Tucker Carlson> Ο Joe Biden δεν είναι νοητικά σε θέση να υπηρετήσει τον Λευκό Οίκο και οι Δημοκρατικοί το γνωρίζουν εδώ και χρόνια

Ζουν με το χάος που δημιούργησαν και ελπίζουμε ότι δεν θα τους επιτραπεί να αποφύγουν την ευθύνη για ό,τι έκαναν

Να μια ενδιαφέρουσα ιστορία: Ο Ronny Jackson είναι γιατρός. Εντάχθηκε στην ιατρική μονάδα του Λευκού Οίκου πριν από πολλά χρόνια υπό τον Πρόεδρο George Bush. Έμεινε σε αυτή τη δουλειά. Συνέχισε να υπηρετεί ως γιατρός στους δύο επόμενους προέδρους, τον Barrack Obama και τον Donald Trump, οπότε γνωρίζει πολλά για το τι χρειάζεται κάποιος προκειμένου να διοικήσει τη χώρα.

Από τον Tucker Carlson/FOX News

Κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2020, ο Jackson βρισκόταν στο σπίτι του παρακολουθώντας τον Joe Biden να εκφωνεί μια ομιλία και αυτό που είδε να λέει τον ενόχλησε βαθιά ως γιατρό. Ο Biden μόλις είχε ανακοινώσει ότι θα ήταν υποψήφιος για τη… Γερουσία των ΗΠΑ(!).

JOE BIDEN: Είμαι εδώ για να ζητήσω τη βοήθειά σας. Από εκεί που κατάγομαι, δεν πας μακριά αν δεν ρωτήσεις. Με λένε Joe Biden. Είμαι υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Έτσι, ο Ronny Jackson το είδε αυτό και στη συνέχεια μπήκε στο Twitter και έκανε μία αναμενόμενη ανάρτηση. Ο Joe Biden, πριν προχωρήσει περαιτέρω, θα έπρεπε να υποβληθεί σε διαγνωστική νοητική εξέταση. Η χώρα το άξιζε. Λοιπόν, μέσα σε 20 λεπτά, θυμάται ο Jackson στα νέα του απομνημονεύματα, ο Barrack Obama του έστειλε ένα email, ένα χαρακτηριστικά χλευαστικό, γράφοντας «Πρέπει να εκφράσω την απογοήτευσή μου για τη φτηνή επίθεση που έκανες στον Joe Biden μέσω Twitter». «Ήταν αντιεπαγγελματικό. Περίμενα καλύτερη συμπεριφορά».

Δεν ήταν μόνο ο Obama που έκανε κάτι τέτοιο. Αυτή ήταν η ενιαία στάση των ανθρώπων που διοικούσαν το Δημοκρατικό Κόμμα σε όλη την εκστρατεία του 2020. Όμως, ας μη λογαριάσουμε πώς είναι στην πραγματικότητα ο Joe Biden. Αν τον δείτε στην τηλεόραση, μπορεί να συμπεράνετε ότι είναι θεμελιωδώς σωματικά και γνωστικά ακατάλληλος για τη θέση. Ωστόσο, δεν μπορούσες να το πεις αυτό και αν το έλεγες, τότε ο Barrack Obama θα σε μάλωνε προσωπικά, αμέσως.

Λοιπόν, ας πάμε γρήγορα προς τα εμπρός μερικά χρόνια. Ο Joe Biden είναι πλέον πρόεδρος και την ψυχική του παρακμή δεν είναι πλέον δυνατό να την αρνηθεί κανείς, και ως εκ τούτου η κριτική εναντίον του δεν θεωρείται πλέον ακραία. Ο Barrack Obama δεν εμφανίζεται πια και δεν υπερασπίζεται τις ικανότητες του Joe Biden. Όλοι όσοι παρακολουθούν, όλοι στα μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και οι πρώην σύμβουλοι του Obama, συμφωνούν τώρα ότι ο Biden έχει γεροντική άνοια και δεν μπορεί να κυβερνήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

PETER BAKER, NEW YORK TIMES: Έχει την τάση να μπερδεύεται κάποιες φορές επειδή έχει, ξέρετε, κινητικά προβλήματα, τα οποία έχουν εντοπίσει οι γιατροί. Μερικές φορές, οι ομιλίες του τείνουν να είναι λίγο άτονες ή φαίνεται να μπερδεύεται στιγμιαία ή να δυσκολεύεται να πει ονόματα.

DAVID AXELROD, CNN: Το ένα τρίτο από αυτούς (τους Δημοκρατικούς), λέει ότι είναι πολύ μεγάλος. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν πρόκειται να βελτιωθεί.

NIA MALIKA HENDERSON, CNN: Δεν πρόκειται να γίνει νεότερος. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια και βλέπουν ότι δεν είναι αυτό που ήταν πριν από μία δεκαετία.

MARK MCKINNON, CNN: Ξέρει ότι είναι 80 ετών, 79, 80 ετών. Ξέρει ότι είναι ένας ηλικιωμένος, λευκός τύπος σε ένα κόμμα που αλλάζει δημογραφικά και προβάλλει τη διαφορετικότητα, και το μέλλον δεν θα έχει σχέση με το παρελθόν.

VAN JONES: Τα πάει άσχημα. Όταν μπερδεύεται, σε πιάνει νευρικότητα και αναρωτιέσαι, είναι απλώς τραυλισμός; Είναι κουρασμένος ή κάτι άλλο; …Ακούστε, αν κάποιος λέει ότι οι Δημοκρατικοί δεν αρχίζουν να κάνουν αυτές τις ερωτήσεις κεκλεισμένων των θυρών, αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι άνθρωποι το κάνουν.

Το πρόβλημα με τον Joe Biden, λέει ο Mark ΜcKinnon, είναι ότι είναι Λευκός. Παρατηρήστε τον περιστασιακό ρατσισμό της αριστεράς του 2022. Είναι πανταχού παρών. Ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα με τον Joe Biden. Ποιος νοιάζεται ποιο είναι το χρώμα του δέρματός του; Το πρόβλημα του είναι ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει νοητικά τη θέση που κατέχει. Δεν φταίει ο Joe Biden. Δεν φταίει που έχει άνοια.

Όχι, το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι πρόεδρος αποτελεί ένα σοβαρό κατηγορητήριο κατά των ΜΜΕ και του Δημοκρατικού Κόμματος επειδή το γνώριζαν. Σε αντίθεση με αυτό που σας λένε τώρα, η παρακμή του Joe Biden, η πλήρης γεροντότητά του είναι εμφανής για περισσότερα από τρία χρόνια. Το έχουμε δει. Δεν είμαστε γιατροί. Παρεμπιπτόντως, δεν είχαμε καμία ιδιαίτερη εχθρότητα με τον Joe Biden, αλλά τον παρακολουθούσαμε και το είπαμε δυνατά για πρώτη φορά στις 14 Μαΐου 2019.

TUCKER: Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και αναρωτηθείτε εάν ο Joe Biden θα είναι πραγματικά ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, πολύ περισσότερο o πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Γυρίστηκε χθες στο Νιου Χάμσαϊρ. Λάβετε υπόψη ότι δεν το έχουμε επεξεργαστεί με κάποιον τρόπο. Είναι εντελώς πραγματικό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αντιπρόεδρε Biden, έχετε κάποιο σχόλιο για τους δασμούς στην Κίνα;

BIDEN: Θα απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Η απάντηση είναι ναι, θα το κάνω. Ο πρόεδρος δεν έκανε τίποτα άλλο από το να αυξήσει τους δασμούς, το χρέος και το εμπορικό έλλειμμα. Ο τρόπος που πρέπει να προχωρήσουμε είναι ότι πρέπει να έχουμε τους συμμάχους μας, μαζί μας. Δεν είμαστε μόνο εμείς. Πρέπει να κρατήσουμε τον υπόλοιπο κόσμο ενωμένο. Δεύτερον, θα πρέπει, οι εργαζόμενοι, πρέπει να είναι στο τραπέζι (των συνεννοήσεων) καθώς και οι σύμμαχοί μας, γιατί αυτό είναι το μόνο πράγμα (που έχει σημασία) και το τέταρτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε σε πράγματα για τα οποία, στην πραγματικότητα, μιλώ εδώ και πολύ καιρό.

Η μεγαλύτερη παραβίαση της Κίνας είναι ο τρόπος με τον οποίο κλέβουν την πνευματική μας ιδιοκτησία. Θα πρέπει να το κάνουμε quid pro quo, όπως έχω πει όταν ήμουν αντιμέτωπος με τον Xi Jinping. Θα πρέπει να είναι απλό. Ποιό είναι το deal; Λέμε, ότι στην πραγματικότητα οτιδήποτε πρέπει να ανήκει κατά 50% σε Κινέζους για να επενδύσεις στην Κίνα. Μαντέψατε; Στην Αμερική είναι το ίδιο πράγμα. Αυτή η ιδέα να ασχολούμαστε με όλους, τους μόνους ανθρώπους που πληρώνουν το τίμημα των αγροτών και των εργαζομένων μας αυτή τη στιγμή. Το κάνουμε με λάθος τρόπο. Πολύς λεονταρισμός, καμία δράση.

Αλλά, περίμενε λίγο, λες στον εαυτό σου, αυτό δεν είχε κανένα νόημα. Ούτε μια φράση σε ένα ολόκληρο λεπτό συνομιλίας δεν μετέφερε μια κατανοητή ιδέα, ούτε μία. Ουσιαστικά, ρήματα, επίθετα χυμένα σαν κουτάκια μπογιάς που αιμορραγούν το ένα μέσα στο άλλο, ένα κολλώδες, μεταμοντέρνο χάος. Κάποια στιγμή, ο Biden μεταπήδησε από το σημείο δύο απευθείας στο σημείο τέσσερα. Αυτά είναι χθεσινά μαθηματικά.

Έτσι, το βγάλαμε στον αέρα το 2019. Και πάλι, όχι επειδή είμαστε ιδιαίτερα εναντίον του Joe Biden. Φαινόταν πολύ καλύτερος από τον Beto O’Rourke ή τον δήμαρχο Pete. Το βγάλαμε γιατί έτυχε να παρακολουθούμε μία ημέρα και προσπαθήσαμε να παρακολουθήσουμε αυτό που έλεγε για την Κίνα γιατί φαινόταν σημαντικό. Κανένας εθνικός οργανισμός ειδήσεων δεν είχε επισημάνει ότι αυτός ο τύπος δεν μπορούσε να μιλήσει με πλήρεις προτάσεις, δεν μπορούσε να μεταφέρει συνεκτικές ιδέες. Κανείς δεν το είχε αναφέρει ποτέ αυτό και φυσικά κανείς στην Ουάσιγκτον που γνώριζε τον Joe Biden. Ήταν εκεί από το 1972 και βασικά στους περισσότερους άρεσε κάπως. Ήταν ένας φιλικός τύπος.

Ωστόσο, εκείνος ο Joe Biden δεν είναι ο ίδιος σημερινός τύπος. Άλλαξε τελείως. Αυτό που είδαμε ήταν ξεκάθαρα μια γνωστική έκπτωση. Αυτό ήταν προφανώς άνοια. Έτσι, βγάλαμε ένα συμπέρασμα που σήμερα ακούγεται γελοίο, αλλά φαινόταν λογικό εκείνη την εποχή. Αυτός ο τύπος δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος των Δημοκρατικών. Μετά βίας μπορούσε να μιλήσει. Πώς κατάφερε να αναδειχθεί από την προεκλογική εκστρατεία; Λοιπόν, αποδείχθηκε, όπως μάθαμε αργότερα, ότι το προσωπικό του υπό την επίβλεψη της Dr Jill, της συζύγου του, του έδινε χάπια πριν από κάθε δημόσια εμφάνιση, έλεγχε την ώρα, του έδινε μια δόση από κάτι. Αυτό δεν είναι εικασία. Δεν το επιννοήσαμε αυτό. Έχουμε μιλήσει απευθείας με κάποιον που ήταν εκεί και το είδαμε να συμβαίνει πολλές φορές.

Τώρα, πριν πάρει το φάρμακο, αυτό το άτομο είπε ότι ο Biden ήταν «σαν μικρό παιδί. Δεν μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί του». Άλλαζε τελείως γιατί έπαιρνε φάρμακα και είναι ξεκάθαρο ότι εξακολουθεί να τα παίρνει. Κανείς δεν πιέζει να μάθει ποια είναι αυτά τα φάρμακα. Πρέπει όμως να ξέρουμε. Αλλά το θέμα είναι ότι η άνοια του Joe Biden ήταν απολύτως εμφανής σε όλους γύρω του πριν από περισσότερα από τρία χρόνια. Έτσι, ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορείς να γίνεις έτσι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή είναι η χώρα μας. Αυτή είναι μια πραγματική χώρα. Χρειάζεται έναν πραγματικό ηγέτη, ακόμα και με έναν με τον οποίο διαφωνούμε, αλλά κάποιος πρέπει να έχει την πλήρη ευθύνη με βάση τις ικανότητες του. Κανείς δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Είναι τρελό.

Κάναμε εντελώς λάθος. Κάναμε λάθος γιατί υποτιμήσαμε τον κυνισμό και την απερισκεψία του Δημοκρατικού Κόμματος και των ΜΜΕ που το υπηρετεί. Θα πουν κυριολεκτικά οτιδήποτε, όσο απίθανο ή ανήθικο κι αν είναι, αρκεί να τους κάνει πιο δυνατούς. Γνώριζαν ακριβώς πόσο ανίκανος ήταν ο Joe Biden. Είπαν ψέματα και η καταστροφή που ζούμε σήμερα είναι άμεσο αποτέλεσμα των ψεμάτων τους και επιδεινώνεται. Είναι ταπεινωτικό.

Χθες, για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να μιλάμε για ακόμα μία ώρα, αλλά δεν θα το κάνουμε, αλλά για να συνοψίσουμε, χθες ο Joe Biden προσπάθησε να σφίξει το χέρι ενός… αόρατου άνδρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Έκανε το ίδιο πράγμα τον Απρίλιο και οι δύο αυτές θλιβερές στιγμές έχουν αποτυπωθεί σε βίντεο.

Έτσι, αν δεν σας αρέσει ο Biden ή η ατζέντα του και σίγουρα δεν σας αρέσει, υπάρχει ένα είδος κομματικής χαράς που παίρνετε από αυτό. Κοιτάξτε πόσο αξιολύπητος είναι, αλλά, ξέρετε, αν είστε Αμερικανός, δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα σε όλο αυτό. Στην πραγματικότητα, είναι φρικτό για όλους μας. Αντανακλά άσχημα όχι μόνο στο Δημοκρατικό Κόμμα ή στον ίδιο τον Biden, αλλά στη χώρα μας και συμβαίνει συνεχώς, με αυξανόμενη συχνότητα. Την Τετάρτη αυτής της εβδομάδας, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ισραήλ o Biden ανακοίνωσε ότι πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή την «τιμή του Ολοκαυτώματος».

BIDEN: Για να συνεχίσουμε, που πρέπει να το κάνουμε καθημερινά, να συνεχίσουμε να κρατάμε ζωντανή την αλήθεια και την τιμή του Ολοκαυτώματος, τη φρίκη του Ολοκαυτώματος.

Είναι απλά απολύτως φρικτό και πάλι, δεν υπάρχει κανένα θετικό. Παρακολουθούμε τη χώρα μας να υποβαθμίζεται. Λοιπόν, πρέπει να αναρωτηθούμε, ποιος έκανε κάτι τέτοιο σε εμάς, τους υπόλοιπους; Ποιος είναι υπεύθυνος που έφερε αυτόν τον τύπο σε μια θέση ώστε να εκλεχθεί πρόεδρος; Λοιπόν, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με τη λίστα των ενόχων με την υπεύθυνη εκστρατείας του Joe Biden για το 2020, Jen O’Malley Dillon. Το έκανε. Που είναι σήμεραl Λοιπόν, είναι αναπληρώτρια επικεφαλής του προσωπικού στον Λευκό Οίκο.

Γνώριζε ακριβώς το πρόβλημα του Joe Biden. Η Susan Rice το ήξερε επίσης. Φυσικά. Η Susan Rice τρέχει τώρα την εσωτερική πολιτική της Αμερικής έξω από τον Λευκό Οίκο. Ο Ron Klain γνώριζε πολύ καλά ότι ο Joe Biden δεν ήταν ικανός να γίνει πρόεδρος, ότι πάσχει από άνοια. Ο Ron Klain αναδείχθηκε σε αρχηγό του προσωπικού του Λευκού Οίκου και φυσικά η Dr Jill, η σύζυγός του, το γνώριζε απόλυτα. Τα μέλη της οικογένειας του Joe Biden το γνώριζαν επίσης πολύ καλά και το είπαν και σε άλλους. Το έχουμε αναφέρει στο παρελθόν και είναι αλήθεια και όμως δεν τον εμπόδισαν.

Ο Mike Donilon ήταν ο επικεφαλής στρατηγικής της προεδρικής εκστρατείας του Joe Biden. Τώρα είναι ένας από τους «ανώτερους συμβούλους» του. Το ίδιο και η Anita Dunn. Κάποτε ήταν συν-διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας. Σήμερα είναι ακόμα μία ανώτερη σύμβουλος του Biden και πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Obama. Έχει τεράστια δύναμη σε αυτή τη χώρα. Με αυτό τον τρόπο ανταμείφθηκε. Ο Brian Deese, το ίδιο. Ο άνθρωπος που χάλασε την πολιτική μας για το κλίμα και την ενέργεια στα χρόνια του Obama, γνώριζε πολύ καλά ότι ο Joe Biden είχε γεροντική άνοια, αλλά ήθελε ξανά την εξουσία. Έτσι, δεν είπε λέξη. Για άλλη μια φορά, λειτούργησε η ίδια σκέψη.

Οι άνθρωποι κάνουν σοβαρά λάθη στην κρίση τους. Κάνουν κάτι φρικτό για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ανταμείβονται για αυτό. Δεν τιμωρούνται ποτέ. Επιβραβεύονται. Αυτοί οι άνθρωποι τώρα κυβερνούν τη χώρα.

Και πάνω από όλους, ο Barrack Obama. Ο Barrack Obama γνώριζε πολύ καλά ότι ο Joe Biden είχε γεροντική άνοια. Ο Barrack Obama πέρασε οκτώ χρόνια κοροϊδεύοντας τον Joe Biden και εξευτελίζοντας τον Joe Biden. Επειδή ο Joe Biden δεν έχει αξιοπρέπεια, το άντεξε, αλλά ο Obama γνώριζε ότι ο Biden δεν ήταν κατάλληλος για πρόεδρος και αυτό έχει σημασία γιατί ο Obama ήταν πάντα το πρόσωπο που διοικούσε το Δημοκρατικό Κόμμα και φυσικά το γνώριζαν τα ΜΜΕ. Ήξεραν πολύ καλά, αλλά έλεγαν ψέματα. Από την πρώτη μέρα έλεγαν ψέματα. Εδώ μας λένε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ότι ο Joe Biden είναι απλώς μια χαρά.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν. Και πάλι, το γνωρίζαμε και εμείς και το είπαμε δυνατά, όχι επειδή έχουμε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μυστικά του Δημοκρατικού Κόμματος. Δεν ήμασταν ποτέ μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά επειδή βλέπουμε τηλεόραση για 90 δευτερόλεπτα και είδαμε αναμφισβήτητα τα σημάδια άνοιας στον Joe Biden. Κάθε ένας από τους ανθρώπους στους οποίους αναφερθήκαμε είπε ψέματα για αυτά που γνώριζαν.

Έκρυψαν αυτό το γεγονός από εσάς και την υπόλοιπη χώρα επειδή ήθελαν περισσότερη εξουσία, αλλά τώρα το παιχνίδι τελείωσε για τον Joe Biden. Όπως είπε ο Mark McKinnon είναι πολύ Λευκός. Ξαφνικά, λοιπόν, τα ΜΜΕ μας παραδέχονται αυτό που σημειώσαμε πριν από τρία χρόνια και που όλοι γνώριζαν, ότι επρόκειτο για απάτη. Ζουν με το χάος που δημιούργησαν και ελπίζουμε ότι δεν θα τους επιτραπεί να αποφύγουν την ευθύνη για ό,τι έκαναν.

Υποσημείωση> Ο Carlson κάνει ένα λάθος στους υπολογισμούς του. Ο Biden τα πάει περίφημα στην αποστολή που του ανατέθηκε και δεν είναι άλλη από τη μείωση του πληθυσμού. Όταν αποτύχει ολοσχερώς θα τον αποσύρουν.

kourdistoportocali.com

Αφήστε μια απάντηση