Spiegel: «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ θα περιπολεί προσεχώς;;;»! ΧΑΜΟΣ στην Γερμανία
Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας…

«Θα περιπολεί σύντομα η αστυνομία θερμοκρασίας στην Γερμανία;»!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό αναρωτιέται όχι ένας θεωρητικός συνωμοσίας, αλλά το γερμανικό πολιτικό περιοδικό Spiegel, καθώς πλέον η θεωρία συνωμοσίας περνά στην πράξη!!!

«Σε περίπτωση έλλειψης φυσικού αερίου, τα ιδιωτικά νοικοκυριά θα πρέπει επίσης να πληρώσουν το μερίδιό τους», προειδοποίησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Habeck – και υπέδειξε ότι τα συστήματα θέρμανσης θα περικοπούν.

Σε αυτό το πλαίσιο, το «Spiegel» κάνει μια σύγκριση μεταξύ του ομοσπονδιακού υπουργού Οικονομικών Ρόμπερτ Χάμπεκ («Πράσινοι») και του πρώην δικτάτορα της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό έκανε τον ρουμανικό πληθυσμό «κάποτε να ανατριχιάσει σε θερμοκρασία δωματίου δώδεκα βαθμών».

Ο Χάμπεκ είπε πρόσφατα στα καθημερινά θέματα του γερμανικού κρατικού σταθμού «ARD»: «Εάν οι όγκοι αποθήκευσης δεν αυξηθούν, τότε θα πρέπει να λάβουμε περαιτέρω μέτρα για να εξοικονομήσουμε. Αν χρειαστεί και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ».

Σήμερα ο διεθνιστής υπουργός ανακοίνωσε μέτρα εξοικονόμησης σε δημόσια κτίρια και υποχρεωτικό «έλεγχο θέρμανσης». Προβλέπονται επίσης μέτρα για την εξοικονόμηση αερίου κατά την θέρμανση των διαμερισμάτων, όπου θα καταργηθεί το ελάχιστο όριο θερμοκρασίας που βάζουν οι νοικάρηδες στους ενοικιαστές.

Όπως αναφέρεται στο FOCUS σύμφωνα με τον Habeck:

 

«Είναι λογικό να μην θερμαίνετε δωμάτια στα οποία δεν περνάτε χρόνο τακτικά, όπως διαδρόμους, μεγάλες αίθουσες, φουαγιέ ή τεχνικούς χώρους – εκτός εάν υπάρχουν απαιτήσεις ασφαλείας. Για δημόσιες εγκαταστάσεις και κτίρια γραφείων, αυτό θα πρέπει να ρυθμίζεται με κανονισμούς. Επιπλέον, θα πρέπει να διεξαχθούν συζητήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους για περαιτέρω ευκαιρίες εξοικονόμησης πόρων στον εργασιακό και επιχειρησιακό τομέα.

Θα πρέπει επίσης να εξοικονομηθεί περισσότερη ενέργεια σε κτίρια κατοικιών. Οι ενοικιαστές θα πρέπει επίσης να έχουν περισσότερα περιθώρια εξοικονόμησης ενέργειας. Σύμφωνα με το υπουργείο, αυτή την στιγμή υπάρχουν κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις διατήρησης ελάχιστης θερμοκρασίας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Αυτό σημαίνει ότι αν αυτοί οι ενοικιαστές θέλουν να ζεσταίνουν λιγότερο, παραβιάζουν τα συμβόλαια ενοικίασης τους. Ως εκ τούτου, αυτές οι συμβατικές υποχρεώσεις θα πρέπει να ανασταλούν προσωρινά – σε στενό συντονισμό με τις επηρεαζόμενες υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης – έτσι ώστε οι ενοικιαστές που θέλουν να εξοικονομήσουν ενέργεια και να απενεργοποιήσουν την θέρμανση να μπορούν επίσης να το κάνουν».

 

Όλα αυτά, σύμφωνα με το Spiegel, δεν αποκλείεται να τα επιτηρεί μια αστυνομία θερμοκρασίας ή αργότερα η τεχνητή νοημοσύνη!!!

el.gr

Αφήστε μια απάντηση