατος. Εκατοντάδες πέθαναν, όπως φαίνεται σε γραφικές φωτογραφίες εφημερίδων και τηλεόρασης. Υπήρχε και ο David Koresh. Αυτός και πολλοί από τους οπαδούς του έχασαν τραγικά τη ζωή τους στην καταστροφή του συγκροτήματός τους στο Waco του Τέξας.
Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τον Apollo Quiboloy, ιδρυτή και ηγέτη του «Kingdom of Jesus Christ, The Name Above Every Name, Inc» με έδρα τις Φιλιππίνες. και ο Alan John (AJ) Miller, ηγέτης του κινήματος Divine Truth με έδρα την Αυστραλία. Ο Quiboloy ισχυρίζεται ότι είναι ο «διορισμένος Υιός του Θεού». Υπολογίζεται ότι έχει περίπου 6 εκατομμύρια ακόλουθους παγκοσμίως. Ο Μίλερ είναι ένας πρώην μηχανικός συστημάτων υπολογιστών που λέει ότι είναι ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ «μέσω της ενσάρκωσης». Ωστόσο, σύμφωνα με τη Γραφή, όταν ο Ιησούς επιστρέψει σε αυτή τη γη, θα έρθει στα σύννεφα του ουρανού και κάθε μάτι θα Τον δει 
Εκτός από τα άτομα που προσποιούνται τον Ιησού, οι ψευδείς διδασκαλίες μπορούν να εμφανιστούν και με άλλους τρόπους. Η δεισιδαιμονία, ο πνευματισμός και ο αποκρυφισμός συνεχίζουν να ακμάζουν, αν και πολλοί έχουν από καιρό προβλέψει ότι ο λόγος και η επιστημονική μέθοδος θα έκαναν την πίστη σε αυτά τα πράγματα απίστευτη, αν όχι ξεπερασμένη.
Στον 21ο αιώνα, οι άνθρωποι εξακολουθούν να προσκολλώνται στα ωροσκόπια και τις κάρτες ταρώ τους. Οι μορφωμένοι, επιστημονικοί, προοδευτικοί άνθρωποι είναι τόσο δεισιδαίμονες όσο ποτέ. Ο πνευματισμός δεν έχει υποχωρήσει. είναι διαφήμιση στο φως της ημέρας. Ο παγανισμός είναι απλώς ένας εναλλακτικός τρόπος ζωής. Μάγισσες και μάγισσες εμφανίζονται στα talk show. Οι ασκούμενοι της Νέας Εποχής και άλλοι είναι παντού, πουλώντας μαγικούς κρυστάλλους και διοχετεύοντας πνεύματα που έφυγαν. Οι πλαστές πινακίδες και τα θαύματα ανθίζουν. Όλα αυτά καθιστούν ακόμη πιο σαφές ότι η ιστορία οδεύει προς μια κορύφωση. Ακριβώς όπως προέβλεψε ο Ιησούς, ζούμε στην εποχή «του ερχομού του Υιού του Ανθρώπου» 
Πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε την αλήθεια μέσα σε τέτοια σύγχυση; Ο Θεός απαντά σε αυτό το ερώτημα με αυτά τα λόγια:
«Στο νόμο και στη μαρτυρία! Εάν δεν μιλούν σύμφωνα με αυτόν τον λόγο, είναι επειδή δεν υπάρχει φως μέσα τους»
Μελετώντας τον Λόγο του Θεού μέσω αυτών των  Οδηγών Ανακαλύψτε  τη Βίβλο, ακολουθείτε τη συμβουλή του Ιησού καθώς μαθαίνετε για Αυτόν.
ΣΗΜΑ ΝΟ 2: ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
Ο Ιησούς είπε για τις τελευταίες ημέρες λίγο πριν από την έλευσή Του:
«Θα ακούσετε για πολέμους και φήμες για πολέμους. Προσέξτε να μην ανησυχείτε. γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά το τέλος δεν είναι ακόμα. Διότι θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους, και βασιλεία εναντίον βασιλείας» 
Πριν από τον 20ο αιώνα, ο πόλεμος δεν είχε γίνει ποτέ σε πραγματικά παγκόσμια κλίμακα. αλλά σε αυτόν τον αιώνα, σχεδόν κάθε σημαντικό έθνος στη γη ενώθηκε σε δύο μεγάλες παγκόσμιες συγκρούσεις. Μια μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Cornell στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με τίτλο Deaths from Wars and Conflicts in the 20th Century, υπολογίζει ότι 231 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν σε αυτές τις συγκρούσεις. Είναι ένας αριθμός τόσο μεγάλος που είναι δύσκολο να κατανοηθεί!
Από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ζούσαμε με τη γνώση ότι ένα πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσε να μετατρέψει τον κόσμο μας σε ένα σωρό από ραδιενεργά συντρίμμια. Δεν είναι περίεργο που η Βίβλος μιλάει ότι ο Θεός καταστρέφει «αυτούς που καταστρέφουν τη γη» 
Ζούμε σε έναν παράξενο κόσμο. Όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία στην ειρήνη, ωστόσο συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε ένοπλες συγκρούσεις.  Οι παλιές εχθροπραξίες ξεσπούν σε ανοιχτή σύγκρουση. Η τρομοκρατία έχει τοποθετήσει τον κόσμο σε κάτι που φαίνεται να είναι μια μόνιμη πολεμική βάση. Οι προφήτες Μιχαίας και Ιωήλ προέβλεψαν ότι τη στιγμή που τα έθνη μιλούν για την επιθυμία τους για ειρήνη, η δυσπιστία για τους γείτονές τους τους αναγκάζει να προετοιμαστούν για πόλεμο
Πριν από πολύ καιρό, η Βίβλος απεικόνιζε αυτή την τρέχουσα κατάσταση αέναου πολέμου και δήλωσε ότι η μόνιμη ειρήνη θα βασιλεύει στη γη μόνο όταν επιστρέψει ο Ιησούς.
ΣΗΜΑ ΝΟ 3: ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Πώς ταιριάζουν οι φυσικές καταστροφές στα γεγονότα της τελευταίας ημέρας;
«Θα υπάρξουν μεγάλοι σεισμοί σε διάφορα μέρη και λιμοί και επιδημίες. και θα υπάρξουν τρομακτικά θέαμα και μεγάλα σημάδια από τον ουρανό. . . . Όταν δείτε αυτά να συμβαίνουν, να ξέρετε ότι η βασιλεία του Θεού είναι κοντά» 
Οι σκεπτικιστές λένε, «Λοιπόν, τι; Πάντα υπήρχαν λιμοί και σεισμοί». Αυτό είναι αλήθεια, αλλά η κατάσταση βελτιώνεται ή χειροτερεύει; Η φυσική γη γίνεται πιο βιώσιμη ή φθείρεται; Δεν είναι εκπληκτικό να πιστεύουμε ότι ένας κόσμος που έχει εφεύρει αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα, πυραύλους, διαστημικούς σταθμούς και το Διαδίκτυο δεν μπορεί ακόμα να ταΐσει όλους τους ανθρώπους του; Γιατί εξακολουθούμε να βλέπουμε αυτές τις εικόνες παιδιών που λιμοκτονούν με διογκωμένη κοιλιά όταν τόσες χώρες παράγουν περισσότερα τρόφιμα από όσα καταναλώνουν;
Ο Ιησούς γνώριζε ότι οι λιμοί θα συνεχίζονταν και ότι η εγωιστική ανθρώπινη φύση, οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις και οι ένοπλες συγκρούσεις θα χειροτέρευαν προς το τέλος του χρόνου. Αυτοί οι παράγοντες είναι που έχουν κάνει τους πρόσφατους λιμούς τόσο καταστροφικούς.
Τι γίνεται με τους σεισμούς; Τα δεδομένα από το  Παγκόσμιο Αλμανάκ δείχνουν μια εντυπωσιακή αύξηση των σεισμών από τον 18ο αιώνα. Είναι σαφές ότι οι σεισμοί στοιχίζουν ολοένα και περισσότερες ζωές καθώς οι σεισμικές ζώνες γίνονται πιο πυκνοκατοικημένες. Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει σε σεισμούς σε όλο τον κόσμο από το έτος 2000. Ακριβώς όπως προέβλεψε ο Ιησούς, η δραστηριότητα των σεισμών γίνεται πιο προβληματική όσο πλησιάζουμε στην επιστροφή Του.
ΣΗΜΕΙΟ # 4: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ
Η Βίβλος προβλέπει ότι οι μέρες λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού θα χαρακτηριστούν από οικονομική αναταραχή και αχαλίνωτη απληστία.
«Τις έσχατες ημέρες θα έρθουν επικίνδυνοι καιροί: γιατί οι άνθρωποι θα είναι . .  λάτρεις του χρήματος»
Η Βίβλος δεν καταδικάζει τον πλούτο. Στην πραγματικότητα, οι ευλογίες του Θεού περιλαμβάνουν την υλική ευημερία καθώς και τις πνευματικές ευλογίες. αλλά η Βίβλος επισημαίνει τους κινδύνους που συνδέονται με τον πλούτο 
Τα χρήματα μπορούν εύκολα να απομακρύνουν την καρδιά μας από τον Θεό. Γι αυτό η Βίβλος λέει: «Η αγάπη για το χρήμα είναι ρίζα κάθε είδους κακού». Γι αυτό ο Ιησούς μας προτρέπει: «Μη μαζεύετε για τον εαυτό σας θησαυρούς στη γη. . . . αλλά μαζέψτε για τον εαυτό σας θησαυρούς στον ουρανό»
Εφόσον τα χρήματα κερδίζονται έντιμα και χρησιμοποιούνται σωστά, ο πλούτος μπορεί να είναι μια μεγάλη δύναμη για καλό. Το πρόβλημα προκύπτει όταν ένας άνθρωπος γίνεται άπληστος ή βασίζεται στα πλούτη του και όχι στον Θεό. Ή ένα άτομο εκμεταλλεύεται τους άλλους για να αυξήσει τον δικό του πλούτο. Αυτό λέει η Βίβλος ότι θα συμβεί τις τελευταίες ημέρες πριν έρθει ο Ιησούς.
«Ελάτε τώρα, πλούσιοι [άνθρωποι], κλάψτε και ουρλιάστε για τις δυστυχίες σας που σας έρχονται. . . . Συσσώρευσες θησαυρούς στις έσχατες ημέρες» 
Σε όλο τον κόσμο σήμερα, βλέπουμε την οικονομική αναταραχή να αυξάνεται καθώς λίγοι άνθρωποι συγκεντρώνουν τεράστια ποσά πλούτου, ενώ όλοι οι άλλοι αγωνίζονται να παραμείνουν οικονομικά επικίνδυνοι. Αυτή η οικονομική αναταραχή οδηγεί συχνά σε εμφύλιες αναταραχές και αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των «έχοντες» και των «δεν έχουν». Όλα αυτά, μας λέει η Βίβλος, είναι ένα άλλο σημάδι ότι «η έλευση του Κυρίου πλησιάζει»
ΣΗΜΑ ΝΟ 5: ΑΓΩΝΙΑ! ΤΡΟΜΟΣ! ΑΜΗΧΑΝΙΑ!
Σχεδόν πριν από 2.000 χρόνια, ο Ιησούς έδωσε μια προφητική περιγραφή της σύγχρονης ζωής που ακούγεται σαν να ήταν παρμένη από τις βραδινές ειδήσεις:
«Θα υπάρξουν σημάδια στον ήλιο, στο φεγγάρι και στα αστέρια. Και στη γη στενοχώρια των εθνών, με αμηχανία, η θάλασσα και τα κύματα βρυχώνται. οι καρδιές των ανθρώπων που τους ταλαιπωρούν από τον φόβο και την προσδοκία εκείνων που έρχονται στη γη, γιατί οι δυνάμεις των ουρανών θα κλονιστούν. Τότε θα δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται σε σύννεφο με δύναμη και μεγάλη δόξα. Τώρα, όταν αρχίσουν να γίνονται αυτά, κοιτάξτε ψηλά και σηκώστε τα κεφάλια σας, γιατί πλησιάζει η λύτρωσή σας»
Δεν θα μπορούσε να γραφτεί πιο ακριβής περιγραφή του σημερινού κόσμου από το «οι καρδιές των ανθρώπων που τους ταλαιπωρούν από τον φόβο και την προσδοκία εκείνων που έρχονται στη γη». Υπάρχει σήμερα μια γενιά που έχει μεγαλώσει εξ ολοκλήρου στη σκιά των στοιβαγμένων όπλων ικανών να καταστρέψουν ολόκληρο τον πλανήτη. Οι σημερινές ανησυχίες κάνουν τις χθεσινές να φαίνονται πολύ μικρές. Τι γίνεται αν κάποιος τρομοκράτης αποκτήσει πυρηνική κεφαλή;
Ευτυχώς, ο Ιησούς μας δίνει μια βάση για ελπίδα. Η τρέχουσα κρίση παγκόσμιας ανασφάλειας – «θλίψη» και «αμηχανία» – απλώς ενισχύει την αλήθεια ότι ο ερχομός του Χριστού πλησιάζει πραγματικά.
Οι άνθρωποι σήμερα συχνά γκρινιάζουν απογοητευμένοι, «Κοίτα σε τι έχει έρθει ο κόσμος!» Ωστόσο, ο μελετητής της Βιβλικής προφητείας μπορεί να αναφωνήσει με μια ελπιδοφόρα φωνή: «Κοίτα ΠΟΙΟΣ έρχεται στον κόσμο μας!»
Ποια συγκεκριμένα σημάδια είπε ο Ιησούς ότι θα λάμβαναν χώρα στις τελευταίες ημέρες πριν από τον ερχομό Του;
«Αμέσως μετά τη θλίψη εκείνων των ημερών ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του. τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα κλονιστούν» 
Η Αποκάλυψη περιγράφει τα γεγονότα ως εξής:
«Έγινε ένας μεγάλος σεισμός. και ο ήλιος έγινε μαύρος σαν σάκος από μαλλιά, και το φεγγάρι έγινε σαν αίμα. Και τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στη γη, όπως η συκιά ρίχνει τα όψιμα σύκα της όταν τη σείεται από δυνατό άνεμο» 
Αυτές οι προβλέψεις εκπληρώθηκαν στα τέλη του 18ου και στις αρχές του 19ου αιώνα?ακριβώς όταν υπήρξε ανανεωμένη εστίαση μεταξύ των σπουδαστών της Γραφής σε όλο τον κόσμο στις προφητείες σχετικά με τη Δευτέρα Παρουσία του Ιησού. Ένας από τους πιο φονικούς σεισμούς που έχουν καταγραφεί ποτέ σημειώθηκε την 1η Νοεμβρίου 1755, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Κατέστρεψε το 85 τοις εκατό των κτιρίων στη Λισαβόνα και σκότωσε έως και το 20 τοις εκατό του πληθυσμού της πόλης. Τα ωστικά κύματα από τον σεισμό έγιναν αισθητά σε όλη την Ευρώπη.
Στις 19 Μαΐου 1780, ένα πρωτοφανές σκοτάδι του ουρανού κατά τη διάρκεια της ημέρας παρατηρήθηκε στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και σε τμήματα του Καναδά. Αυτό το σκοτάδι ήταν τόσο απόλυτο που οι άνθρωποι έπρεπε να ανάβουν κεριά το μεσημέρι και τα κοτόπουλα πήγαιναν στα κουβάρια τους για να κοιμηθούν. Εκείνο το βράδυ, όταν ανέτειλε το φεγγάρι, οι σύγχρονες μαρτυρίες κατέγραφαν ότι «είχε την όψη αίματος».
Λίγες δεκαετίες αργότερα, στις 13 Νοεμβρίου 1833, «έπεσαν τα αστέρια του ουρανού» σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές βροχές μετεωριτών που έχουν γίνει ποτέ. Για μια περίοδο άνω των εννέα ωρών, περισσότεροι από 100.000 μετεωρίτες έπεφταν ανά ώρα.
Αυτά τα γεγονότα αποτελούν μέρος της Βιβλικής προφητείας, υποδεικνύοντας ότι ο κόσμος έχει περάσει στον «καιρό του τέλους», την περίοδο της ιστορίας της γης που θα εγκαινιάσει την επιστροφή του Ιησού.
ΣΗΜΕΙΟ # 6: ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ
Γιατί φαίνεται να ξετυλίγεται η ηθική ίνα της κοινωνίας;
«Αλλά να ξέρετε αυτό, ότι στις έσχατες ημέρες θα έρθουν επικίνδυνοι καιροί: γιατί οι άνθρωποι θα είναι φιλόφιλοι, λάτρεις του χρήματος, καυχησιάρηδες, περήφανοι, βλάσφημοι, ανυπάκουοι στους γονείς, αχάριστοι, ανίεροι, ασυγχώρητοι, ασυγχώρητοι, συκοφάντες, χωρίς τον εαυτό τους. έλεγχος, βάναυσοι, περιφρονητές του καλού, προδότες, ξεροκέφαλοι, αγέρωχοι, λάτρεις της ευχαρίστησης παρά λάτρεις του Θεού, που έχουν μια μορφή ευσέβειας, αλλά αρνούνται τη δύναμή της. . . . Οι κακοί άνθρωποι και οι απατεώνες θα γίνονται όλο και χειρότεροι, εξαπατώντας και εξαπατημένοι» 
Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί μια πιο ακριβή περιγραφή του κόσμου μας; Οι ιστορίες και οι εικόνες που γεμίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν αυτόν τον στίχο να ζωντανεύει σε καθημερινή βάση. Βλέπουμε φωτογραφίες ανθρώπων που έκαναν καριέρα από αλαζονικό υλισμό, ιστορίες αποκαρδιωτικής κακοποίησης παιδιών, ζωντανές ροές με τα φρικτά αποτελέσματα των τρομοκρατικών επιθέσεων και βίντεο ανθρώπων που προσπαθούν να κάνουν την αυταπάρνηση και την αποκλίνουσα συμπεριφορά να φαίνονται υγιείς και φυσιολογικές. Η εμμονή μας με την ανεμπόδιστη ελευθερία έφερε πράγματι «επικίνδυνους καιρούς» τις τελευταίες ημέρες. Όλα αυτά τα πράγματα σχηματίζουν μια συλλογή εικόνων που διακηρύσσουν δυνατά ότι η έλευση του Ιησού είναι πολύ κοντά.
ΣΗΜΕΙΟ # 7: ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ο Ιησούς προέβλεψε ότι λίγο πριν τον ερχομό Του, το ευαγγέλιο θα έφτανε σε ολόκληρο τον κόσμο:
«Και αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχτεί σε όλο τον κόσμο ως μαρτυρία σε όλα τα έθνη, και τότε θα έρθει το τέλος» 
Είχαμε σπουδαία χριστιανικά ιεραποστολικά κινήματα σε όλη την ιστορία, αλλά η διάδοση του Ευαγγελίου στους πρόσφατους χρόνους είναι άνευ προηγουμένου. Πόρτες που είχαν κλείσει στο ευαγγέλιο ανοίγουν σε όλο τον κόσμο. Το μήνυμα του Ευαγγελίου ανθίζει όσο ποτέ άλλοτε?ακόμα και σε περιοχές του κόσμου όπως η Ασία, όπου, ιστορικά, η χριστιανική πίστη είχε περιορισμένο αντίκτυπο. Είναι πλέον δυνατό, χρησιμοποιώντας την τρέχουσα τεχνολογία, να μοιραστείτε ένα χριστιανικό μήνυμα με σχεδόν κάθε άτομο σε κάθε έθνος στη γη. Ζούμε την ίδια την ημέρα για την οποία μίλησε ο Ιησούς όταν δήλωσε: «Αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχτεί σε όλο τον κόσμο . . . και μετά θα έρθει το τέλος».

Αφήστε μια απάντηση