Πύρινος Λόγιος : Απίστευτο! Ο τέως Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισσον μιλάει για ΝΙΚΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ και καταφέρεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ΝΤΠ, του ΟΗΕ και …

….όλων των δυτικών κυβερνήσεων!

Οπωσδήποτε, ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ συμβαίνει τις τελευταίες μέρες, ανάμεσα στον κύκλο των Νεοταξιτών ή καλύτερα, όλων αυτών που υπήρξαν κυβερνήτες χωρών οι οποίοι είχαν επιλεγεί από το «ιερατείο» του Π.Ο.Φ και του «αρχιερέα» Κλάους Σβάμπ. Αυτό το…παράξενο ντόμινο με τις κυβερνήσεις σε πτώση, οι οποίες στήριξαν με κάθε τρόπο τα αφηγήματα σχετικά με τον Covid-19, τα οριζόντια μέτρα που πάρθηκαν, τους υποχρεωτικού εμβολιασμούς καθώς και την παρανοϊκή μανία τους εναντίον της Ρωσίας στον πόλεμο που αυτή διεξάγει κατά της Ουκρανίας είναι πράγματι ένα φαινόμενο που συμβαίνει – και αυτό – για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Γράφει ο
Πύρινος Λόγιος

Τις τελευταίες μέρες, είχαμε – εκτός από την πτώση της κυβέρνησης Ντράγκι – και το …εντελώς παρανοϊκό σενάριο της…άτακτης υποχώρησης τόσο των ΗΠΑ, όσο και της ΕΕ στο να ανακρούσουν πρύμναν σχετικά με τις – ακόμη πιο παρανοϊκές – κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στη Ρωσία και που είχαν ως στόχο – υποτίθεται – την σταδιακή αποδυνάμωση της οικονομίας της υπερδύναμης και την πτώση του Πούτιν, με τις ΗΠΑ να …βάζουν τελικά νερό στο κρασί τους, ικετεύοντας για μερικά γαλόνια πετρελαίου και φυσικού αερίου τη Μόσχα και από την άλλη την ίδια την ΕΕ, η οποία δια μέσου της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλας Φον Ντερ Λάιεν, να ζητά το άνοιγμα των «παγωμένων» λογαριασμών των ρωσικών τραπεζών σε ευρώ, ούτως ώστε η Ρωσία να μπορέσει να ξανανοίξει τους αγωγούς παροχής φυσικού αερίου αλλά και την αποστολή λιπασμάτων για τις καλλιέργειες!

Πέραν του γεγονότος ότι η ίδια η Ρωσία όχι μόνο δεν …εκάμφθη, αλλά τουναντίον, τετραπλασίασε τα κέρδη της από την φρενήρη πώληση πετρελαίου και φυσικού αερίου σε τρίτες χώρες, ο ίδιος ο Πούτιν με τη στάση του και τη στρατηγική του, πέτυχε μια άνευ προηγουμένου νίκη εναντίον της Δύσης, η οποία και θα καταγραφεί στην Ιστορία ότι επετεύχθη χωρίς καν να πέσει ούτε μια ντουφεκιά! Αντιθέτως, η Δύση βρίσκεται υπό κατάρρευση, μιας και ακολούθησε πιστά ένα βρώμικο και διεφθαρμένο οικονομικοπολιτικό «ιερατείο» με το όνομα «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ» – δηλαδή το προφητευόμενο «Θηρίο» της Αποκάλυψης του Ιωάννη και που αναλύσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας – του οποίου οι επιδιώξεις και τα σχέδια του δεν φαίνεται να προχωρούν, τουλάχιστον φαινομενικά.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται και ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκότ Μόρισσον, ο οποίος λίγες μόνο εβδομάδες μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν τον περασμένο Ιούνιο στην χώρα, να …σηκώσει ανάστημα ενάντια στο ίδιο αυτό «ιερατείο», το οποίο υπηρέτησε πιστά τα τελευταία 10 χρόνια χωρίς καμμιά παρεμβολή και με έναν…πύρινο λόγο να καταγγέλει πως για ό,τι υποφέρει αυτή τη στιγμή η Δύση και η Ανθρωπότητα, ευθύνονται οι…κυβερνήσεις, οι πολιτικοί και φυσικά ο…ΟΗΕ (δηλαδή το ίδιο το Π.Ο.Φ μιας και ο ΟΗΕ αποτελεί «κτήμα» του), ο Π.Ο.Υ και…όλο το κακό συναπάντημα των διεφθαρμένων δυτικών κυβερνήσεων και να μιλάει για ΝΙΚΗ του Χριστού!

Το άρθρο ρεπορτάζ του ημικρατικού ΜΜΕ της Αυστραλίας ABC καθώς και το βίντεο με την ιστορική πλέον ομιλία του Μόρισσον εμπρός στα…εμβρόντητα μάτια των σοκαρισμένων Αυστραλών, έχει τον τίτλο «Ο Σκότ Μόρισσον παροτρύνει τους εκκλησιαζόμενους του Πέρθ να…εμπιστευθούν τον Θεό και όχι τις…κυβερνήσεις σε σχετική ομιλία του»!

Ο Μόρισσον ήταν προσκεκλημένος ομιλητής την περασμένη Κυριακή σε εκδήλωση γενεθλίων της Πεντηκοστιανής εκκλησίας Victory Life Centre η οποία ιδρύθηκε από την πρωταθλήτρια του τένις Margaret Cour. Σε μια ομιλία που διήρκεσε σχεδόν 50 λεπτά, ο εν ενεργεία πλέον βουλευτής του Cook είπε ότι η κυβέρνηση είναι μεν «σημαντική», αλλά είναι ευγνώμων που «έχουμε μια μεγαλύτερη ελπίδα» από ό,τι μπορούμε να έχουμε από τους πολιτικούς.

Τα καλύτερα σημεία της ανατρεπτικής του αυτής ομιλίας παραθέτοντας πιο κάτω:

«Εμπιστευόμαστε τον Χριστό! Δεν εμπιστευόμαστε τις κυβερνήσεις! Δεν εμπιστευόμαστε τα Ηνωμένα Έθνη, δόξα τω Θεώ»
(Ναί ναί, καλά διαβάσατε! ΑΥΤΟ είπε! Και δεν έπεσε το ταβάνι της Εκκλησίας να τον πλακώσει!)

 

«Δεν εμπιστευόμαστε όλα αυτά τα πράγματα (εννοεί τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ και το…κακό συναπάντημα), όσο ωραία και αν είναι και όσο σημαντικό ρόλο και αν παίζουν. Πιστέψτε με, ήμουν ένας από αυτούς που εργάστηκαν γι’ αυτούς (εννοεί την ΝΤΠ και τον Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) και είναι σημαντικά, αλλά ως κάποιος που έχει ασχοληθεί με αυτά, αν εμπιστεύεστε αυτά τα πράγματα όπως εγώ εμπιστεύομαι τον Κύριο(!), κάνετε …λάθος! Είναι γήινα, δεν είναι αλάνθαστα. Χαίρομαι τόσο πολύ που έχουμε μια μεγαλύτερη ελπίδα!»

Είπε κι άλλες μπούρδες, όπως ότι «ο Θεός κατανοεί ότι το άγχος είναι μέρος της ανθρώπινης κατάστασης» και επισήμανε ιστορίες απ’ την Αγία Γραφή – όπως η εγκυμοσύνη της Μαρίας με τον Ιησού – ως απόδειξη ότι «το καταλαβαίνει (ο Χριστός), το κατανοεί, σας βλέπει». Αλλά αυτό για το οποίο κατέληξε ήταν…όλα τα λεφτά!

«Εξασφάλισε (εννοεί πως προέβλεψε) ότι αυτό γράφτηκε (εννοεί ότι γράφτηκε στην Αποκάλυψη) για αυτό που περνάτε τώρα … ώστε να ξέρετε ότι γνωρίζει! Και είναι εκεί, μια πανταχού παρούσα βοήθεια, σε στιγμές ανάγκης».

 

Μ’ άλλα λόγια. ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ πως ό,τι ζούμε σήμερα, μας είχε ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ μέσα από τον Θείο Λόγο της Αποκαλύψεως – και εννοώ φυσικά για την προσπάθεια για Παγκόσμια Κυβέρνηση μέσω του «Θηρίου»- και ότι τελικά, θα είναι ΕΔΩ (ο Χριστός) μια πανταχού παρούσα βοήθεια σε στιγμές ανάγκης!

Δείτε το βίντεο κάνοντας κλίκ ΕΔΩ

Τι συμβαίνει ακριβώς λοιπόν με αυτόν τον τύπο; Έπαθε ξαφνικά…παράκρουση; Τον επισκέφθηκε μήπως ο…Αρχάγγελος Γαβριήλ για να τον συνετίσει; Είδε μήπως το Άγιο Πνεύμα εν είδε περιστεράς να κόβει βόλτες πάνω απ’ το κεφάλι του και αυτομάτως να τον έπιασε κρίση αλήθειας; Ή μήπως συμβαίνει…κάτι άλλο πολύ πιο …γήινο, όπως το ότι η κλίκα αυτή που τώρα «καταγγέλει» με εν Χριστώ ενδυμασία του έστησε μια καλοστημένη παγίδα για να τον καρατομήσει και να φέρει στην εξουσία τα απόλυτα μαριονετάκια της, δηλαδή τους Εργατικούς (δημοκρατικούς) και τον αρχηγό τους, την απόλυτη μαριονέτα που ακούει στο όνομα Αλμπανέζε;

Το άτομο είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για λύπηση. Είναι το κλασικό παράδειγμα του Χρήσιμου Ηλίθιου, που κατάλαβε (πολύ αργά βέβαια) το μέγα κόλπο των Νεοταξιτών για την Αυστραλία που σκοπό είχε την πλήρη εξουδετέρωση της πλευράς των Συντηρητικών, οι οποίοι αποτελούσαν ανέκαθεν αγκάθι για την επέλαση της νεοταξικής λαίλαπας στην μεγάλη ήπειρο η οποία αποτελεί το προπύργιο της Δύσης στην Ανατολή.

«Είναι πολύ αργά για δάκρυα, συμπαθέστατε κατά τα άλλα Σκότ», θα πούμε εμείς, εγώ δηλαδή. Ο Χριστός σαφώς και δεν θα σε σώσει, ούτε εσένα, αλλά ούτε και τις …μετανοούσες «Μαγδαληνές» που κουβαλάς πίσω σου.

Σαφώς και θα νικήσει ο Χριστός στο τέλος φουκαρά μου και λυπάμαι για σένα που το κατάλαβες τώρα, αλλά αν είχες στάλα μυαλό στο κεφάλι σου, δεν θα αποκαλούσες «Ψεκασμένους» όλους εμάς που ξεσκεπάσαμε το αληθινό πρόσωπο του Θηρίου εδώ και κάμποσα χρόνια, ούτε και θα απέστρεφες το πρόσωπο σου από τα εκατομμύρια του λαού σου που είχε συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων τον περασμένο Μάρτιο του 2022, για να διαμαρτυρηθεί για τα εξοντωτικά μέτρα και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Τώρα, μπορείς να πεις ότι εισέπραξες ακριβώς αυτό το τίμημα που θα εισπράξουν όλοι όσοι έπαιξαν τον ρόλο του ηλίθιου στο μεγαλεπήβολο σχέδιο των Νεοταξιτών. Την προδοσία και τη χλεύη του λαού σου. Κάτσε τώρα σπίτι σου, πλήρως απαξιωμένος απ’ όλους για να μάθεις κι εσύ και οι όμοιοι σου πως ο Σατανάς, είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας απ’ όλους εσάς. Εσάς τους τίποτενιους, που σας έχει και σας …λαλεί με το ραβδάκι του κάνοντας σας ό,τι θέλει. Ο Χριστός μέσα στη νίκη Του, δεν θα δώσει ούτε δυάρα για το κατάντημα σας. Εκείνος θα φωτίζει πράγματι τον Κόσμο με το Αιώνιο Φως κι εσάς θα σας τρώει το σκοτάδι της λήθης.

Το σκοτάδι ΧΑΝΕΙ τη μάχη αδέλφια! Ο Χριστός έρχεται!

Πύρινος Λόγιος
Sergioschrys@outlook.com

Αφήστε μια απάντηση